Hamileliği boyunca hiç mide bulantısı olmayıp 6. aydan sonra mide bulantısı başlayan var mı?

HnfTurk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
17
1
33
Hamileliğimin ilk aylarında hiç bulantı şikayetim olmadı ama şimdi sabah kalkınca midem acayip bulanıyor. neden bilmiyorum. nette araştırdım ama sonuca da ulaşamadım daha fazla devam ederse doktorumu arayıp sorucam ama bnm gibi olan var mı merak ettim

Çok ilginçmiş, peki cinsiyeti ne bebeğinizin öerak ettim

Yani başlarda çok kötüydüm belki 1,5-2 aydır kusmuyorum diyebilirim.
Fakat sabah kalkınca hala bulantılarım var çok sık mı hayır midem bulanıyor ama.

Yani başlarda çok kötüydüm belki 1,5-2 aydır kusmuyorum diyebilirim.
Fakat sabah kalkınca hala bulantılarım var çok sık mı hayır midem bulanıyor ama.

benimde çok sık değil aslında.geçen hafta bi kaç kez oldu sabah kalktığımda üşüttüm heralde diye düşündüm ama bu sabahta olunca bi sorayım dedim.

benimde çok sık değil aslında.geçen hafta bi kaç kez oldu sabah kalktığımda üşüttüm heralde diye düşündüm ama bu sabahta olunca bi sorayım dedim.

Bence zaman zaman olur telaş yapmayın.
Bir can taşıyoruz neticede ve hormonlarımız devamlı değişken halde.
Ben birgün iyiyim mesela bir gün kötü.
Hele ki mide yanması bu zmanlarda canıma tak ettirdi.
Bildiğin sanki mideme asit damalatıyorlar :KK43:
Her zaman mı değil bebek mi desem hormon mu desem baskılamamı desem arada oluyor işte...

Bence zaman zaman olur telaş yapmayın.
Bir can taşıyoruz neticede ve hormonlarımız devamlı değişken halde.
Ben birgün iyiyim mesela bir gün kötü.
Hele ki mide yanması bu zmanlarda canıma tak ettirdi.
Bildiğin sanki mideme asit damalatıyorlar :KK43:
Her zaman mı değil bebek mi desem hormon mu desem baskılamamı desem arada oluyor işte...

hormonlardan da olabilir dediğiniz gibi.
mide yanmasına ben sütle çözüm buldum. eğer süt içebiliyorsanız mideniz yanmaya başladığında soğuk süt için birebir iyi geliyor.

hormonlardan da olabilir dediğiniz gibi.
mide yanmasına ben sütle çözüm buldum. eğer süt içebiliyorsanız mideniz yanmaya başladığında soğuk süt için birebir iyi geliyor.
aynen öyle olunca arkadaşım önerdi gerçekten geçiriyor ve rahatta uyumamı sağlıyor.Zorlada olsa içtim,iyi geldi.

aynen öyle olunca arkadaşım önerdi gerçekten geçiriyor ve rahatta uyumamı sağlıyor.Zorlada olsa içtim,iyi geldi.

az kalmış doğuma sizinde hayırlısıyla bnde 30. haftamı bir geçsem :anneadayı: artık sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için :anne:

X