Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Bizimde 8 ay oldu evleneli herkesler sormaya başladı yok mu bişiler diye insanın moreli bozuluyor birde her ay acaba adet olucakmıyım diye beklemesi ayrı bi dert.umursamayım diyorum ama olmuyor..siz ve eşiniz hiç doktora gittiniz mi?
Ben gittin kan testi yaptirdim doktor bir sey bulamadi. Bu ay ailemin yanina gidip bir ay kalacagim. Gelince iyi bi doktor bulup iyice muayene olacagim esimi de muayene ettirecegim. Sorun da varsa bi an once bulunsun ki tedaviye baslansin.
Ayni seyler benim de basimda artik herkes soruyor ben cevap vermekten yoruldum artik.

Ben gittin kan testi yaptirdim doktor bir sey bulamadi. Bu ay ailemin yanina gidip bir ay kalacagim. Gelince iyi bi doktor bulup iyice muayene olacagim esimi de muayene ettirecegim. Sorun da varsa bi an once bulunsun ki tedaviye baslansin.
Ayni seyler benim de basimda artik herkes soruyor ben cevap vermekten yoruldum artik.
Aynen bendede sol tarafta polikistik over çıktı ama hormonlar normal olduğu için hap vs vermedi sanırım eşlerimizin bi doktora görünmesi şart ben ankarada yaşıyorum iyi bi doktor bulurum inşaallah

Aynen bendede sol tarafta polikistik over çıktı ama hormonlar normal olduğu için hap vs vermedi sanırım eşlerimizin bi doktora görünmesi şart ben ankarada yaşıyorum iyi bi doktor bulurum inşaallah
Kesinlikle oyle eslerimizin de bi gidip test yaptirmasi gerek sorun neyse bi an once bulmamiz lazim

Kesinlikle oyle eslerimizin de bi gidip test yaptirmasi gerek sorun neyse bi an once bulmamiz lazim
Bi arkadasim da gitti bebegi olmuyor diye once bi doktora gitti hicbir seyin yok dedi sonra baska bi doktora gorundu. Esi de sperm testi yaptirdi esinde bir sey cikmadi kendi yumurtalik filmi de cektirdi sadece yumurta tembelligi cikmis. Catlatma ignesi falan yaptirmis adeti de duzensiz oldugu icin her ay erken gebelik testi alip yapiyor bi ay test pozitif cikmis hatta kan testinde ama uc gun sonra gidince negatif cikti. Sanirim cok kafamiza taktigimiz icin butun hamilelik belirtileri oluyor. Kafamiza takmasak da olmuyor

inş çok uzamaz daha kızlar benim 2 sene 7 ay bitti evlilikte ve bu müddette her ay olumsuz sonuç aldık eşimde sperm düşüklüğü vardı bende de perde varmış rahimde tabi hiçbir doktor bilmemişti ankarada tüp bebeğe gittiğimiz de öğrendik hamile kaldım ama düştü geçen ay :( bu ay da 8 gün geçti sağ tarafımda ağrı var sadece ama korkumdan test yapamıyorum Rabbim hepimizin en kısa zamanda kucağımızı doldulsun artık yıllar ilerledikce ağlama nöbetleri başlıyor hepinizi öyle içten anlıyorum ki bizi bizden başka kimse anlmaz ne kadar anlıyoruz deselerde kimseyi takmayın eşinizden başkasıyla da dertleşmeyin tavsiye çünkü sadece ikiniz yaşıyorsunuz hüznü de sevinci de

inş çok uzamaz daha kızlar benim 2 sene 7 ay bitti evlilikte ve bu müddette her ay olumsuz sonuç aldık eşimde sperm düşüklüğü vardı bende de perde varmış rahimde tabi hiçbir doktor bilmemişti ankarada tüp bebeğe gittiğimiz de öğrendik hamile kaldım ama düştü geçen ay :KK43: bu ay da 8 gün geçti sağ tarafımda ağrı var sadece ama korkumdan test yapamıyorum Rabbim hepimizin en kısa zamanda kucağımızı doldulsun artık yıllar ilerledikce ağlama nöbetleri başlıyor hepinizi öyle içten anlıyorum ki bizi bizden başka kimse anlmaz ne kadar anlıyoruz deselerde kimseyi takmayın eşinizden başkasıyla da dertleşmeyin tavsiye çünkü sadece ikiniz yaşıyorsunuz hüznü de sevinci de
Çok geçmiş olsun eşiminde bi problem varmı şuan bilmiyoruz bendede solda pcos çıktı ama hormonlarım ve adetim son derece düzenli öle kıllanma vs gibi bi şikayetimde yok ama bebeğin olmasını engelleyen başka bişey varmı bilemiyorum Allahım tez zamanda hepimizie nasip etsin inşaallah ben bebeğin bukadar zor olacağını hiç düşünmemiştim meğersem ne zormuş testlere verdiğim para,her ay adet olduğumda eşime söylemeye utanma,ailelerin sürekli imaları.. Saymakla bitmeyen daha neler neler:(

