:128::128::128: çok haklısın. akışına bırakmak gerek...
merhaba cnm bir sorum olacak bugun doktora gittim yumurtan catlamis dedi yani catlayinca yumurtlamis mi oluyorum yoksa onumuzdeki gunlerde mi oluyor bilgi verirseniz memnun olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kasığımdaki ağrı artınca bugün doktora gittim. ultrasonla baktı. bir yumurtan çatlamış biri de büyümüş çatlamak üzere dedi. agrın yumurtlamandan kaynaklıdır dedi. benim kafa allak bullak oldu. çarşamba günü ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. üzerinden 5 gün geçti. benim yumurtam daha yeni çatlamış:44:
bu akşam ilişki olursa hamile kalabilirsin dedi herşeyde bir hayır var. kasığım agrımasa benim doktora gideceğim yoktu ve yumurtladığımı bilemicektim. bugün ilişkillik havamda da değilim. yani kesin es geçicektim bu akşamı ama şimdi değerlendirmem gerektiğini biliyorum.
ayrıca doktor smear testi de yaptı ki ben bu testi kontrol amaçlı yaptırmak istiyordum epeydir. hayırlısı...
merhaba cnm bir sorum olacak bugun doktora gittim yumurtan catlamis dedi yani catlayinca yumurtlamis mi oluyorum yoksa onumuzdeki gunlerde mi oluyor bilgi verirseniz memnun olurum
Canm benim ayni durumdayiz bende iki gun once akintimla catladi kesi. dedim ama bugun doktora gittim yumurtan catlamis bugun calismaya baslamami soyledi insallah haftasoni araya girmesiyle kacjrmamisizdir belki cmt yada pazar catlamistir diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi :'(
bende bu ay karar verdim ama olmaz diye çok korkuyorum adetimden sonra iki defa denedim olmadı ilişkiden kç gün sonra belli olur çok merak ediyorum :))
Öncelikle adetinden hemen sonra hamile kalman çok düşük ihtimal. Adet dönemin kaç gün sürüyor? 28 gün sürenin 14.gün yumurtlaması oluyor mesela. Ama benim gibi geç yumurtlayan ya da erken yumurtlayan da var. Bunu anlaman için ovulasyon testi kullanabilir yada doktora gidip yumurtlama takibi yaptırabilirsin. Gebelik bir sonraki adet gecikmesinden sonra belli olur ancak.
Çatladığında en fazla 24 saat canlı kalıyor yumurta canım. Yani 24 saat içinde spermle buluşursa hamile kalabilirsin. Benim doktorum bugün baktı ve yeni çatlamış, 24 saatin var, bu akşamı değerlendir dedi.
evet 28 günde oluyorum adet olursam bu ay birdahaki ay test yapmayı düşünüyorum peki adet günün geçmeden hamilelik belli olurmu
Anladm cnmm Aslinda ben cmt, pazar, pzt.gunlerini degerlendirdim inşallah dedigin gibi catlayan yumurta spermle bulusmustur :'(
Hayırlısı olsun. Hepimizin temennisi bu ama bu ay olmassa da bi dahaki ay olur. Üzülmek yok. Ayrıca stres yumurtaya hiiç iyi gelmiyor. Hamile kalan arkadaşlar hep stres yapmayı bırakıp oluruna bıraktığı zamanda hamile kaldığını söylüyorlar.
günaydınnnn..benmde bat a 8 gün kaldı inşaallah hayırlısıyla bebiş gelir sizler ne durumdasınız kızlar
Sana da günaydın:) benim 6 gün kaldı fakat bende geç yumurtlama olmuş, daha dün yumurtlamışım ve hamile kalırsam bunu öğrenebilmem için adetimin 10 gün kadar geçmesi gerekicek. İnşallah bebiş yoldadır
Stres yapmayinca gebe kalindiginda ben de inaniyorum ama insanin elinde degil ki uyanir uyanmaz yataaktan kalkmadan buraya giriyorum umut ariyorum resmen :'( bit kac ay daha bekleyip aşılamaya gecmeyi düşünüyorum. . yaa bide benim anlamadigim yumurta buyuyor catliyor gun asiri bazen hergun iliski neden gebelim olmuyor
evet bya geç olmuş :) aman yeterki olsunda biz bekleriz 10gün sorun değil dimi :) ben dr kontrolünde çatladığını öğrendim 6 gün önce çatladı büyüklüğüde 22-24mm civarıydı
Canımcım herşeyi yumurtadan beklememek gerek. Asıl görev sperme düşüyor. Bana doktorumun dediği şu: yumurta DOĞRU SPERM ile karşılaşırsa gebelik olur. Eşimizin sperm yapısı, hızı çok önemli ve bizim yumurtlamamızda sorun yoksa gebe kalamamamız spermin kalitesine bağlı demektir.Zamanı gelince olucaktır. İnan buna...
Beklerim o yeterki gelsin ... Bana büyüklüğü söylenmedi fakat bir çatlamış birde çatlamak üzere yumurtan var dendi. Yani şansım 2ye katlandı :) bu ay olcak gibi hissediyorum
Canımcım herşeyi yumurtadan beklememek gerek. Asıl görev sperme düşüyor. Bana doktorumun dediği şu: yumurta DOĞRU SPERM ile karşılaşırsa gebelik olur. Eşimizin sperm yapısı, hızı çok önemli ve bizim yumurtlamamızda sorun yoksa gebe kalamamamız spermin kalitesine bağlı demektir.Zamanı gelince olucaktır. İnan buna...
benimde eşimin testleri yapılmadı henüz yaptıramadık daha doğrusu.eğer bi sorun varsa allah korusun ama aylardır boşyere birsürü şey denemiş oluyorum
Eşleri kontrole götürmek çok güç olsa gerek. Benimde eşim kontrolden geçmedi. Ben yaza kadar oluruna bırakmak istiyorum. İnşallah bir sorun yoktur da kısa zamanda bebişimize kavuşuruz.