• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl oldum ama bulantım var

Nasıl adet olup da hamile olabiliyorsunuz, adete de daha 2 hafta varmış önceki döngüden yani. Çok şaşırdım tebrik ediyorum 🍀
Teşekkür ederim ama adetten sonra olduğunu düşünüyorum çünkü bir önceki testim çok silikti yarın kan verip haftayı kesinleştirir belirtirim burada

Nasıl adet olup da hamile olabiliyorsunuz, adete de daha 2 hafta varmış önceki döngüden yani. Çok şaşırdım tebrik ediyorum 🍀
Teşekkür ederim ama adetten sonra olduğunu düşünüyorum çünkü bir önceki testim çok silikti yarın kan verip haftayı kesinleştirir bekirtirim
Adet öncesi testiniz mi silikti
Hayır sonrasında oda bir hafta önce yapmıştım

Canım benim büyük ihtimal adetten sonrası oldu çünkü daha önce test yapınca net bı çizgi belirmesi silikdi bugün adetime 10 gün kala iki saat önce fln yaptım saniyesinde koyu çıktı benim en net belirtim midemin yanması ve karnımdaki batma hissiydi özellikle eğilip kalkarken sanki canım çıkıyordu
Adetten hemen sonra yumurtlamis olabilirsin 🙏🏻

Canım benim büyük ihtimal adetten sonrası oldu çünkü daha önce test yapınca net bı çizgi belirmesi silikdi bugün adetime 10 gün kala iki saat önce fln yaptım saniyesinde koyu çıktı benim en net belirtim midemin yanması ve karnımdaki batma hissiydi özellikle eğilip kalkarken sanki canım çıkıyordu
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim 🫠

Back