evet canım çok zor en çok
Çok geçmiş olsun eşiminde bi problem varmı şuan bilmiyoruz bendede solda pcos çıktı ama hormonlarım ve adetim son derece düzenli öle kıllanma vs gibi bi şikayetimde yok ama bebeğin olmasını engelleyen başka bişey varmı bilemiyorum Allahım tez zamanda hepimizie nasip etsin inşaallah ben bebeğin bukadar zor olacağını hiç düşünmemiştim meğersem ne zormuş testlere verdiğim para,her ay adet olduğumda eşime söylemeye utanma,ailelerin sürekli imaları.. Saymakla bitmeyen daha neler neler:KK43:
evet canım çok zor en zor zaten herkezin sorması ailelerin bakışları helede çevrende ki düşüncsiz ler

selam kızlar.bende pkoyum.adetını ılacsız goremeyen pkolardan hemde :( benım gbı olup hamıle kalan war mı????lutfen yazın umut olun..bnaaaa

Selam kızlar bende 3 aydır hamile kalamıyorum :KK43: 7 YAŞINDA bir oğlum var hamdolsun. Doğumda yırtık oluşmuş o yüzden hamile kalmam zormus.yani o yırtık bi sıvı salgiliyormus spermleri öldürüyormuş ve aşılama yaptirmamiz gerekebilirmiş :KK43: daha önce aynı sorunlari kendi ya da etrafında yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Iyi aksamlar kizlar adet gunum 4 kasim kasik aqrilarim bel aqrilarim bulantilarim bas aqrilarim oluyor bu gun kendim cok halsiz yorqun his etdim bir ara atesim 37 cikti .hamilelik belirtisimi bunlar?lutfen cavab yazin

Iyi aksamlar kizlar adet gunum 4 kasim kasik aqrilarim bel aqrilarim bulantilarim bas aqrilarim oluyor bu gun kendim cok halsiz yorqun his etdim bir ara atesim 37 cikti .hamilelik belirtisimi bunlar?lutfen cavab yazin

inş öyledir..:KK19::KK60: hamile değilim ama benm dildiğim 1 aydan sonra baslıyor bulantılar. Diğer belırtıler psikolojık olabılır.. inş değildi tabii:KK49::rolleyes:

Selam kızlar bende 3 aydır hamile kalamıyorum :KK43: 7 YAŞINDA bir oğlum var hamdolsun. Doğumda yırtık oluşmuş o yüzden hamile kalmam zormus.yani o yırtık bi sıvı salgiliyormus spermleri öldürüyormuş ve aşılama yaptirmamiz gerekebilirmiş :KK43: daha önce aynı sorunlari kendi ya da etrafında yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

aa ilk defa duydum cok gecmısler olsun.. normal dogum da mı yırtık olmus ? eger oyle olduysa neden dıkmemısler :KK35:

inş öyledir..:KK19::KK60: hamile değilim ama benm dildiğim 1 aydan sonra baslıyor bulantılar. Diğer belırtıler psikolojık olabılır.. inş değildi tabii:KK49::rolleyes:
Bilmiyorum pisikoloji ola bilir cok dusunuyorum ama boyle ilk kes oldum adet olacak kimi aqrilarim var hayirlisi insallah

Evet kızlar herkesin farklı oluyormus ben geçen ay boyunca bütün belirtileri yaşadım ama hepsi fazla düşünmekden galiba vücut direk olarak bizi aldatiyor .ya kizlar bisey soracağım sizlerin göbek cizgisi belirgin mi?

Back