- Konu Sahibi minikcadimm83
meskendeymişsin şevkete gitsene hem yakın guzum sana şevkete netten randevu alınıyo istediğin doktora alıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bide varya çok fazla üstüne düştükçe araştırdıkça önemsedikçe işler ters gidiyo benim kuzenim hamile kaldı şevket yılmaza gitti iliknde cenk beyde ikincisini gürçay çem e muayne oldu ne özele gitti nede özelde doğum yaptı iki çocuğunuda maşallah hiçte aksilik çıkmadı 1 hafta oldu yeni doğum yaptı şevket yılmazda doğumhane kapalı olduğu için zübeydede doğurdu orasınıda beğendim dedi doğum yaptım ilgilendiler dedi bende kısmetse bebiş varsa şevkete gidicem kontrole özele felan gitmicem çokta stres yapmıcam inş. Rabbim herşeyi kararlamıştır hayırlısıyla hamile kalalım kucağımıza alalımda inş...
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
meskendeymişsin şevkete gitsene hem yakın guzum sana şevkete netten randevu alınıyo istediğin doktora alıyosun
ben gülbahçede oturuyorum zübeydede şühendan benderli çok iyiymiş randevusu bile zor alınıyomuş ödüllü doktor aslında hamile olsam nerde doğum yapacağım bilmiyorum şevketib doğum hanesi kapalı şuanda yanıgından dolayı zübeydede doğum yapıyo herkes herşeyin hayırlısı yaa
kk da gezinirken sizleri gördüm, ben izmir de oturuyorum, ama ailem bursa da, ben de koğukçınar da oturdum, gülbahçe ye yakın, çekirge deki zübeyde hanım hastanesinin üst tarafında devlet hastanesi var ssk ydı sanırsam, orasını düşünmüyor musunuz, ben o hastanede miyom ameliyatı oldum, kadın doğum servisi, hatta temizlik konusu iso ödüllerinen almışlar, , benim dr. Faruk beydi çok iyi bir dr, jimer in dr. u.
naptın test yaptınmıı
canım yaptım negatif sinirlerim bozuldu gerçi idrarımı çok tutamadım sıkıştım yapmak zorunda kaldım bide sabah tekrarlıcam bakalım olmassam ama olcak gibide belim agrıyo
sakin ol tatlım anlıyorum seni,kusura bakma seni zorlamış gibi oldum ama. sen sabah tekrarla inş.bu defa 2.çizgi de belircekk:1hug:
Akıntı
Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.
bunu buldum internetten kızlar galiba hamilelikte akıntı olması gerekiyor