Hamilekte yatili misafir acil lutfen

Ben olsam asla odamdan çıkmam.
Ayrıca açıkça söylesene ben yoruluyorum yardımcı ol diye.

10 gün oldu hala evdeler..Ben mutfağa girmesem biri girip de bisey yapalım hamileye yedireljm demezler. Arkadaşlar ben bunca zman çalıştım yoruldum yere geldi işten gelip misafir agirladim.ama hamilelikte ben yemek yapıp üstüm başım düzeltip oturacak kadar iyi değilim.iki corba karıştırıp yatıyorum. Tuvalete gidip gelip uzanıyorum mide yanmasi bas agrisi sancısı bir günü bir gününe tutmuyor anneme gittim annem beni mutfağa bir saat sokmadı.
Merhametsiz bir gelin de değilim.ama beni bu hale getirdiler. Ev çok küçük afedersiniz pirtlatsam odadan duyulur

Eşiniz karım hamile anne midesi bulanıyor, seninde birşeyin yokmuş yemegi sen yaparsın diyemedi mi?
Yada kendisi yapsın hizmetlerini,yedirsin icirsin kaldırsın. 29 gün 1+1 evde misafirlik mi olur?

Catla patla canim benim ev arabada aldi
Tabi okadar destin bilirsin kiracimi filan kudur simdi hic umrumda deilsiniz. Sizin derdiniz kaos sadece guluyorum size. Konu sahibi umrunuzda olsa benle deil onla ugrasirsiniz.

He sen de aradaki mürekkep tahsil ve maddi farkı kölelikle kapat ah canım.
CAnim benim annemde babamda ev arsa aldi calismadan maasliyim sen anlayamazsin.omrumun ilk gorgusuzlugunu sayende yapiorum. Sonradam olmadi be kuzum zengin geldim oyle gidiyoru

Tabi okadar destin bilirsin kiracimi filan kudur simdi hic umrumda deilsiniz. Sizin derdiniz kaos sadece guluyorum size. Konu sahibi umrunuzda olsa benle deil onla ugrasirsiniz.
Kole deilim yardimcimda var olmasada yaparim seviyorum cunku evimi esimi ailemi. Cok anlayamayacagin bir konu sevmek emek vermek. Kadin is yapiosa kole iyi sen olma ozamam.

Herkesi kendimiz gibi bilmesek mi acaba?
Benimde 2 çocuğum var,ilk gebeliğimde en ufak bir bulantı ,halsizlik vs yaşamadım,doğuma kadarda çalıştim ama ikincide bulantının ,halsizliğin alasını yaşadım. Tabi ki hastalık değil ama minicik evde 4 kişi ,biri de bir işin ucundan tutmazken konu sahibi haklı yani.
Yük olmasınlar bari, eline mi yapışır bir tencere corba pişirip biraz yardım etse kadına?

Senin icin okadar vaktim yok. Ama canını sıkma uni mezunuyum. Bana gore bi üstünlük deil ama siz bundan anlıyorsunuz.
Ya hu sabahtan beri gözlerim kanadı. Vakit ile ne alakası var? Deil yerine “değil” yazmak 26627273 saat sürmüyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…