- Konu Sahibi minikcadimm83
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vedasl/Skrivebord/CIMG4255.JPG
bu yereldisk gbi olmuyo:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vedasl/Skrivebord/CIMG4255.JPG
olmuyo bildiğim kadarıyla canım,çokmu var enfeksiyon falan kpmada((
hic belli olmaz belki erken yumurtlacaksindir akinti yumurtlama döneminde olmaya baslar demekki sen bu ay calismalara erken basliyacaksin. Bende 2 ay önce hic ummadigim bir anda cok akinti hissettim hatta daha 9. veya 10. günümdeydim normalde 14-16.günde oluyordum bu aralar desense bende erken yumurtluyom valla bu isler insanin bazen kafasini yorabiliyor ne zaman ne olacagi belli olmuyo iste:uhm:
kimse yokmuuuuuuuu sizde ammada kaybolmayi seviyorsunuz, bi varsiniz bi yoksunuz neyse kocalariniza yemek yaptiniz ondandir kaydirigubbakcemile2 simdide karnini doyuracaksiniz vs vs. Sizden dahami ne hizliyim, lahana sarmami sardim, pisirdim, simdi ocakta sicacik yenmeyi bekliyor naniknanik biraz önce tuvaletteyken parmakla tekrar baktim kuruluk var bende (her zamanki gibi) ama parmagima yinede krema seklinde hem sulu hemde kuru bi bi akinti geldi. Normalde akintilar bi gebelikte ne zaman baslar?
Günaydinn.. Cicekcik lahana bende bayilirim canim, simdiye kadar hep annemlerde yedim artik bu böyle olmaz bide kendim yapayim dedim ve dün ilk defa yaptim ve sanki yillardir yapmisim gibiydi gercektende iyi tutturmusum. O yüzden sende dene gercektende yapimi cooook kolay. Tabii birazcik zahmetli :)