Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Canim sogan kurunu hergun utgula sabah aksam 15 gun adetini yoluna sokar Allah izin verirse ben faydasini gordugume inaniyorum akintiyla belli oluyor zaten pislik akip gidiyo allahin izniyle
Çalıştığım için her gün içemiyorum iki güne bi içebiliyorum inşallah faydası olur olmazsa doktora gideceğim 40 günde bi adet oluyorum ya

Çalıştığım için her gün içemiyorum iki güne bi içebiliyorum inşallah faydası olur olmazsa doktora gideceğim 40 günde bi adet oluyorum ya
Canim bende calisiyorum is yerinde yapabiliyorsan duzenli yap ben ole yapmistim

Kızlarr bende çook istiyorum korunmayı bırakalı 2ay oldu genel bi muayene amaçlı geçen ay doktora gittim bi sorun çıkmadı allaha şükür akıntım vardı onun için fitil verdi fitilleri bitirdim bakalım nolcak folit asite başladım şimdide

Her denemede 1 ay beklemek cok zorrr.insan sabırsızlanıoooo:)
bız bu ay tekrar denedıkkk dualarınızı beklıorum kızlar :)29 aralıkta hastalanmıstım,bnm hastalığım 21 gunde bır oldugundan 10. 12. 14. gunde denedıkk hayırlısı olsn ınsallah ınsallah

Allah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin. AMINNNNN

amın cok saolun :)allah tum ısteyenlere versın:) smdı gun sayacas,normalde 22sınde olmam lazım 10 gun gecmesını beklıces :)

bizde 1 seneye yakındır deniyoruz pko var bende malesef.dört gözle bekliyorum.herkes soruyor stres oluyorum çok istiyoruum çooook pko tedavisi görmeden hamile kalan var mıdır acaba?

nası heycanlıyım bı bılsen :) ınsallah gusel hbrler verırızz :) snn adetın ne zmndı,nezamanlar denedınz
21 aralıkta adet gördüm ben normalde oldukça düzensizdir fakat bu ay ilk defa düzenleyici ilaç kullandım.31 aralık-2-4-6-8 ocak önerdi doktor öyle yaptık hadi hayırlısı korkuyorum yine hüsran olmasından

Bende varımmmmm Rabbim isteyen herkese versinnn inş adetime 4 5 gün var ama bazı belirtilerde var inş bu ay tutar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…