- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
- 398
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Kivrandigimi kim soyledi .esimde büyük oglumda mutfağı sever girer yemek yaparlar. Ben kendime deger veriyorumda deger goruyorumda. Nasil hayal ettiniz bilemedim beni. Ezik filan heralde bana cevap vermel yerine konu sahibime odaklansanizSiz demediniz mi mide bulantısından kıvranırken iki çocuğuma da eşime de yemek yaptım diye? Ne oldu yaptınız da madalya mı taktılar size? Eşiniz neden yapmadı? Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez.
Kendiniz söylediniz. Mide bulantısından kendi tükürüğümü yutamıyordum dediniz. Eee madem yemek yapıyorlardı, o bulantıyla neden siz yaptınız yemekleri?Kivrandigimi kim soyledi .esimde büyük oglumda mutfağı sever girer yemek yaparlar. Ben kendime deger veriyorumda deger goruyorumda. Nasil hayal ettiniz bilemedim beni. Ezik filan heralde bana cevap vermel yerine konu sahibime odaklansaniz
Ya iyimisin sen seninki rahat gecmeyen bir gebelikmis. Evet sen yatmaliydin gelen hizmet etmeliydi konu sen deilsinki ne ilgincsin. Zorbalayan sensin haddini bil duzgun konus kim kimi muhattap aldi. Benmi sana msj yazdim. Sacma sapan mesajlar yazip sonra drama yapmaAyrıca üç tane çocuk yaptığın için sen Kadın doğum uzmanı olmuyorsun . Ben tek çocukta önce kanamalı gebelik , sonra su azalması , çocuğun beşinci aydan itibaren doğum kanalında olduğu bir gebelik yaşadım . Beşinci ayda popomun üstüne oturamiyordum. Anne karnında çocukta göbek fıtığı olabilir dediler . Sürekli mide bulantısı , daha sonra yüksek tansiyon sıkıntısı , çocuk buna bağlı olarak geç büyüdü . Herkes sen değil sen üç tane doğurdun diye bu işte uzman değilsin. Bir paragrafta otuz kere hamilelik hastalık değil yazmışsın seninki değil benimki hastalikti.
Mesela senin evinde su pembe bardakta içiliyorsa herkesin evinde pembe bardaktan icilmek zlrunda değilse senin cikarimlarin veya tecrübelerin her zaman doğru olmak zorunda değil . Bu da sana bir tecrübe olsun düşün bakalım etrafindaki kadınları zorbalama
Bende cok cok misafir asigi deilim ama kuzumAllahım inşallah sizin gibi gelinim olur çok içten diledim
Benim esim deli gibi mutfak asigi oglumda ama ben mutfagimda 2. 3. Kisi sevmem. Bulantim tukurukden kaynaklaniyodu tukurugumu tiksiniyodum. Yemek kokusu vs deil. Elinde sisemle tukurerek tatile bile gittim birseyden eksik kalmadim yani. Ayrica surekli bunlari sordugunuz icin yaziyorum yardimcim var haftada 1 ama esim hergun almami ister yorulmamami ister hep soyler benim terhim bu hergun yardimcida istemem mutfagima cok girilmesinideKendiniz söylediniz. Mide bulantısından kendi tükürüğümü yutamıyordum dediniz. Eee madem yemek yapıyorlardı, o bulantıyla neden siz yaptınız yemekleri?
Kaç gündür sizde kayınvaldeniz. Evet 29 gun cok ama ilk gunden beri bunalmissınız belliki. Bence gebelik deil kayinvaldenizin kendisi yük gelmiş size. 2. Cocugunuz olurda ona hamileyken 3 kisiye yemek yapıcaksiniz mesela cok zor gelir saniyorum size. Dinlenmekde cok zor olur ozaman . Uzun kalmalara karsiyim ölüm kalim olmadikca ama bi hafta 10 gun filansa en guzel sekilde agirlanir artan yemegi 4 e bolmek tek cesit yemek yapmak ne biliyim. Anneniz gelsede mi boyle olur. Bence sizin gebelik deil esinizin annesine tahammuluz yok.
O nasıl bir kapaktı üstad
Tamam.Benim esim deli gibi mutfak asigi oglumda ama ben mutfagimda 2. 3. Kisi sevmem. Bulantim tukurukden kaynaklaniyodu tukurugumu tiksiniyodum. Yemek kokusu vs deil. Elinde sisemle tukurerek tatile bile gittim birseyden eksik kalmadim yani. Ayrica surekli bunlari sordugunuz icin yaziyorum yardimcim var haftada 1 ama esim hergun almami ister yorulmamami ister hep soyler benim terhim bu hergun yardimcida istemem mutfagima cok girilmesinide
Kıskanç çünkü. Kendisi ezim büzüm perisan olmuş istiyor ki kimse rahat etmesin.O nasıl bir kapaktı üstad
Yani canim 2. Cocugum da annem annaneme baktigi icin gorumcem bana bakmaya diye gelip hic birsey yapmadi. Dikislerim atti. Ne alaka ay kuzum cokmu aradin sen bunlari
Nesi kapak burhanO nasıl bir kapaktı üstad
Leyal yapma cok belli oluyor.Yani canim 2. Cocugum da annem annaneme baktigi icin gorumcem bana bakmaya diye gelip hic birsey yapmadi. Dikislerim atti. Ne alaka ay kuzum cokmu aradin sen bunlaridogumun ustunde 24 saat gecmeden gelen yatili misafir 2.cocuk 3.5 yasinda yazik ya vaktin bol heralde. Biraz daha kurcala oglumun usg fotosunu istiyodum paylasmismiyim. Onuda bi zahmet bulup atsan
Ohhhhhh
Allah iyiliğini versin kendin görünceye kurulup kvyi daha geçerli sebeplerden istemeyen birine kvye kurulmuşsun diyorsun ya pesNesi kapak burhan
senin kiskancligin kudurman cok aradin taradin yazikk kiyamam yaa baska getir .Kıskanç çünkü. Kendisi ezim büzüm perisan olmuş istiyor ki kimse rahat etmesin.
Kayınvalidesi olsa kurulmayacaktı belki kadın. Görümce olunca farklı oldu tabiAllah iyiliğini versin kendin görünceye kurulup kvyi daha geçerli sebeplerden istemeyen birine kvye kurulmuşsun diyorsun ya pes
apayri bi olay gorumcem lohusa bakmaya deil misafirlige gelmis meger dogurdugum gun ayniAllah iyiliğini versin kendin görünceye kurulup kvyi daha geçerli sebeplerden istemeyen birine kvye kurulmuşsun diyorsun ya pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?