Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Hiç bir belirti neyn yok mu şimdi? Kasıklarında ağrı felan?

cıksss :KK43::KK43: arada sağ tarafımda bir batma hissi oluyor o kadar ama cok sık değil...
her ay görülen adet öncesi belirtilerim de yok henüz..
öle herkesin yazdıgı gıbı göğüs agrısı, akıntı flan da belirtisi göremiyorum .. :KK43::KK43:
test mi yapsam yoksa cumayı mı beklesem ? o_Oo_O

cıksss :KK43::KK43: arada sağ tarafımda bir batma hissi oluyor o kadar ama cok sık değil...
her ay görülen adet öncesi belirtilerim de yok henüz..
öle herkesin yazdıgı gıbı göğüs agrısı, akıntı flan da belirtisi göremiyorum .. :KK43::KK43:
test mi yapsam yoksa cumayı mı beklesem ? o_Oo_O
Bence önden bi test yapabilirsin canım zaten sabırsız birisin galiba benim gibi :) ama ben bu ay sabrettim adetim bir gün geçti öyle yaptm

Sabah saatleri daha uygun yazıyor ama ben ikindi gibi saat 4-5 gibi yapmıştım çift çizgiyi gördüm yani :)

bende çok istiyorum 11 aylık evliyiz batım cuma günü inşallah hamileyimdir:anneadayı:

birkaç gün sonra adet günüm nolur dua edin çoook istiyorum artık çooook 1 senedir istiyoruz umutlanmak çok kötü :(

Bütün msjlari tek tek okudum, bazi anlar cok umutlandim, bazi anlar yazanlar kadar uzuldum. 15aylik evliyiz hic korunmadik gelmiyor kuzucugumuz. Bu ay cok umutluyum, son bir gunum kaldi adet tarihime rabbim insAllah minigimi vermistir bana bu ay . ne olur birbirimize cok dua edelim . sag kasiktave belde agrim, mide bulantim, sık tuvalete cikma ve mide bulantim var. Psikolojiktir diye cok korkuyorum, test almaya cesaretim yok inşAllah yuce Allahim bu ay bize cekirdek aile olmayi nasip etmistir AMİN AMİN AMİN

Bütün msjlari tek tek okudum, bazi anlar cok umutlandim, bazi anlar yazanlar kadar uzuldum. 15aylik evliyiz hic korunmadik gelmiyor kuzucugumuz. Bu ay cok umutluyum, son bir gunum kaldi adet tarihime rabbim insAllah minigimi vermistir bana bu ay . ne olur birbirimize cok dua edelim . sag kasiktave belde agrim, mide bulantim, sık tuvalete cikma ve mide bulantim var. Psikolojiktir diye cok korkuyorum, test almaya cesaretim yok inşAllah yuce Allahim bu ay bize cekirdek aile olmayi nasip etmistir AMİN AMİN AMİN
3 senedir ayni agrilari bulantiklari her ay cekiyorum.psikoljik bendekiler.umarim sende bebis vardir.duadan baska hic bi kapimiz yok.test felan alma derim pozitifte ciksa negatifte tekrar kan testi yaptiriyoruz..gununun tam gecmesini bekle derim.rabim isteyen herkeze bebis nasip etsin en kisa zamanda..

Selam kızlar bende bebisimin olmasını çok çok çok çok çok isteyenlerdenim :) 22 ay oldu ve henüz hamilelik yasamadim bu ay e vitamini ictim iyi geldigini söyleyen akrabalarim vardi inşallah ise yarar hayirlisiyla o arada hepiniz dualarimdasiniz... :KK60:

Allah hepimize en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş kızlar.benim günüm birgün geçti ama umutlu değilim zaten düzensiz.çok korkuyorum her an adet olacağım diye.allah yardımcımız olsun.

Böyle canım belirli ama ilk çizgiden biraz daha silik gibi yani ilk çizgi gibi net değil
Maşallah Allah benim gibi isteyen herkese çift çizgiyi görmeyi nasip eder inşallah :KK46::KK46::KK46::anneadayı: benim de 26subatta bat inşallah adet olmam :) aynı zamanda o gün doğum günüm inşallah Rabbim en güzel hediyeyi bana verir :)

Son düzenleme:
Canım bendede o belirtiler oluyordu biraz psikolojik biraz da vicudun her ay değiştiği için vicudun kendini bebeğe hazırladığı için oluyor. Ben şimdi çok şükür Rabbime 5+3 günlük gebişim sadece göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirti yok. Yemek veya meyve çok yersem miğdem bulanıyor dozunda yemem lazım. Rabbim bütün isteyenleré nasip etsin

Canım bendede o belirtiler oluyordu biraz psikolojik biraz da vicudun her ay değiştiği için vicudun kendini bebeğe hazırladığı için oluyor. Ben şimdi çok şükür Rabbime 5+3 günlük gebişim sadece göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirti yok. Yemek veya meyve çok yersem miğdem bulanıyor dozunda yemem lazım. Rabbim bütün isteyenleré nasip etsin
yarın beklenen adet tarıhım test yaptım test negatif rabbim ınsAllah benim kuzucugumuda ıcıme koymustur

Back