Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önemli olan hamileliginin kaçıncı ayında olduğun son zamanlarda ne kullanırsan kullan fayda vermiyor lierac için ikinci dogumda kullanıldığında bile ilk doğumdan kalan izlere etkili diye duydum ikinci hamileligimde deneyeceğim artık.
Önemli olan hamileliginin kaçıncı ayında olduğun son zamanlarda ne kullanırsan kullan fayda vermiyor lierac için ikinci dogumda kullanıldığında bile ilk doğumdan kalan izlere etkili diye duydum ikinci hamileligimde deneyeceğim artık.
Zaten 4 ay ideal başlama ayı bazıları 3 . Aydan itibaren diyor.insallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağıniza alırsınız bian yazılanları okuyunca o dönemlerim geldi aklıma zaman çok çabuk geciyor ve gün geliyor minigini zi karşınıza alıp izliyorsunuz
bana kullanmak daha nasip olmadı (inşallah en kısa zamanda olur:)) ama kuzenim hamileliğinde lierac çatlak kremi kullanmıştı. problem de yaşamamıştı hiç.