Hamilelerden Tüyolar...

Ne güzel bende 44 kiloyum hakikaten strese sokuyor insanı bende öyle oldu kimisi rahat kullanıyor ama birazda yapıyla alakalı

ben kiloluyum canım bende 76 kilo idim hamile kaldıgımda doktorum psikolojimi o kadar bozmuştu ki spora başlamıştım o ay da hamile kaldım ama senin kilonda hamile kalan arkadaşım var benim sakın kendini üzme

ben kiloluyum canım bende 76 kilo idim hamile kaldıgımda doktorum psikolojimi o kadar bozmuştu ki spora başlamıştım o ay da hamile kaldım ama senin kilonda hamile kalan arkadaşım var benim sakın kendini üzme

Çok tşk ederim canım bebeğini kucağına almana da çok az kalmış Sende yastık falan mı koydun altına?

Çok tşk ederim canım bebeğini kucağına almana da çok az kalmış Sende yastık falan mı koydun altına?

Evet canım ben de belime yastık koydum en az yarım saat hiç kalkmadım ben onun etkili oldugunu düşünüyorum açıkçası. bir de doktorum o şekilde konustuktan sonra hamile kalmak için nelerin öenmli oldugunu araştırmıştım şimdi çok hatırlamıyorum ama eşinizle olan pozisyon spermlerin yumurtaya ulaşmasında çok etkiliymiş. yastık koymak da etkili diye okudum...
ben de denedim açıkçası sen de dene. her gün yakınlaşmaktansa gün aşırı olması hatta üç günde bir olması sperm kalitesini de etkiliyormuş. Bu arada evet ya az kaldı çok değişik bir duygu : ) Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda tattırsın inş.

Amin canım çok tşk ederim

Herkese Selammmmm

Bizde 6 aydır istiyoruz bebek ama bebiğimiz annesini ve babasını bekletiyor zamanım var diyor herhalde...

Bende ovülasyon testi kullandım ama hiç çift kırmızıyı yakalayamamıştım ama meğer ki benim yum. zamanımı yanlış hesaplıyormuşum çünkü adet döngüm değişiyor her ay. o yüzden bir daha yapmadım :)

Rabbim isteyen herkese gönlünün muradını versin.. tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşAllah...

Okuyunca tebessüm ettim ister istemez :) O kadar enteresan oldu ki bizimki.. ilk 5-6 ay vajinismusla uğraştık, ben korktuğum için eşim de hiç üstüme gelmedi, 1 ay denemediğimiz oldu. İlk ilişki tarihi 1 aralıktı ve doktora göre o gün hamile kalmışım şimdi 3 aylık hamileyim. Hatta ultrasona göre 1 aralıktan bu güne 1 hafta 1 gün fazla ama imkansız. Neyse.. Kadınlar kulübünde hamile kalmak isteyipte soğan kürü yapanlar filan gibi bi başlık okudum, kendimi bildim bileli sabah kahvaltısında taze soğan yerim ben faydası olmuş olabilir diye düşündüm. çünkü ben annemin ilk çocuğuyum ve 9 sene sonra hormon tedavisiyle olmuşum, teyzem de öyle 6 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı ki aynı hormon bozuklukları bende de vardı. son bir iki senedir adet düzenim vardı. ama vücudun belli yerlerinde olan tüylenmeden hormonal bir bozukluğum olduğu belliydi. hamile olduğumu da çok geç öğrendim, dediğim gibi adet olmamaktan şüphelenmedim zaten düzensizdi, bulantı, baş dönmesi vs yaşamadım hiç kusmadım, kilomda aman aman değşme olmadı filan.. tabi çok iyi bişey bunlar ve benim bunları bağladığım tek şey beslenme. bünyem kuvvetli, doktorlar der ya onu bunu ye şunu iç vs diye ek vitaminler demir hapları filan bunları da yapmadım hiç. Tahlillerde de her şey normal maşallah.. dediğim gibi kişinin bünyesi yanında iyi bir hamilelikte en çok beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum ben ama malesef günümüzde çoğu insanda bir beslenme problemi var, insanlar ne yiyeceklerini neyin doğru olduğunu bile bilmiyorlar ben şanslıyım o açıdan çocukluktan beri maşallahım varmış..

merhabalar çok iyi düşünülmüş bir topik :13: bizde 3 aydır uğraşıyorum bakalım umarım daa fazla uzamaz takipteyim bende

