hamile yastığı kullanan var mı???

pink20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
47
0
selam kızlar 20 haftalık hamileyim ve son 1 2 haftadır geceleri uyumakta zorlanıyorum yan yatıyorum bacağımın arasına yastık koyuyorum ama yine rahat bir pozisyon alamıyorum içinizde ya da çevrenizde hamile yastığı kullanan var mı işe yarıyor mu?

Son düzenleme:
canım bende 23 haftalık hamileyim,hamile yastığı kullanıyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim..

merhaba bende 30. haftamdan beri yastıklarla uyumaya basladım. hamile yastıgı diktirdim çok memnunum bebeğim doguncada emzirme yastıgı olarak kullanıcam. piyasadakiler çok pahalı ben diktirmeni tavisye ederim kuması astarı içinin silikonu 20 lira tutmuyo bile

canim nerde diktirdin acaba her terzi dikermi cok ucuza gelmis memnunsan bizde bir arastirsak nerelerde diliyor falan diye

valla bende 32. haftama girdim..

yan yatmak işlence gibi =(

2-3 saat sağıma yatıyorum sonra dayanamayıp 2-3 yastıkla (sırtımı biraz yukarı kaldırarak) sırt üstü yatıyorum...

yan yattığımda bacak arama kırlent tarzı yaztık koyuyorum...

aslında yastığı almamak için direniyorum ((

canim nerde diktirdin acaba her terzi dikermi cok ucuza gelmis memnunsan bizde bir arastirsak nerelerde diliyor falan diye

ben bir tanıdıga diktirmiştim ama normal terzilerde yapar sanırım çok zaman alan bi işlem değil çünkü kesip dikicek ve fermuar takıcak olmadı yorgan diken kişilere yaptırabilirsin. ben şahsen çok memnunum kuzenimde emzirirken kullanmıs çok memnun kaldı şimdide bebek uyrken koruma amaçlı etrafına koyuyor.

ben 5-6 haftadan yastikla uyuyorum yoksa uyuyamiyordum ama hamile yastigi bulamadim normal yastik kullaniyorum bacak arama koyuyordom simdi 9-cu aydayim 4-5 tane yastikla uyuyyorum sirtima koyuyorum karnimin altindan koyuyorum yan yattigimda yani bende aylar arttikca yastiklar da artti :)

ıkız bebeklere hamıleyım bırı sol tarafımda bırısı sag tarafımda uyumakta zorlanıyoırum nasıl yatmam gerekıyor sızce hamıle yastıgı ısıme yarar mı?

Bu hamile yastıklarının 3-4 çeşidi var. Bir tarafı açık olan, çift taraflı olan v.s.
Hangisi daha kullanışlı acaba bileniniz var mı ?

Valla ben de diktirmek istiyorum ama hangisinden diktiricem bilemiyorum,

Hangisiyle daha rahat ederim merak ediyorum...:44:

Son düzenleme:
bende dayanamayıp almıştım ama bir gece bile onunla uyumak nasip olmadı. sonunda karar verdimki onsuz daha rahatım.

ben kullanmadım bilemiyorum neden ama hiç ihtiyaç duymadım açıkçası :)

Kızlar ben de kendim dikmeye karar verdim.piyasadakilerin modelleri bana göre değil.boyun fıtığım olduğu için ortopedik yastık kullanmam gerekiyor.sadece karnımın önünü(karnımın şeklini alacak şekilde hafif bombeli) destekleyip bacak arama dolanacak şekilde olacak.yine kendi baş yastığımı kullanmaya devam edeceğim.

Valla bende aldım kullanamadım açıkcası verdiğim paraya üzülüyorum şu an evde bi sürrü gereksiz yer kaplıyor üstelik..

O kadar büyük ki yatağa onu koyduğumda kocamı atsam tam olacak :) Üçümüz birlikte yatağa zor sığıyoruz

EN zor kısmı başımı da onun üstüne koymam gerektiğinde çıkıyor çünkü ben kendi yastığımdan başka yastıkta yatamıyorum hadi kendi yastığımı üstüne koyayım diyorum üst üste...

Son sorunum da dönmek istediğimde çıkıyor; eğer diğer yanıma dönmek istersem oturur pozizyona gelip koca yastığı diğer tarafa taşıyıp ancak öyle dönebiliyorum kaldı ki çok sık dönerim.

Dolayısı ile yastık ve ben anlaşamadık bir türlü kendisi benden büyük..

Şİmdi tek umudum çocuk doğduktan sonra faydalı olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…