- 31 Temmuz 2018
- 17
- 1
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginçmiş, peki cinsiyeti ne bebeğinizin öerak ettim
Yani başlarda çok kötüydüm belki 1,5-2 aydır kusmuyorum diyebilirim.
Fakat sabah kalkınca hala bulantılarım var çok sık mı hayır midem bulanıyor ama.
benimde çok sık değil aslında.geçen hafta bi kaç kez oldu sabah kalktığımda üşüttüm heralde diye düşündüm ama bu sabahta olunca bi sorayım dedim.
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızımız olacak inşallah
Bence zaman zaman olur telaş yapmayın.
Bir can taşıyoruz neticede ve hormonlarımız devamlı değişken halde.
Ben birgün iyiyim mesela bir gün kötü.
Hele ki mide yanması bu zmanlarda canıma tak ettirdi.
Bildiğin sanki mideme asit damalatıyorlar
Her zaman mı değil bebek mi desem hormon mu desem baskılamamı desem arada oluyor işte...
amin inşallah herkesle birlikte sağlıklı sıhhatli dünyaya getirip büyütmek nasip etsin RabbimMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
aynen öyle olunca arkadaşım önerdi gerçekten geçiriyor ve rahatta uyumamı sağlıyor.Zorlada olsa içtim,iyi geldi.hormonlardan da olabilir dediğiniz gibi.
mide yanmasına ben sütle çözüm buldum. eğer süt içebiliyorsanız mideniz yanmaya başladığında soğuk süt için birebir iyi geliyor.
aynen öyle olunca arkadaşım önerdi gerçekten geçiriyor ve rahatta uyumamı sağlıyor.Zorlada olsa içtim,iyi geldi.
az kalmış doğuma sizinde hayırlısıyla bnde 30. haftamı bir geçsem artık sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için
kızımız olacak hayırlısıyla inşallah. sizin?Sizinde az kalmış maşallah.
Herşeyin tadı başka 30.haftada daha da başka .
Cinsiyetiniz neydi ?
Oğluşumuz Allahın izni ile Rabbim sağlıcakla gününde almamızı nasip etsin.kızımız olacak hayırlısıyla inşallah. sizin?