Hamilekte yatili misafir acil lutfen

Kivrandigimi kim soyledi .esimde büyük oglumda mutfağı sever girer yemek yaparlar. Ben kendime deger veriyorumda deger goruyorumda. Nasil hayal ettiniz bilemedim beni. Ezik filan heralde bana cevap vermel yerine konu sahibime odaklansaniz

Kendiniz söylediniz. Mide bulantısından kendi tükürüğümü yutamıyordum dediniz. Eee madem yemek yapıyorlardı, o bulantıyla neden siz yaptınız yemekleri?

Ya iyimisin sen seninki rahat gecmeyen bir gebelikmis. Evet sen yatmaliydin gelen hizmet etmeliydi konu sen deilsinki ne ilgincsin. Zorbalayan sensin haddini bil duzgun konus kim kimi muhattap aldi. Benmi sana msj yazdim. Sacma sapan mesajlar yazip sonra drama yapma

Valla eşinizi didikleyin madem git diyemiyorsa bütün işleri yemekleri o yapsın, isterse dışardan söylesin siz hiç karışmayın bi tabak kaldırmayın geçin içeri yatın ağrım var diye. Yalnız tam cinnetlik durum, hamileyken ben bir akşamlık misafire dayanamıyordum 1 ay yatılı gelmek nedir ya, yatacak yeri yok bunların

Allahım inşallah sizin gibi gelinim olur çok içten diledim
Bende cok cok misafir asigi deilim ama kuzum ama bi hafta dis sıkılir es annesiyse demem oydu vede gelene ozel yemek yapmayi severim yani . 29 gun cok cok uzun ona birsey demedim. Sanci vs sonra farkina vardim.

Kendiniz söylediniz. Mide bulantısından kendi tükürüğümü yutamıyordum dediniz. Eee madem yemek yapıyorlardı, o bulantıyla neden siz yaptınız yemekleri?
Benim esim deli gibi mutfak asigi oglumda ama ben mutfagimda 2. 3. Kisi sevmem. Bulantim tukurukden kaynaklaniyodu tukurugumu tiksiniyodum. Yemek kokusu vs deil. Elinde sisemle tukurerek tatile bile gittim birseyden eksik kalmadim yani. Ayrica surekli bunlari sordugunuz icin yaziyorum yardimcim var haftada 1 ama esim hergun almami ister yorulmamami ister hep soyler benim terhim bu hergun yardimcida istemem mutfagima cok girilmesinide

oldu mu şimdi bu yorumlardan sonra

Tamam.

Yani canim 2. Cocugum da annem annaneme baktigi icin gorumcem bana bakmaya diye gelip hic birsey yapmadi. Dikislerim atti. Ne alaka ay kuzum cokmu aradin sen bunlari dogumun ustunde 24 saat gecmeden gelen yatili misafir 2.cocuk 3.5 yasinda yazik ya vaktin bol heralde. Biraz daha kurcala oglumun usg fotosunu istiyodum paylasmismiyim. Onuda bi zahmet bulup atsan

Leyal yapma cok belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…