• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler sokağa çıkmasın' diyen ilahiyatçıdan yeni bomba!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[h=1]Hamileler sokağa çıkmasın' diyen ilahiyatçıdan yeni bomba![/h]
[h=2]Ömer Tuğrul İnançer kadınların çalışma hayatındaki yeriyle ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu[/h]

Ramazan ayında katıldığ bir programda "Hamile kadının sokakta gezmesi estetik değil" sözleriyle gündem yaratan Ömer Tuğrul İnançer yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ömer Tuğrul İnançer bu kez de kadınların çalışmasıyla ilgili olarak, “Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor” dedi.

Habertürk'ün haberine göre; İnançer, TRT’deki “Ömer Tuğrul İnançer ile Gönül Dünyamız” isimli programda kadının ekonomik hürriyeti gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. İnançer, “Çalışan kadın ben kocama muhtaç değilim deyip yuvasını dağıtıyor” dedi.

'EKONOMİK HÜRRİYET ALDATMACA'

Evlilik kurumunun bugünkü empoze edilen, ‘Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum’, ‘kadının ekonomik hürriyeti’ gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi lazımdır. İstatistikle meşgul olanlar boşanmaların kimler arasında olduğunu bir istatistiki anket yapıversinler.

'PATRONUN HİZMETİNİ YAPIYOR'

Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor.

'EŞİM DEĞİL ZEVCEM OLUR'

Ben eş demem. Eş yoktur, eşitlik yoktur. Ben karımla, çocuğumla eşit değilim. Eşim değil, zevcem olur. Karı da kurumsallığı anlatmak için kullanılır.

http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...lahiyatcidan-yeni-bomba-.htm?ArticleID=195487

lgqw.jpg

Son düzenleme:
şu adamı elime geçirsemde bu kadın düşmanlığının nerelerden geldiğini bir öğrensem.
sanırım çocukluğuna inmak lazım.:ssz:

bu adamın ilk gafı olay oldu. ve hala bu adamı trt de konuşturuyorlar. bu trt kimin kafasını ve güdümünde ve neyi savunuyor, ortada işte. trt devletin televizyonu ve onun düşüncelerini yansıtıyor. buda çok acı .:ssz:

Son düzenleme:
Tabii tabii kadın dediğin evde oturur, çocuk doğurur, kocasına hizmet eder cariyelik yapar, dayak yediğinde susar, aldatılırsa kocasının tek kadın ile yetinmeyeceğinin farkında olarak kocasına destek olur, hamile iken dışarı çıkıp cinsel hayatını teşhir etmez. Kocası olmadan burnunu kapıdan çıkarmaz.

Kadın dediğin görünmez bir varlıktır tabii. Kadın dediğin 2. sınıf insandır, asla erkeğiyle eşit haklara sahip değildir.

Kadın dediğin erkeği ne kadar ne verirse ağzını açmadan susar erkeğine şükran duyar.

Kadın dediğin erkeğe hizmet için dünyaya gelmiştir. Hatta erkeğin kaburgasından yaratılmış bir müsveddedir. :51:

21. yüzyıl insan manzaraları... Allah'ım aklıma mukayyet ol!

Kadın kadar başınıza taş düşsün başka şey istemem. :6:

Tabii tabii kadın dediğin evde oturur, çocuk doğurur, kocasına hizmet eder cariyelik yapar, dayak yediğinde susar, aldatılırsa kocasının tek kadın ile yetinmeyeceğinin farkında olarak kocasına destek olur, hamile iken dışarı çıkıp cinsel hayatını teşhir etmez. Kocası olmadan burnunu kapıdan çıkarmaz.

Kadın dediğin görünmez bir varlıktır tabii. Kadın dediğin 2. sınıf insandır, asla erkeğiyle eşit haklara sahip değildir.

Kadın dediğin erkeği ne kadar ne verirse ağzını açmadan susar erkeğine şükran duyar.

Kadın dediğin erkeğe hizmet için dünyaya gelmiştir. Hatta erkeğin kaburgasından yaratılmış bir müsveddedir. :51:

21. yüzyıl insan manzaraları... Allah'ım aklıma mukayyet ol!

Kadın kadar başınıza taş düşsün başka şey istemem. :6:
tabi .doğru dedin. çalışmasınki kadın ekonomik özgürlüğü olmasın.. erkeğin herşeyine katlansın amaç bu.
ve işin ilginci,
“Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor”.
demiş.
peki çalışan erkeğin patronu erkekse,o onun hizmetinfe olmayı haysiyetine uygun buluyor mu. o erkeğin hizmetinde olabilir .haysiyette problem olmaz ama kadın bir erkeğin emrinde çalışırsa haysiyetsiz olur.
bu adamda kafa iyi. ne aldıysa aynından istiyorum..iyi kafa yapmış çünkü:)
. bunu hala konuşturan trtninde:)

Son düzenleme:
tabi .doğru dedin. çalışmasınki kadın ekonomik özgürlüğü olmasın.. erkeğin herşeyine katlansın amaç bu.
ve işin ilginci,
“Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor”.
demiş.
peki çalışan erkeğin patronu erkekse,o onun hizmetinfe olmayı haysiyetine uygun buluyor mu. o erkeğin hizmetinde olabilir .haysiyette problem olmaz ama kadın bir erkeğin emrinde çalışırsa haysiyetsiz olur.
bu adamda kafa iyi. ne aldıysa aynından istiyorum..iyi kafa yapmış çünkü:)
. bunu hala konuşturan trtninde:)

Hadi patronu erkek ise gene bir derece... Ya patronu da kadın olursa bu tip erkeklerin? :52: ne buyuk bir travma. Kadının emrinde çalışıyor ama erkek olmadı simdi hani bizim o şanlı övündüğümüz 'ataerkil' toplumumuz? Kadın boyunduruğuna hayır :6:

Hadi patronu erkek ise gene bir derece... Ya patronu da kadın olursa bu tip erkeklerin? :52: ne buyuk bir travma. Kadının emrinde çalışıyor ama erkek olmadı simdi hani bizim o şanlı övündüğümüz 'ataerkil' toplumumuz? Kadın boyunduruğuna hayır :6:
bu amcaayı o zaman bakırköyde buluruz,yada kadın patronu vurur,ve hapise düşer.
2 seçenek olur önünde sadece:1:

yazık amca delirmiş ne diyeceğini şaşırmış :52: ciddiye bile almamak lazım okycim

bi danışılsın bakalım kadınların kocasının izni olmadan nefes alması caiz midir? eğer değilse ona göre davranıcam :60:

yazık amca delirmiş ne diyeceğini şaşırmış :52: ciddiye bile almamak lazım okycim

bi danışılsın bakalım kadınların kocasının izni olmadan nefes alması caiz midir? eğer değilse ona göre davranıcam :60:
yok canım. mümkünse oksijen tüpüyle gezmeliler evde bile. oksijeni sarfetmeleride günah dünyadaki:))

Son düzenleme:
Evet boşanmalar arttı ama bunun nedeni kadının kendini farketmesi ve artık bu saçma erkek müsveddelerine kendilerini ezdirmemeleri.
Eskiden boşanmayan kadınlar çok mu mutluymuş sanki neleri çekip oturmuşlar neden peki?
O senin ekonomik özgürlük aldatmacası dediğin şey yüzünden.
O kadınlar ne zulümlerini çekmişler senin gibi sapık zihniyetli, dar kafalı erkeklerin.
Hele ki de kadınlar bilinçlendi hele ki de çalışıyoruz.

valla ben bu milleti anlamıyorum, kadına saldıranı, kadına hakaret edeni popüler yapıyorlar, bunun sorumlusu salak medya mı yoksa bizim millet mi bilemiyorum

habere yorum yapamıcam çünkü bi kere adam estetik değil!!! yorum yapmaya layık görmüyorum o yüzden
:37::37::37:

valla ben bu milleti anlamıyorum, kadına saldıranı, kadına hakaret edeni popüler yapıyorlar, bunun sorumlusu salak medya mı yoksa bizim millet mi bilemiyorum

habere yorum yapamıcam çünkü bi kere adam estetik değil!!! yorum yapmaya layık görmüyorum o yüzden
:37::37::37:

:1::1::1::1:
bencede.....:9:

Yuvanın dağılmaması için kadını kısıtlayacak , ekonomik özgürlüğünü (ki bunun adı özgürlük değildir bence , ortak bir hayatta , ortak katkıdır ) gereksiz bulacak fetvalar verileceğine ;

Yuvanın dağılmaması için ; erkeklere kadınlarına nasıl davranması gerektiğine dair fetvalar verilse , pek daha gerçekçi ve isabetli olacak .

Ben çok gülüyorum bu adama :1: Sinirlenmiyorum artık, arada çıksın böyle bir bomba patlatsın hatta, çünkü ciddiye alınmadığı için eğlence konusu oluyor.

Ben çok gülüyorum bu adama :1: Sinirlenmiyorum artık, arada çıksın böyle bir bomba patlatsın hatta, çünkü ciddiye alınmadığı için eğlence konusu oluyor.
ama devletin kanalının bunu ciddiye alması üzücü. olay orada başlıyor maalesef.

ama devletin kanalının bunu ciddiye alması üzücü. olay orada başlıyor maalesef.

Özel ya da tüzel , herkes reyting peşinde . Ses getirsin de , isterse o...rak getirsin :52:

(noktaları oTURArak olarak doldurmayız , mana eksikliği olur :))))

Son düzenleme:
Kadın kocasından izinsiz yiyemez, içemez, s.... vs derse hiç şaşırmıcam. :ssz:

eneeee bı de gönül sofrasımı dıyarımı ne haltsa program mı yaptırmıslar bıde devletın kanallına benim için bitmiştir daha o kanalı açmam.

sunu çok merak edıyom anadoluda tarlada kadın çalışır en azından bızım doğu karadenızde boyledır kadın çalışır

odun tasır odun keser yuk tasır ınek bakar çocuklarına bakar temızlık yapar kocasına bakar evın yemeğini yapar

erkek ise sadece kadının üstune çıkar çocuk yapar...
doğru asla kadın ve erkek eşit değildir....

Back