Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

o ne demek? linki kopyalayip internet adresini yazdigimiz yere ilet ve enter tusuna bastinmi? Ya baska türlü nasil sayfaya resim ekleniyor bilmiyorumki :uhm:

valla ben linki kopyaliyorum ve yukariya iletiyorum sonra tusa basinca geliyo sırnaşık şey ee baska nasil getiriyorum biliyorsan söyle öyle deneyeyim

ya kızlar benim kafam karıştı biraz .... benim adetim yeni bitti, bugün adetimin 8. günü ama beyaz akıntım çok, yumurtlama dönemi içinse çok erken ????? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum!!!

hic belli olmaz belki erken yumurtlacaksindir akinti yumurtlama döneminde olmaya baslar demekki sen bu ay calismalara erken basliyacaksin. Bende 2 ay önce hic ummadigim bir anda cok akinti hissettim hatta daha 9. veya 10. günümdeydim normalde 14-16.günde oluyordum bu aralar desense bende erken yumurtluyom valla bu isler insanin bazen kafasini yorabiliyor ne zaman ne olacagi belli olmuyo iste:uhm:

evet canım olabilir de, yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatladığı zaman döllenme olmuyor diye biliyorum ben yani boşa geçecek bir ay ( neyse hayırlısı olsun

yok canim dur hele sende erkenden yelleri ativerme. Zaten catlayim diyene kadar daha bir kac gün gececektir hemen akintiyla birlikte catlamiyor, akinti demek yakinda catliyack habercisidir o yüzden sen takma kafana bu günleri degerlendir. Bak benden bir örnek, 2 ay önce tipki senin gibi oldum, cok sasirdim erken akinti basladi diye ama zaman kaybetmeden calismalara basladik ve ben hamile kaldim tabii 5+5 haftaliyken düstü. Kimileri adeti biter bitmez hamile kaliyor

günaydın herkese öncelikle
lakin laubalicim lahana dedin beni bitirdin lahana sarması ister zeytinyağlı ister etli en sevdiğimm dolmaaaaaaaaa ama ben yapmasını bilmiyorum anacım saolsun:))))) afiyet olsun şekerimmm

Günaydinn.. Cicekcik lahana bende bayilirim canim, simdiye kadar hep annemlerde yedim artik bu böyle olmaz bide kendim yapayim dedim ve dün ilk defa yaptim ve sanki yillardir yapmisim gibiydi gercektende iyi tutturmusum. O yüzden sende dene gercektende yapimi cooook kolay. Tabii birazcik zahmetli :)

aay efferin kız sana evet bende öğrenmem gerektiğğini biliyorum artıkın denemem lazım gerçi kendimi metetmek gibim olmasın yaparım istesemde:)))))) üşeniyorum iş güç sonra eve git yemek yap çoğunluk yapıyorumda daha kolay yemekler tabicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…