- 9 Mayıs 2024
- 911
- 261
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Allah rahmet eylesin melek olmuşÖncelikle Allah hakkınızda en hayırlısını versin.Ben 6 ay istedim her ay umutlandim sonra baktım olmuyor o ay saldım eşimle dogru düzgün birlikte olmadigim ay hamile kaldım.Adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrısı vs gibi belirtilerim oldu.Adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Ayrica baş dönmesi mide bulantısı öyle ha deyince olmuyor 7-8 haftalarda başlıyor.Ben bebeğimi kaybettim.Sizin varsa hayırla kucağınıza alın inşallah.Yoksa da üzülmeyin her nasip vaktine esirdir.Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bebislerle doldursun kucagimizi.
Aminn bana dua ederseniz çok sevinirimAllah rahmet eylesin melek olmuşçok üzüldüm okurken Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye
Allah hayırlı bir evlat huzurlu ve mutlu bir ömür versinAminn bana dua ederseniz çok sevinirim
Dört gündür evde misafirim vardı bugün gittiler. Çarşıya inmek test almak falan mümkünatım yoktu.Test neden yapmıyorsun?
Zaten adet ağrısı gibi başlıyor.
Allah en kısa zamanda ve en hayırlı zamanda seni sevindirecek haberi versin inşallah. Ben çok üzüldüm kendim içinde benim gibi olanlar içinde ama 6 ay hiçbirşey biliyormusun ve bir bebek oluşmuş yani hamile kalabiliyorum diyebilmek var. Ben inan onu da diyemiyorum belirsizlik içindeydim ki hala bişey belli değil hala belirsiz herşey. Allah hayırlısını versin herzaman güzellikler seninle olsunÖncelikle Allah hakkınızda en hayırlısını versin.Ben 6 ay istedim her ay umutlandim sonra baktım olmuyor o ay saldım eşimle dogru düzgün birlikte olmadigim ay hamile kaldım.Adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrısı vs gibi belirtilerim oldu.Adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Ayrica baş dönmesi mide bulantısı öyle ha deyince olmuyor 7-8 haftalarda başlıyor.Ben bebeğimi kaybettim.Sizin varsa hayırla kucağınıza alın inşallah.Yoksa da üzülmeyin her nasip vaktine esirdir.Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bebislerle doldursun kucagimizi.
İniallah yarın almayı düşünüyorum ( adet olmaz isem )Ben her ay adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum hamileyken ilk haftalar ağrım olmamıştı 1. Aydan sonra kasıklarım ağrımıştı. Kısaca yerleşme ağrısı 1. Ayda falan oluyor geciktiysen test al biliyorum testlerden bıktın ama geciktiğini için bakman gerekiyor
Bana da dua etHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum. Ben de ilk kasık ağrılarından şüphelenmiştim. Reglime 10 gun varken başlamıştı. Arkadan memede ağrı, meme başı cevresinde renk değişikliği yaşamıştım
Merak ediyorum gerçekten mutlaka paylaşBana da dua et
Bekliyorum mutlaka söylerimmmMerak ediyorum gerçekten mutlaka paylaş
Merak ediyorum gerçekten mutlaka paylaş
Evet canım hamilesin kan testi ver hemenEki Görüntüle 3503538
Sanırım var bakın anında çıktı
Evet canım hamilesin kan testi ver hemen
Ay çok sevindim,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah ♡Eki Görüntüle 3503760
Bugün öğrendim varmış canım hastaneye gittim
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsunGözünüz aydınn
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza