- 27 Şubat 2016
- 57
- 26
- 8
Benim de sol kasıkta batmalar var ama ben baya üşüyorum ısı artışı yok yarın olsun hayrolsun canımİnşallah canım, hepimiz için hayırlısı.Benim de adet günüm yarın.Ağrılar oluyor özellikle sol kasık batmalar ama bilemiyorum ne olacak.Vücut ısım çok yükseldi anlamsız bir şekilde.
calisiyoruz devam calismaya :)sa
golasın canım sen naptın
bat 11 mayıs. test yaptım çok silik olmamakla beraber ikinci çizgiyi gördüm.Yani sanıyorum allahım kafayı yicem.Kan testi yaptırayım hemen bilemedim şimdi.panik oldum.Benim de sol kasıkta batmalar var ama ben baya üşüyorum ısı artışı yok yarın olsun hayrolsun canım
bence bugun bekle canımbat 11 mayıs. test yaptım çok silik olmamakla beraber ikinci çizgiyi gördüm.Yani sanıyorum allahım kafayı yicem.Kan testi yaptırayım hemen bilemedim şimdi.panik oldum.
bugün bekle canım gelmezse yarın gidersin kan testi yaptırmaya testin fotosunu yükleyebilir misin buraya?bat 11 mayıs. test yaptım çok silik olmamakla beraber ikinci çizgiyi gördüm.Yani sanıyorum allahım kafayı yicem.Kan testi yaptırayım hemen bilemedim şimdi.panik oldum.
dün geldi mi bişeyler ya da test yaptın mı?tabi ki korunmayı bıraktın sonra ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım, o testte negatifi görene kadar ciddi ciddi yaşadım.Zaten bütün belirtileri önceden yaşamış biri olarak, hamileliğimde sıfır belirti bekliyorum :)
cnm dün kan testi de idrar testi de pozitif çıktı Allah'ın izniyleCanım
dün geldi mi bişeyler ya da test yaptın mı?
canım idrar testim buydu, resimde daha silik çıkmış normalde daha da belirgin. Beta hcg testi de 171,78 çıktıbugün bekle canım gelmezse yarın gidersin kan testi yaptırmaya testin fotosunu yükleyebilir misin buraya?
cok sevindim canim :)Zaten hiç ümidim yok benimde.Dün böyle bir şey görünce çamaşırımda aha da yerleşme kanaması bu dedim, bildiğime fln değil buran okudum aklımda kalmış :) Hayırlısı olsun o zaman bakalım.
çok teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese nasip etsin.cok sevindim canim :)
İdrar testini ne zamn yaptiniz? Hayirli olsun bu aradacanım idrar testim buydu, resimde daha silik çıkmış normalde daha da belirgin. Beta hcg testi de 171,78 çıktı
amin insallah bu ay goruruz bizde o cift cizgiyi :)çok teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ediyorum öncelikle.ben adet olmam gereken günün sabahının köründe yaptım.Gecikme beklemedim çünkü 3 gün öncesinde yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm kahve rengi değişik bir akıntı yaşamıştım.İdrar testini ne zamn yaptiniz? Hayirli olsun bu arada
Çok aevindim canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inş :)cnm dün kan testi de idrar testi de pozitif çıktı Allah'ın izniyle
Geç döllenmede fln çıkmıyor diyorlar hemen.Benim bir gün geçti ama test yapmaya korkuyorumhayırlısı pazartesiye kadar dayanabilirsem bekliycem
Benim belirtim de çok yok artık hafif mide bulantısını belirti saymıyorum her ay oluyor çünkü psikolojik galiba bitek göğsümdeki yeşil damarlardan bi ihtimal diyorum bakalım beklemekten başka yol yok sanırımGeç döllenmede fln çıkmıyor diyorlar hemen.
ben hiç belirti yaşamadım, daha doğrusu yaşadıklarıma da hep psikolojik bunlar deyip yok saydım. Canım inşallah hayırlı haberini alırız, pazartesiye kadar bende bekleyeceğim seninle :)Benim belirtim de çok yok artık hafif mide bulantısını belirti saymıyorum her ay oluyor çünkü psikolojik galiba bitek göğsümdeki yeşil damarlardan bi ihtimal diyorum bakalım beklemekten başka yol yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?