tabi .doğru dedin. çalışmasınki kadın ekonomik özgürlüğü olmasın.. erkeğin herşeyine katlansın amaç bu.Tabii tabii kadın dediğin evde oturur, çocuk doğurur, kocasına hizmet eder cariyelik yapar, dayak yediğinde susar, aldatılırsa kocasının tek kadın ile yetinmeyeceğinin farkında olarak kocasına destek olur, hamile iken dışarı çıkıp cinsel hayatını teşhir etmez. Kocası olmadan burnunu kapıdan çıkarmaz.
Kadın dediğin görünmez bir varlıktır tabii. Kadın dediğin 2. sınıf insandır, asla erkeğiyle eşit haklara sahip değildir.
Kadın dediğin erkeği ne kadar ne verirse ağzını açmadan susar erkeğine şükran duyar.
Kadın dediğin erkeğe hizmet için dünyaya gelmiştir. Hatta erkeğin kaburgasından yaratılmış bir müsveddedir.
21. yüzyıl insan manzaraları... Allah'ım aklıma mukayyet ol!
Kadın kadar başınıza taş düşsün başka şey istemem.
tabi .doğru dedin. çalışmasınki kadın ekonomik özgürlüğü olmasın.. erkeğin herşeyine katlansın amaç bu.
ve işin ilginci,
Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor.
demiş.
peki çalışan erkeğin patronu erkekse,o onun hizmetinfe olmayı haysiyetine uygun buluyor mu. o erkeğin hizmetinde olabilir .haysiyette problem olmaz ama kadın bir erkeğin emrinde çalışırsa haysiyetsiz olur.
bu adamda kafa iyi. ne aldıysa aynından istiyorum..iyi kafa yapmış çünkü:)
. bunu hala konuşturan trtninde:)
bu amcaayı o zaman bakırköyde buluruz,yada kadın patronu vurur,ve hapise düşer.Hadi patronu erkek ise gene bir derece... Ya patronu da kadın olursa bu tip erkeklerin?ne buyuk bir travma. Kadının emrinde çalışıyor ama erkek olmadı simdi hani bizim o şanlı övündüğümüz 'ataerkil' toplumumuz? Kadın boyunduruğuna hayır
yok canım. mümkünse oksijen tüpüyle gezmeliler evde bile. oksijeni sarfetmeleride günah dünyadaki:))yazık amca delirmiş ne diyeceğini şaşırmışciddiye bile almamak lazım okycim
bi danışılsın bakalım kadınların kocasının izni olmadan nefes alması caiz midir? eğer değilse ona göre davranıcam
valla ben bu milleti anlamıyorum, kadına saldıranı, kadına hakaret edeni popüler yapıyorlar, bunun sorumlusu salak medya mı yoksa bizim millet mi bilemiyorum
habere yorum yapamıcam çünkü bi kere adam estetik değil!!! yorum yapmaya layık görmüyorum o yüzden
ama devletin kanalının bunu ciddiye alması üzücü. olay orada başlıyor maalesef.Ben çok gülüyorum bu adamaSinirlenmiyorum artık, arada çıksın böyle bir bomba patlatsın hatta, çünkü ciddiye alınmadığı için eğlence konusu oluyor.
ama devletin kanalının bunu ciddiye alması üzücü. olay orada başlıyor maalesef.
Özel ya da tüzel , herkes reyting peşinde . Ses getirsin de , isterse o...rak getirsin
(noktaları oTURArak olarak doldurmayız , mana eksikliği olur :))))
de get:)))))))))))Özel ya da tüzel , herkes reyting peşinde . Ses getirsin de , isterse o...rak getirsin
(noktaları oTURArak olarak doldurmayız , mana eksikliği olur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?