• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelerden Tüyolar...

:'( Haklısın tatlım ne bilim ya tukendim artik her ay husrana ugramaktan mahvoldum..esim sperm testine yanasmiyor yaw asilamaya bile yok diyodu nasil verecem yok diyodu ona ikna oldu gibi olmazsa spermlerimde olculmesi gerekiyomus diyim :-(

Ehehee erkekler de çocuk gibi yaa. Ne var bunda sağlık söz konusu. Evlattan değerli mi dimi ama! Kızlar eşinize keçiboynuzu suyunu içirebilirsiniz bu arada. Sperm sayısını ve huzını arttırıyor. Ben bu ay içirdim.

Eşleri kontrole götürmek çok güç olsa gerek. Benimde eşim kontrolden geçmedi. Ben yaza kadar oluruna bırakmak istiyorum. İnşallah bir sorun yoktur da kısa zamanda bebişimize kavuşuruz.

Ben de yaza kadar olmasada bir kac ay daha beklicem olmazsa aşılama yaptiracam olmuyor boyle bekle bekle hep husran hep husran...

Ehehee erkekler de çocuk gibi yaa. Ne var bunda sağlık söz konusu. Evlattan değerli mi dimi ama! Kızlar eşinize keçiboynuzu suyunu içirebilirsiniz bu arada. Sperm sayısını ve huzını arttırıyor. Ben bu ay içirdim.

canim ben dun iki defa kaynattim icirdim pekmezini icirdim bal findik ceviz tarcin karisimj yedirdim oyle geceyi degerlendirdik doktorum bugun olsun demisti cunku (dun icin)

canim ben dun iki defa kaynattim icirdim pekmezini icirdim bal findik ceviz tarcin karisimj yedirdim oyle geceyi degerlendirdik doktorum bugun olsun demisti cunku (dun icin)

Ohh maşallah :) iyi doping yapmışsın. Benim kocacım yemiyor öyle şeyleri ancak suyunu içirebildim. Bakalım hayırlı haberlerimizi buradan paylaşırız inşallah

Ohh maşallah :) iyi doping yapmışsın. Benim kocacım yemiyor öyle şeyleri ancak suyunu içirebildim. Bakalım hayırlı haberlerimizi buradan paylaşırız inşallah

inşallah cnm bnm hayirli mujdeli haberlerimizi veririz insallah.benim bat 10mart.senin yas kac cnm?

Son düzenleme:
Beim bat 6 mart. Yaş 26. Evleneli 1 sene olsun sonra bebiş alırım diyordum. 1 sene 8 ay olcak hala gelen yok :(

Uzulme cnm benm insallaah tez zamanda kavusursun bebisine :-) ayy gözlerim doluyor :'( kahvalti bile yapamiyorum yazmaktan alikoyamiyorum kendimi..simdi kocami aradim senin gidip test yapman lazım dedim karsi cikmadi gibi hayirlisi herseyin..benim de 2seneye yakin olacak isteyeli canm

keciboynuzu pekmezi yer ama neden yemesin ki geri kalanda kuruyemis ve bal

Benimki aşırı seçici canım bugüne kadar ağzına bal, pekmez koymadı. Kuruyemişte yemez. Ancak kaju ve antep fıstığı! Normal yemek olarakta et ve sebze yemiyorki. Börek poğaça patates kızartması yiyip yaşıyor

Benimki aşırı seçici canım bugüne kadar ağzına bal, pekmez koymadı. Kuruyemişte yemez. Ancak kaju ve antep fıstığı! Normal yemek olarakta et ve sebze yemiyorki. Börek poğaça patates kızartması yiyip yaşıyor

Hmm anladım cnmm sen ye güçlü olursun enerjin artsin falan de kandir esini ;-)

Uzulme cnm benm insallaah tez zamanda kavusursun bebisine :-) ayy gözlerim doluyor :'( kahvalti bile yapamiyorum yazmaktan alikoyamiyorum kendimi..simdi kocami aradim senin gidip test yapman lazım dedim karsi cikmadi gibi hayirlisi herseyin..benim de 2seneye yakin olacak isteyeli canm

Senin yaş kaç canım? Bizimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarımız ikisinin 1 yaşında bebişi var biri de 6 aylık hamile. Bir tek biz kaldık. Ben söyleyemiyorum da istiyoruz olmuyor diye. Daha hazır değilim diyip geçiştiriyorum.

Senin yaş kaç canım? Bizimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarımız ikisinin 1 yaşında bebişi var biri de 6 aylık hamile. Bir tek biz kaldık. Ben söyleyemiyorum da istiyoruz olmuyor diye. Daha hazır değilim diyip geçiştiriyorum.

29yasindayim cnm.bende gecistjriyorum bakalım ne zaman haykiracagiz hamileyimmm diye :'( cnm arkadaslik yolliyim
sana pozitif olur ins.test sonucun haber verirsin bana.. benim de 6sinda kesinlesir herhalde sivilce cikarsa bilirim ki yine olmadi insalah ikimizde guzel seyler yazariz..

Son düzenleme:
29yasindayim cnm.bende gecistjriyorum bakalım ne zaman haykiracagiz hamileyimmm diye :'( cnm arkadaslik yolliyim dana sana pozitif olur ins.test sonucun haber verirsin bana.. benim de 6sinda kesinlesir herhalde sivilce cikarsa bilirim ki yine olmadi insalah ikimizde guzel seyler yazariz..

Amin canım. Tamam haberleşelim. Ben zaten hemen hergün buradayım. Okudukça konuştukça rahatlıyorum. Başka kimsem yok içimi açabileceğim. Annem bile habersiz. Üzülmesin diye bişey demedim. Hayırlı haberini beklicem.

Amin canım. Tamam haberleşelim. Ben zaten hemen hergün buradayım. Okudukça konuştukça rahatlıyorum. Başka kimsem yok içimi açabileceğim. Annem bile habersiz. Üzülmesin diye bişey demedim. Hayırlı haberini beklicem.

Ben de hergun burdayim haberleselim cnm günler gecerse tabii :'(

cok iyi anliyorum seni insanlara bisey anlatilmiyor ne derler ne dusunurler diye bu konuda kk cok iyi bence. bu arada dundendit adet olcakmjsim gibi ara ara sancim oluyo

Kan tahlilinde belli olması için döllenme olduktan sonra en az 6 gün geçmesi gerekiyor. Çünkü döllenen yumurta 6 günde rahme yerleşip hcg salgılıyor ve kanda görülebiliyor. Fakat ne zaman döllenme olduğunu tam bilemiycen için adet tarihine kadar beklemen en garantisi. İdrarda ise daha da geç belli oluyor.

bende öyle biliyorum ama doktor öyle ssöylediği için kafam karrışmıştı en iyisi zamana bırakmak

En iyisi canim iltihap her bayanda oluyormus çünkü bir baktir ne var ne yok:) ben ovalusyon testi aldim ama uygulamadim cunku ultihap vardi hamile kalmam cok zordu ama oldu iste :)

canım buldum bu yazını sonunda. bana doktora görünmemi iltihap olabileceğini söylemiştin ya dün gittim doktora. akıntın var iltihap var sanırım dedi ve test yaptı. yarın çıkıcak sonucu. varsa haftaya antibiyotik tedavisine başlarız dedi. fakat bir de çatlamış bir yumurtam olduğunu bugün içinde gebe kalabileceğimi söyledi. biz de dün akşam ilişki yaşadık. sana sorum şu olucak; sen iltihap varken mi gebe kaldın canım bu mümkün mü? bir de iltihaplıyken gebeliğin bebeğe sakıncası olur mu?

Back