Hamilekte yatili misafir acil lutfen

Evet Hanımlar ,Size ayırdığım sürenin sonuna geldik .Mutsuzluklarınızı Buradaki insanların yorumlarını yorumlayarak aşamazsınız. Konu sahibine saygınız olsaydı benim yazdığım iki mesajı alıp bunlarca sayfa mesaja dönüşürtürmezdiniz . Bırakın konu sahibi cevaplarını alsın. Güldük eğlendik bitti ben kaçar

Git desen diyemezsin, kendileri düşünmeleri.lazim anladın mı yani burda uygun değil banyosu tuvaleti tek .sikkntj oluyor demiyorlar.gecen banyodaki kv 3 kere kapıyı vurdu duştayken yani ..çıkamazdim ya..altıma yapıcaam diyor bir de .eşim söylesem dedim anneanneme gitsinler.dedim şöyle uygun dille.
Ben yemek yapamıyorum desem kv dieyecek kahvalti koy kızım bisey olmaz bu kafadalqr

Kahvaltılık da koymayın. Cidden eşiniz neden ses çıkarmıyor?

E yapmayın siz de. Yatın dinlenin. Gelip şunu yap derlerse yorgunum yapamam deyin.

E yapmayın siz de. Yatın dinlenin. Gelip şunu yap derlerse yorgunum yapamam deyin.
Hepiniz haklısınız da canlar ben acıkıyorum kendime kalkıp bisey yapmak istiyorum.sofra kir kaldır salatası pilavi yemeği kadar vaktim de kendim de yokum.inannjn iki insan yardım etse evet yaparım
Ben omlaf yüzünden aç yatıyorum. Canım.meyve istiyor yıkayıp odaya gidiyorum dolapta hersey var alıp yesinler .. canım yenek istiyor kalkıp 4 kişilik hazırlamak istemiyorum ki. İki but atıyorum fırına yanına az salata yapıyorum yiyoruz eşimle.. resmen yatmaya gelmişler. Eve sadece ekmek alıyorlar daha bi poşet yiyvekle gelmediler.ekmek de yiyen sadece onlar biz yemiyoru, zaten .

Bye cnm

Rahatsizsan kv kişisine ,koca kişisine söyleyin, sonra eeee dedide benmi yapmadım olur. Kv seni annen gibi dusunmezki , gücü var genç kalkıp yapıyor der
Bugun tüm gün yattım diyebilirim.aksam ben yatarken saat 6da onlar dolaptaki az yemegi isıtıp yemişler ikişer kasik koymuşlar. Bize de iki kaşık abartmıyorum koymuşlar siz de onu yiyin diyor utanmadan. Bende mutfağa kalktı herald4 yemek yapıyor sanıyorum..
Aksam buçuk oldu ben kalkıp yenek yaptım aşırı acıktım. Tabiki 4 kişilik fırına verdim .kendime yapsam hoc olamzdi .Yani uğraşmak zorunda kalan yine ben oldum .yarın söylesem ben hastayım kvcim sende alhastasin madem bize bakan yok.ben anneme gideyim.sizde annenize gidin en iyisi

Bunlar lohusalıkta başınıza bela olur

O koca napiyor Allah aşkına bunlar olurken , 2 kaşık yemeği tabaklara koyarken. Hamile kadın iyi beslenmesi gerekir. Eline yapışmaz ,sesinizi çıkarın

Hamilelik hastalık değil diye napalım yani 7/24 misafircilik oynayanlara hizmet mi edelim ne alaka şimdi? Mecbur mu bu kadın misafir ağırlamaya aylarca yahu. Asıl size el insaf. Kendinizden örnekleriniz de yersiz. En insancıl sizsiniz ok en kan kusup kızılcık şerbeti içen, en duyarlı, eeennn ennnnnn…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…