• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile

Lierac çatlıycaksan da çatlarsın teninle alakalı

Bi arkadaşta söylemiş teninle alakalı diye.
Sen istediğini kullan çatlak kremine bulan çatlıycaksan çatlarsın.

Lierac tavsiye ederim. 2 hamileliğimdede kullandım, bir tane bile çatlağım yok. İşe yaradığına inanıyorum

Hamileyim önericeginiz çatlak kremi varmi?
Önemli olan hamileliginin kaçıncı ayında olduğun son zamanlarda ne kullanırsan kullan fayda vermiyor lierac için ikinci dogumda kullanıldığında bile ilk doğumdan kalan izlere etkili diye duydum ikinci hamileligimde deneyeceğim artık.

Önemli olan hamileliginin kaçıncı ayında olduğun son zamanlarda ne kullanırsan kullan fayda vermiyor lierac için ikinci dogumda kullanıldığında bile ilk doğumdan kalan izlere etkili diye duydum ikinci hamileligimde deneyeceğim artık.
ben 4 ayda aldım kullanıyorum bakalaım

ben 4 ayda aldım kullanıyorum bakalaım
Zaten 4 ay ideal başlama ayı bazıları 3 . Aydan itibaren diyor.insallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağıniza alırsınız bian yazılanları okuyunca o dönemlerim geldi aklıma zaman çok çabuk geciyor ve gün geliyor minigini zi karşınıza alıp izliyorsunuz

bana kullanmak daha nasip olmadı (inşallah en kısa zamanda olur:)) ama kuzenim hamileliğinde lierac çatlak kremi kullanmıştı. problem de yaşamamıştı hiç.

Back