- Konu Sahibi minikcadimm83
canım benim en kısa zamanda dileklerimis gerçek olcak inş.dua edelimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vedasl/Skrivebord/Genvej%20(2)%20til%20CIMG4251.JPG.lnk
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vedasl/Skrivebord/CIMG4255.JPG
BIR ÜSTÜNE GÖRME OLAYINDAKI IDRAR TESTI: kizlar doktorlar iste beni böyle yakti. Görüntüdeki adetimden 2-3 gün önce evde yaptigim idrar testi. Kanda baktirdim 10 cikti. Halbuki bu testin hassasiyeti 50 idi. Bebegim yanlisliklar yüzünden gitti. Siz siz olun ne kandaki degere nede doktorlarin sözüne fazla kulak asmayin önemli olan sizin hissettikleriniz
kisacasi adetimden 2-3 gün önce idrarda görüldügü gibi net sekilde pozitif cikti, Hatta bu test dijital monitorda hamile yazisi cikiyor. Doktora gittim hemen kan testi yaptirdim negatif cikti hamilelik gözükmüyor dedi arkasindan 2 gün sonra adet oldum bende demekki gercektende idrar testi yanlis cikmis diyerekten pek umursamadim yani gebelik yokmus diye biliyorum. Adetim 1-2 gün cok az geldi ve son 3 gün hep lekelenme oldu. Yine umursamadim gebelik yok diye biliyorumya, aradan 1 hafta sonra isyerimde agrilarla tuvalete ciktim ve icimden parcalar düsürdüm giden bebegimdi 5+5 haftalikmis ama doktorlar gebe degilsin demislerdi![]()