hamile yastığı kullanan var mı???

Kızlar ben de kendim dikmeye karar verdim.piyasadakilerin modelleri bana göre değil.boyun fıtığım olduğu için ortopedik yastık kullanmam gerekiyor.sadece karnımın önünü(karnımın şeklini alacak şekilde hafif bombeli) destekleyip bacak arama dolanacak şekilde olacak.yine kendi baş yastığımı kullanmaya devam edeceğim.

En mantıklısı çünkü piyasadaki yastıklar dört bir yanını sarıyor keşke bende bunu akıl etseydim önceden

99tl şuan dolapta yatıyor off.. hiç kullanamadım u şeklinde olanlardan bnmki keşke almasaydım diyorum gerçekten yatakta çok yer kaplıyor eşinizle sığamıyorsunuz ve rahat dönemiyorsunuz birde ı biçiminde olanlardan var belki ona sarılarak uyumak daha rahatttır ama u şeklinde olanı kesinlikle tavsiye etmem paranıza yazık...

ben yaklasık 28.haftadan beri kullanıyorum ve cok memnunum onsuz olmazdı benim sanırım cünkü bebiş gece cok hareketli oluyo yastıgın cok faydası oluyo ama piyasadakiler gereksiz pahalı ve büyük ben kendim diktim içine elyaf alıp hem kendime göre hemde uyguna getirdim. kullanmayı düsünen varsa bence satın almak yerine dikmeyi tercih edin

ben kullanıyorum ama memnun degılım , u şeklinde ve gece dönerken çok rahatsız ediyordu.artık sadece uç kısmını kullanıyorum bacak arama destek yapıyorum.
tavsiyem 100 150 tl vermek yerıne evdeki kırlent yada yastıklarınızdan kullanabilirsiniz yada yorgan yastık diken yerler maksimum 25 tl ye yapıyor.

Ben hiç kullanamadım, U şeklindeki yastıklardan oldugundan ileride bebeğimin oturmaya yeni başladığı dönemlerde arka ve yan destegi olarak kullanmayı planlıyorum

ben 4. aydan doğuma kadar kullandım vee çoook rahat ett,mm.
u şeklinde 100 tl olan yastık eşim sevgililer günü hediyesi almıştı:))
o olmasa hiç yatamazdım heraldee kim bulduysa Allah razı olsun..
hatta sonra ikiz hamile olan arkadaşıma verdim o da çok rahat ettii..

Sonunda annemle birlikte diktik:)3 gündür kullanıyorum çok rahat ben sevdim.şekli pek hayal ettiğimiz gibi olmadı,ben denedim dikerken ufak şekil değişiklikleri yaptık.sarılıp yatıyorum ve eskisi kadar çok dönmüyorum yatarken.sadece sıcaktan bunalırsam sabaha doğru kaldırıp atıyormuşum eşiyle diyo:)

Sonunda annemle birlikte diktik:)3 gündür kullanıyorum çok rahat ben sevdim.şekli pek hayal ettiğimiz gibi olmadı,ben denedim dikerken ufak şekil değişiklikleri yaptık.sarılıp yatıyorum ve eskisi kadar çok dönmüyorum yatarken.sadece sıcaktan bunalırsam sabaha doğru kaldırıp atıyormuşum eşiyle diyo:)

resmi olsa bizler içinde fikir olurdu aslında. piyasada gördüklerimiz gibi olmaz sanırım

Benim de var hamile yastigim, ama henüz hic kullanmadim, yengem hediye etmisti..

99tl şuan dolapta yatıyor off.. hiç kullanamadım u şeklinde olanlardan bnmki keşke almasaydım diyorum gerçekten yatakta çok yer kaplıyor eşinizle sığamıyorsunuz ve rahat dönemiyorsunuz birde ı biçiminde olanlardan var belki ona sarılarak uyumak daha rahatttır ama u şeklinde olanı kesinlikle tavsiye etmem paranıza yazık...
arkadaşım peki satmayı düşünür müsün acaba madem kullanmadıysan ben de 21 haftalık ikiz bebek bekliyorum ve belim şimdiden ağrımaya başladı özelden mesaj atma hakkım yok o yüzden buradan yazıyorum senin hakkın varsa sen özelden yazarsan sevinirim :)

arkadaşım peki satmayı düşünür müsün acaba madem kullanmadıysan ben de 21 haftalık ikiz bebek bekliyorum ve belim şimdiden ağrımaya başladı özelden mesaj atma hakkım yok o yüzden buradan yazıyorum senin hakkın varsa sen özelden yazarsan sevinirim :)

özelden msj attım bakarmısın..

cep no ve ismimi almanıza ragmen donus yapmadınız anlıyamadım konusmadan neden vazgectınız yada numaramı neden aldınız aramıycaktınızda

Ben şu portakal dilimi biçimli olanlardan aldım. (Üçgenimsi) İnce yerini göbişin altına koyuyorum, yan yatınca çok rahat ediyorum artık :)

Son düzenleme:
selam kızlar 20 haftalık hamileyim ve son 1 2 haftadır geceleri uyumakta zorlanıyorum yan yatıyorum bacağımın arasına yastık koyuyorum ama yine rahat bir pozisyon alamıyorum içinizde ya da çevrenizde hamile yastığı kullanan var mı işe yarıyor mu?

ben 29 haftalık hamileyim bu haftadan ıtıbaren bende yastık koyuyorum bacagımın arasına. yan yatsamda bebek durmuyor sırt ustu yatsamda .uykusuz geceler başladı heralde :)

cep no ve ismimi almanıza ragmen donus yapmadınız anlıyamadım konusmadan neden vazgectınız yada numaramı neden aldınız aramıycaktınızda

Arkadaşım vazgeçmiş değilim fırsatım olmadı şu ara koşturmam çok yarın oğlanların odası gelecek düzenlemelerle uğraşıyorum neden sinirlendiğini de ben anlamadım sonuçta benim için rezerve etmiş değilsin ki isteyen olursa satarsın olur biter

Ben kullaniyorum daha ilk aylardan beri.
Bir arkadasim cok tavsiye etti, al bak bana dua edeceksin dedi :) 100 lira pahali gelmisti ise yarar mi acaba diyordum simdi bakiyorum da iyi ki almisim. Bir kere daha 2 ayim var, uzun süredir bacagimin arasina yastik koymadan uyumam mümkün degil. Gündüzleri sirtim belim agriyor zaten, en azindan buna yatinca rahatliyorum sabah agrisiz uyaniyorum. Laf salatasi diye blogum var, orda da anlattim daha detayli.
Yastiklarin tek olumsuz tarafi kocanizla aranizda durmasi :)

Ben de hamile yastığı almayı düşünüyorum.
Şimdiden sola yatmaya alışmaya çalışıyorum ama gece uykumda bile sağa döndüğümün farkına varıyorum.
Gece uyuyamaz oldum.
Sola nasıl alışıcam bilmiyorum:KK50:

X