Eger be bek istiyorsaniz ilk once doktora gidin bir sorun var mi diye baktirin (ben gittin iltihap cikti ondan hamile kalamiyormusum tedavi ile bir ayda hamile kaldm 8 ay bosuna bekledim ) diger neden hamileligi aklinizdan cikarin bu da cok onemli hamile kalmak icin yapmayin ortami guzellestirin ve sadece zevk almaya odaklanin :) ve belinizin altina yastik koyun ve kalkmayin bunlari yaparsaniz cok buyuk sorun yoksa hamile kalirsiniz :))) oyle sogun suyunu felan doktora danismadan icmeyin lutfen burda cok degisik seyler oneriyorlar cok yanlis aslinda insallah hepiniz bebislerinize kavusursunz beklemenin cok zor oldugunu biliyorm ama sonuc guzel olduktan sonra beklemek hic bir sey degil
Ve sunu da ekleyim ovalusyon testi cok onemlu bende aldim ama uygulamadigim anda hamil kaldim ovalusyon adet duzensizligi olanlar kullanmali bende adetin 8. Gününden sonra iki gunde bir iliskiye girin yorucu ama garantili :) ve adet bitiminden hemen sonra da iliskide bulunun eski bilinen bir yontem bu
Ve sunu da ekleyim ovalusyon testi cok onemlu bende aldim ama uygulamadigim anda hamil kaldim ovalusyon adet duzensizligi olanlar kullanmali bende adetin 8. Gününden sonra iki gunde bir iliskiye girin yorucu ama garantili :) ve adet bitiminden hemen sonra da iliskide bulunun eski bilinen bir yontem bu
Son düzenleme: