- Konu Sahibi minikcadimm83
napıyosun canım bugün geçince sabah test yap:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep ters oluyo canım burdayım:)))
canım silik çizgiyse inş.var,hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benziyomuş birbirine hadi hayırlısı:))
buzmavisi bu arada bebeğin olucakmış tebrik ederim canım Allah sağlıkla sırhatle kucağına almak nasip etsin hayırlı evlat versin inş.. opuyorumnanaktan
arkadaşlar meraba aranıza yeni katılıyorum 6 haftalık hamileyim adet olacağım gün aynı adet gününde geçirdiğim bütün sıkıntıları geçirdim bel ve kasıklarda sızlama şeklinde ağrı hafif mide bulantısı ve ellerimde titreme vardı bu 3 gün böyle sürdü daha sonra test aldım 2 çizgide koyu kırmızı çıktı fakat şunu paylaşmak istiyorum ben adetime 1 hafta kala da test yapmıştım ikinci çizgi gri dumansı çok hafif çıkmıştı.. yani bebek çok küçükse 2. çizgi çok haffif belli oluyor adet günü geçtkten sonra netleşiyor... hepinizin güzel haberlerini beklerim.. çpk öpüyorummmm BUZMAVİSİ...
buzmavisi beni biraz rahatlattın günüm bugünde olucam gibi geliyor.2 gün önce teste ikinci çizgi silik çıktı bunun yüzünden umutluyum inananmıyorum işte yarın sabah test yaptırıcam inş.. hemen burdan bilgilendiricem herkesleriii zemuszemus :CüvCüv:
tatlım sana bende katılıyorum benimde adetten tam 5 gün geçti ama bende test yaptırmadım korkumdan bayagı ıslaklık hissediyorum ağrı oluyor şimdi adet oldum diyorum gidiyorum lavobaya bir şey yok bakalım hayırlısı
canım benim yumurtlama günlerim ama kasık ağrım çok hayır olsun inş.
buzmavisii gızzzz dellendim artık böle beklemekk zor yaa.Güzel dilkeleirn içinde çok teşşekkür ederim canım.Biliyomusun pazar günü evlilik yıldönümümüz 1 yıl olucak eşime yıldönümü hediyesi olucak eğer varsa bebişim herşeyin hayırlısı inş.. isteyen herkesin olsun Rabbim versin.. cicekcik sanada gızz opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim şimdi sağlık ocağına test yaptırdım.Bu seferde silik çıktı ama dumanlı gibi deil belirgin hemşire şüpheli dedi ama fazlada umutlanma dedi ama içimde bir his sanki hamilesin dio pazartesi randevu aldım şevket yılmazdan Cenk AŞKALLİ ye gidicem muayneye.