Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Yaptım iki gün önce ama negatif.adet olamadım bi türlü iki gündür az az geliyor normalde yoğun olur anlamadım gitti ya cumartesi hastaneye gidicem artık hamile kalabilmek için.
bence yarın gıt pazartesıye bırakma hem belkı uzerıne goruyorsundur

Benimde aklıma geldi psikoloji falan kalmadı iyice ya bişey yoksa da bu ay bi çaresine bakcam artık.çok istiyorumm çoook.

İlk ayimizda bebik tutmadi ve regl oldum bugun maalesef simdi onumuzdeki ay yine ayni piskoloji yine umut hiff

benik 6 ay sonr oldu rabbim sizede nasip eder ins.. yalniz ayi soldi 63.1 kac ayliktir sizce.. ve ben maydanoz suyu denedim

bu ayda olmadi maalesef bu ay beklemiyordum ama yinede insan üzülüyor. Rabbim bian önce tüm isteyenlere verir ins...

mrb yeni katıldım aranıza...bende bebiş sahibi olmayı çok isteyenlerdenim...3 yıllık evliyim bikaç ay önce düşünmeye başladık sürekli gecikmelerim var şuandada öyle ama tek çizgi görmekten ürküorum

Merhaba kızlar kendimi bildim bileli bende hep anne olmak istiyorum. Şu hayatta en büyük isteğim anne olabilmekti. Bizde 6. aydayız. Eşimde ufak tefek sorunlar çıktı. Bu nedenle daha çok stres yapıyorum. Regl olunca daha çok üzülüyorum

Esimde varikosel cikti moraller tumden bozuk napcaz ya hic bise duzgun gitmiyor ;(((

Cnm moralini bozma Allah büyük bebeklerin gelecegi en dogru zamani Allah bilir bende de pco var 21 kilo verdim 61 kg oldum ama hala gebelik yok bende üzülüyorum Allahimiz en kisa zamanda bize ve tum cocuk isteyenlere yardim etsin inşallah

Arkadaşlar bende progesteron düşüklüğü vardı doktor ilaç verdi üç ay kullan dedi hem Hormon düzenleyici hemde hormon yükselince adet te düzenli oluyor ilaç sayesinde iki ay kullandım ama bu ay adet olmadım K. Rengi akıntı var sadece ama test negatif çıktı Adetim 3 gün gecti tekrar yapsammı yoksa bu ayda umutlar boşuna mı

Cnm adet duzensizligin var mi bilmiyorum ama bence 1 hafta daha gelmezse kan tahlili yaptir

Meraba arkadaşlar
Geçen ay doktora gittim sol yumurtalıkta polikistik over olduğunu ve adetin 3. Günü gelip tahlil yaptırmamı söyledi tahlil sonuçlarıda polikistik overı destekliyormuş yalnız benim o ay adetim çok farklıydı öncesinde sarımsı yoğun akıntı geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım oldu adet oldum sanıp hep tuvalete koştum ama bi türlü olmadı hep olacakmış gibi bi ağrım vardı bundan bahsedince alttan muayene etti kiste benzer yapı gördü ve rahim duvarın kalınlaşmış(9,5 mm)belki hamile kalmış olabilirsin dedi 15 gün sonra gel test yapalım dedi bu durumla ilgili düşünceniz varmı?

merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim ve bu ay 7 . ayım inşallah bu ay yüzüm güler.. başlıktaki gibi hamileliği çok çok çoook istiyorum

Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim beraber olacagimiz gunleri hic kacirmadik ugrastik ama sanirim bu ay da hamile degilim. Her ay adet olmamak icin dua ediyorum ama olmuyor. 1 yillik evliyiz Rabbim insallah uzun sure aratmaz. Cok uzuluyorum. Cogu test sayesinde ilkinde hamile kalmis cok okudum ama sanirim benimki olmadi

Canim merhaba senin sonucun ne oldu cok merak ettim

Sonuç negatif canım ya( üzerine kaç ay geçti hala bişey yok hormonlarım normal çıktı sanırım ovulasyonu kaçırıyoruz hep bilemiyorum
Ben ilk defa ovulasyon denedim bu ay cok umitliydim ama olmadi evleneli 10 ay oldu 7 aydir deniyoruz ama hicbir sey yok. Her ay uzulmekten yoruldum

Ben ilk defa ovulasyon denedim bu ay cok umitliydim ama olmadi evleneli 10 ay oldu 7 aydir deniyoruz ama hicbir sey yok. Her ay uzulmekten yoruldum
Bizimde 8 ay oldu evleneli herkesler sormaya başladı yok mu bişiler diye insanın moreli bozuluyor birde her ay acaba adet olucakmıyım diye beklemesi ayrı bi dert.umursamayım diyorum ama olmuyor..siz ve eşiniz hiç doktora gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…