• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

aay efferin kız sana evet bende öğrenmem gerektiğğini biliyorum artıkın denemem lazım gerçi kendimi metetmek gibim olmasın yaparım istesemde:)))))) üşeniyorum iş güç sonra eve git yemek yap çoğunluk yapıyorumda daha kolay yemekler tabicokacimcoook

ayni benim gibisin sen yaparsinnn o zaman olmadi ben sana anlatirim burdan hihi :icecream: valla yeni yemek falan dinlemem hemencik yaparim elim marifetlidir yanliz azicik sakar calisirim hehe. Dün izinliydim naparsin zamanida bulmusken yapiverdim yoksa isten aksam gel bide lahanaylami ugrasacam, aslaaaa. Isimize hangisi giderse anliyacannnn alkisalkisalkis

günaydın çiçekçim,bilmemki var galiba,eşimle tartıştım biras kürleri de bıraktım herşeyi bıraktım gtti.olacağı varsa olur.hayırlısı olsun Rabbim zamanı bilir fasla istemicem bidaha:umursamaz:

kızlar konu çok güzel bende aynı sorularla kafayı yicem akıntı sıfır reglime 1 hafta var.sabretmek ne zormuş.Kızlar bide kuruyken hamile olan varmı direk cevap göremedim sohbet ediyosunuz ama direk akıntı yokken hamile olan varmı :uhm:

kızlar konu çok güzel bende aynı sorularla kafayı yicem akıntı sıfır reglime 1 hafta var.sabretmek ne zormuş.Kızlar bide kuruyken hamile olan varmı direk cevap göremedim sohbet ediyosunuz ama direk akıntı yokken hamile olan varmı :uhm:

tatlim ayni durum bendede var. Adetime 7 gün kaldi bendede kuruluk var. Hani eger gebelik varsa simdi tabiiki bilinmez ama bu akinti ne zaman baslar nasil oluyor bende tam anliyamadim. Ve illa olmasi lazimmi? Acikcasi sirf akintiya kafami yormak istemiyorum cünkü anladigim kadariyla kisiden kisiye degisiyormus ve genelde gebeligin ilerleyen zamaninda ortaya cikmasi daha normalmis. Onun icin sadece akinti olunca hamile kalacam diyede sartim yok.

evet akıntı olmadan da ark.lar hamişolduğunu öğrendi kıslar.burdaki amaç. bakalım daha çıkcakmı:))
inş.sizde eklenirsins buraya:))))
yalel ve daisy burdaydılar ve hamişler şimdi:))))))))

günaydın çiçekçim,bilmemki var galiba,eşimle tartıştım biras kürleri de bıraktım herşeyi bıraktım gtti.olacağı varsa olur.hayırlısı olsun Rabbim zamanı bilir fasla istemicem bidaha:umursamaz:

canım benim üzme kendini ya erkeklerin topu bir garip zaten bu onların genetik yapısında var hangimizin ki normal ki , tabiki hayırlısı olsun da bence kürlerini bırakma akşama barışınca pişman olursun sen yap kürlerini canım üzülmede ben kaçkere tartışıyorum kızıyorum ooof ki ne oof ne onlarla ne onlarsız olmuyor şekercim yaa boşver düşünme

walla benim akıntım var inşallah tatlı tatlı yumurtluyorumdur hoş yumurtlamakta yetmiyor çatlamasıda lazım sonra çatlıycakta spermlen buluşcakta ooofff anacım ooffff şimdide takıntım çatlarmı acep diye çatladıktan sonra ki akıntıyı umarım kaçırmam ben preseed kullanıyorum ya ayırd edebilirim inşallah

kisslarrrr bakin bu suna.

1.test sabah negatif
2.test aksam 19 civarlarinda negatif
3.test gece 2 silik cizgi cikti ama daha 6 günüm var bu kadar erken cikabilirmi yavf yada benmi sansimi zorluyom ?:uhm:

Esim bile evet cook silik cizgi var dedi. Zavallimin artik hevesi kacti sevinmiyor bile, olmuyacagini bildigi icin :oklava: Gerci olsada umutlu degiliz, tüplerde sivi var öldürecek yine bebegimi. Ama insallaaahhhh sogan kürünün faydasini görürüz cok büyük bir mucize olur.
Bu arada ben test sapigiyim niye erken yaptin diye sormayin, ben böyleyim bana dokunmuyor hic degilim varmi yokmu takip ediyom

Back