Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

bende 2 ay sonra bebek düşünüyorum.doktor folik asit verdi ona başlayacağım.ama burda okuduğum kadarıyla hemen istenince çocuk olmuyor galiba.inş istediğim gibi olur ve bekletmeden gelir bebişim :)

Kızlar bugün üye oldum. Bende bebiş istiyorum. Hemdeeee çooook Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah

canım adet olmadın ınsallah merak ettım senı

kızlar acil cevap istiyorum kalbim durcak artık.adetim iki gün gecikti.ama bu sabah iki damla pembe leke geldi gerisi yok.normalde adetim çok yoğun geçer.ayrıca sağ tarafımda kasığım ağrıyor bacağımda aynı şekilde.hamilelik olabilir mi yoksa yine mi kendimi kandırıyorum

test yaptın mı

eger suphen varsa kesınlıkle yap ve testı 15 dakıka beklet zaten 15 dakıka ıcınde bellı olur ıkıncı cızgı bıraz sılık cıkabılır ama

eger daha oncede gecıkme yasadıysan bırkac gun daha bekle benım gunum hıc gecıkmez bırgın gecse ben hamıle oldugumu anlarım ama sen yınde bı test yap sonucta bı kaybın yok kı

Gecikme olur da böyle leke gelmez oldum mu tam olurum yarın sabah yapayım inş çift çizgi çıkar.

adetim 2 gün geçmesine rağmen bugün sabah kırmızılar geldi canım
çok umutlanmıştım ilk kez gecikme oluyor anlamadım..
Canım benim sıkma canını her işte bir hayır vardır bol bol dua et bitanem ümidini yitirme bu ay olmazsa bi dahaki aya bitanem

selam kızlar aranızda bebek tedavisi gören varmı 3 senelik evliyim çocuğum olmuyor adetlerimde çok düzensiz tedavi olmak istiyorum istanbuldayım iki dr tavsiye ediyorlar nevin şençoban ve meltem özben tedavi ile bebek sahibi olan veya tedavi olan arkadaslarım hangi dr gidiyorsunuz ?

Selam canımm bende yumurtalıklarım gelişmediği için doktora tedaviye gidiyordum. Adet düzensizliği de vardı bende. Özel çapa Hastanesine gidiyorum Dr. şifa Ayşe SAVAŞ doktorum çok memnunum canım tavsiye ederim ona gittiğimde 3 ayda hamile kalırsın dedi bana ikinci ayımda hamile kaldm ilk ay tedavi görmedim ama sadece adet olmamı bekledik kan tahlili yaptık. İkinci ay ilaç kullandm hamiş oldum şimdi 5+6 günlük hamişim. Rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallah

Yaptım iki gün önce ama negatif.adet olamadım bi türlü iki gündür az az geliyor normalde yoğun olur anlamadım gitti ya cumartesi hastaneye gidicem artık hamile kalabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…