- 1 Eylül 2014
- 159
- 61
- 123
- 37
bence yarın gıt pazartesıye bırakma hem belkı uzerıne goruyorsundurYaptım iki gün önce ama negatif.adet olamadım bi türlü iki gündür az az geliyor normalde yoğun olur anlamadım gitti yacumartesi hastaneye gidicem artık hamile kalabilmek için.
Esimde varikosel cikti moraller tumden bozuk napcaz ya hic bise duzgun gitmiyor ;(((
Cnm adet duzensizligin var mi bilmiyorum ama bence 1 hafta daha gelmezse kan tahlili yaptirArkadaşlar bende progesteron düşüklüğü vardı doktor ilaç verdi üç ay kullan dedi hem Hormon düzenleyici hemde hormon yükselince adet te düzenli oluyor ilaç sayesinde iki ay kullandım ama bu ay adet olmadım K. Rengi akıntı var sadece ama test negatif çıktı Adetim 3 gün gecti tekrar yapsammı yoksa bu ayda umutlar boşuna mı
Canim merhaba senin sonucun ne oldu cok merak ettimMeraba arkadaşlar
Geçen ay doktora gittim sol yumurtalıkta polikistik over olduğunu ve adetin 3. Günü gelip tahlil yaptırmamı söyledi tahlil sonuçlarıda polikistik overı destekliyormuş yalnız benim o ay adetim çok farklıydı öncesinde sarımsı yoğun akıntı geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım oldu adet oldum sanıp hep tuvalete koştum ama bi türlü olmadı hep olacakmış gibi bi ağrım vardı bundan bahsedince alttan muayene etti kiste benzer yapı gördü ve rahim duvarın kalınlaşmış(9,5 mm)belki hamile kalmış olabilirsin dedi 15 gün sonra gel test yapalım dedi bu durumla ilgili düşünceniz varmı?
Sonuç negatif canım yaCanim merhaba senin sonucun ne oldu cok merak ettim
Ben ilk defa ovulasyon denedim bu ay cok umitliydim ama olmadi evleneli 10 ay oldu 7 aydir deniyoruz ama hicbir sey yok. Her ay uzulmekten yoruldumSonuç negatif canım ya( üzerine kaç ay geçti hala bişey yok hormonlarım normal çıktı sanırım ovulasyonu kaçırıyoruz hep bilemiyorum
Bizimde 8 ay oldu evleneli herkesler sormaya başladı yok mu bişiler diye insanın moreli bozuluyor birde her ay acaba adet olucakmıyım diye beklemesi ayrı bi dert.umursamayım diyorum ama olmuyor..siz ve eşiniz hiç doktora gittiniz mi?Ben ilk defa ovulasyon denedim bu ay cok umitliydim ama olmadi evleneli 10 ay oldu 7 aydir deniyoruz ama hicbir sey yok. Her ay uzulmekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?