Canım sen naptın geçti mi günün yaptn mı test?
canım adet olmadın ınsallah merak ettım senıBütün msjlari tek tek okudum, bazi anlar cok umutlandim, bazi anlar yazanlar kadar uzuldum. 15aylik evliyiz hic korunmadik gelmiyor kuzucugumuz. Bu ay cok umutluyum, son bir gunum kaldi adet tarihime rabbim insAllah minigimi vermistir bana bu ay . ne olur birbirimize cok dua edelim . sag kasiktave belde agrim, mide bulantim, sık tuvalete cikma ve mide bulantim var. Psikolojiktir diye cok korkuyorum, test almaya cesaretim yok inşAllah yuce Allahim bu ay bize cekirdek aile olmayi nasip etmistir AMİN AMİN AMİN
Ben kirmizilari gordum husran yinecanım adet olmadın ınsallah merak ettım senı
Ben kirmizilari gordum husran yine
test yaptın mıkızlar acil cevap istiyorum kalbim durcak artık.adetim iki gün gecikti.ama bu sabah iki damla pembe leke geldi gerisi yok.normalde adetim çok yoğun geçer.ayrıca sağ tarafımda kasığım ağrıyor bacağımda aynı şekilde.hamilelik olabilir mi yoksa yine mi kendimi kandırıyorum
Canım benim sıkma canını her işte bir hayır vardır bol bol dua et bitanem ümidini yitirme bu ay olmazsa bi dahaki aya bitanemadetim 2 gün geçmesine rağmen bugün sabah kırmızılar geldi canım
çok umutlanmıştım ilk kez gecikme oluyor anlamadım..
Selam canımm bende yumurtalıklarım gelişmediği için doktora tedaviye gidiyordum. Adet düzensizliği de vardı bende. Özel çapa Hastanesine gidiyorum Dr. şifa Ayşe SAVAŞ doktorum çok memnunum canım tavsiye ederim ona gittiğimde 3 ayda hamile kalırsın dedi bana ikinci ayımda hamile kaldm ilk ay tedavi görmedim ama sadece adet olmamı bekledik kan tahlili yaptık. İkinci ay ilaç kullandm hamiş oldum şimdi 5+6 günlük hamişim. Rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallahselam kızlar aranızda bebek tedavisi gören varmı 3 senelik evliyim çocuğum olmuyor adetlerimde çok düzensiz tedavi olmak istiyorum istanbuldayım iki dr tavsiye ediyorlar nevin şençoban ve meltem özben tedavi ile bebek sahibi olan veya tedavi olan arkadaslarım hangi dr gidiyorsunuz ?
canım sen yaptın mı test cıft cızgıdır ınsallahGecikme olur da böyle leke gelmez oldum mu tam olurum yarın sabah yapayım inş çift çizgi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?