Maşallah canım ya ilk seferde tutturmuşsun kesinlikle yazdıklarına katılıyorum. beslenme ve bünye çook önemli. ben de çok dikkat eden biriyim yiyip içtiğime. hatta hangi yiyecek hangi vitamine sahip ne yararı var diye çook araştırmışımdır ve ona göre beslenmeye dikkat ediyorum. ama bebişi tek başımıza yapmıyoruz. baba faktörü var. bizim babamız benim tam tersime ne yararlıysa onu yemez, sevmez. etin hiçbir çeşidini ağzına sürmez tiksinir. sebzelerin %90ını yemez. varsa yoksa patates kızartması, hamur işi... bu durum beni çok üzüyor ama elimden birşey gelmiyor. zorla yediremiyorum ki...
neyse ben bu aydan çok umutluyum. hayırlısı...

kızlar az önce ŞOOOK geçirdim. bugün 15. günüm ve ovulasyon testimde iki kırmızı çizgiyi gördüm. benim hesabıma ve belirtilerime göre 12-13. gün ovulasyonum olması gerekiyordu. 12. gün koyu kıvamlı akıntıyı gördüm. o akşam ve ertesi gün hep kasıklarım agrıdı. 13. gün sabah ateşimi ölçtüm 0.6 derece artmıştı. ama testte silik çizgi vardı. herhalde kaçırdım ovulasyonu saatinde yapamadım diye düşünürken bugün öylesine yapayım test dedim ve koyu iki çizgiyi görünce gözlerime inanamadım. hatta T çizgisi daha da koyulaşcak gibi. yani benim ovulasyon yarın demektir. ben 5 aydır 13.gün ovulasyon diye 12 ve 13. günlerde çalışıp bırakıyordum. eger Allah kısmet ederde bu ay hamile kalabilirsem (ki bugün yarın iyi çalışcam) ovulasyon testi almadığım 5 aya yanıcam...
kızlar kesinlikle test kullanın ya gerçekten sonuç veriyormuş. bakın testimide ekleyim. sizce de pozitif bu test dimi?

Son düzenleme:
burada eklediğim ovulasyon şablonuna göre testte iki çizgi gördükten sonraki 24-48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş. buna da dikkat edin kızlar. yani testten sonra en az 2 gün çalışmak gerek demektir.

Eklentiler

• $ovulasyon-nezman-olur.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 38

hayırrlııı olsunnnn..peki ne kadar susuz kaldınnn testi yapmak için...

Hiç üzülme.. benimki de aynısı.. Eti sofrada görünce öğürmeye başlıyor, hatır gönül icabı hamileyim filan diye bu aralar bakıyorum azıcık azıcık yemeye başladı. Sen ona uyma bence. Hatta ben evlendiğimizden beri hatta öncesinden kavga ediyorum ben sana uymam yemek konusunda diye,ne pişirirsem yersin yemezsen kendin bilirsin diyorum:) tabi insanın morali bozuluyo, üzülüyosun ama kırmak lazım bi şekilde. Bugün doktor kontrolünden geldik oğlum oluyo:) Hamilelik bu kadar kolay ve sıkıntısız oldu, bende maşaallah diyorum sadecce:)

Canm bnde dha erkn saniyordm yumurtlma gunlerimi.kndi hesabima gore planlayip birakiyordm ama oyle degilms.bu 3 gunu iyi degerlndr garanti olsn :) insallh gbelik testinde de cift czgiyi gorursn bu ay :)

İnşallah görürüm canım çok saol. Ovulasyonda çift çizgi görünce gebelik testinde görmüşüm gibi sevindim nedense! İnşallah bakalım bat 3 mart benim. Sizlere müjdeli haberi vermeyi Çoook istiyorum.

hangi marka ovülasyon testini kullandınız?

Kızlar dünden beri göğüs hassasiyeti yaşıyorum. giyinirken farkettim sızlıyor, dokunamıyorum bile. gebelik belirtisi olabilir mi? ayın 19unda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ya 20sinde yani dün sabah ilişki gerçekleşti. gebelik başlamışsa bile bu kadar çabuk belirti verir mi ki? hiç böyle bir hassasiyet yaşamamıştım daha önce... ne olabilir ki

Kızlar hassasiyet hala devam ediyor. Birde sağ kasığımda sıksık batma oluyor.
Hamiş arkadaşlar bu hissetiklerimin bir anlamı olabilir mi ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…