Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oyle dusunmeyeyim diyorum ama olmuyo. camasir sepetini kaldiricam mesela agir diye bi durakliyorum :)inşallah olur canım beklemek zor ya.butun dengemı bozuor rahat hareket edemıorum bıkere.işyerınde hep aklımda oldumu olmadımı kotu bişi:)))
:)))aynen oyle dusunmeyeyim diyorum ama olmuyo. camasir sepetini kaldiricam mesela agir diye bi durakliyorum :)
İnsaAllah canim hayirlisiyla ben ve isteyen herkes kalir insaAllahBELKI TUTUNDU CANIM OYUZDENDIR INS HAMILESINDIR
beklemeye devam :)napıosunuz hanımlar bır gelışmesı olan varmı
beklemeye devam :)[/QUaynen bende beklıyorum gogslerm agrıo asırı derecede
İkinci çizgi silik çıktıYani tam olarak bunun kesin bir hamilelik belirtisi olduğunu söyleyemem adet zamanındada rastlanıyor ısı artışına ama ıslaklıkta var diyosun çok şüpheli umut var gibi.Siz hala kan testi vermedinizmiiyi dayanıuosunuz vallahi ben olsam yerimde yeller eserdi soluğu sağlık ocağında almıştım.
Ayyy çok sevindim Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhİkinci çizgi silik çıktı
Iki gun var reglimeadetin gecikmismiydi
genelde reglden once gogus agrisi cekiyosan ondanda olabilirIki gun var reglime
kasıktaki batmalar bende de mevcut ama her ay sisen agriyan goguslermde tık yok yarin yada yarindan snra adet olmam gerek bakalim artik hayirlisi bide vajinanin hemen ustnde hafif bi sertlik var o neyki acabaReglden once hafif sisiordu anliordum sonra regl oluordum.smdi koluma dogru agri sis gogslerm suan yatiorm batio kasiklarm ya regl olayim rahatlayim yaa
Ayniyiz bende bekliorum iki gun icnde ama sende her ay reglde gogus agriosa smdi agrimiosa belirti olabilir bukasıktaki batmalar bende de mevcut ama her ay sisen agriyan goguslermde tık yok yarin yada yarindan snra adet olmam gerek bakalim artik hayirlisi bide vajinanin hemen ustnde hafif bi sertlik var o neyki acaba
ayyy insallah ya :) yani bu zamana kadar her ay şişti agridi ilk kez bu ay bu kadar hissiz goguslerim normalde suan ic camasirimi bile giyememem gerekirdi yani anlamadim ama beklicez artik gecmek de bilmiyo gunlerAyniyiz bende bekliorum iki gun icnde ama sende her ay reglde gogus agriosa smdi agrimiosa belirti olabilir bu
Aynen canim sabredicz napalim hayirlisini versin ALLAH insallah hepimizeayyy insallah ya :) yani bu zamana kadar her ay şişti agridi ilk kez bu ay bu kadar hissiz goguslerim normalde suan ic camasirimi bile giyememem gerekirdi yani anlamadim ama beklicez artik gecmek de bilmiyo gunler
Ever regl olursak tekrar basa donulcekya o sikintiAynen canim sabredicz napalim hayirlisini versin ALLAH insallah hepimize
evet ya planli olunca sanki hersey gebelik belirtisi gibi geliyomus insana bunu anladimEver regl olursak tekrar basa donulcekya o sikinti