Hamile veya hamilelik yaşamış arkadaşlarım dostlarım nolur bana bir bakın

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
907
258
23
Yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz. Bu bir sene boyunca her ay kafama taktım çok takıldım daha adetime 8 gün kala başlıyordum test yapmaya falan. Bu ay eşimle konuşmuştuk annemle de. Mart ayından sonra durumumuz düzeliyor doktora gideriz bakalım falan diye. Bende allahtan ümit kesilmez tabi artık hayırlı zamanda olsun kafasına girdim. Çok güzel bir ay geçirdik cinsel ilişki bakımından da. Çünkü bi görev gibi değil istekle yaşadık. Sadece yumurtlama günümü biliyordum çünkü ağrı oluyor bende. O gün Meryem suresini okudum abdest alıp. Sonra ilişkiye girdik. Ve ben hiç test yapmadım daha ne olur bilmiyorum. Testim de yok zaten. 28 günde bir adet oluyorum genelde. 12 is adet günümdü. Şuan iki gün gecikti. Baş dönmesi mide bulantısı vs öyle şeyler hiç yok. Sadece dostlarım belim ve sırt bölgemde yaklaşık bir haftadır çok ağrım var çevremde fark etti hatta fıtık falanmı var diye şüphelendim. Aşırı iştahsızlık var bugün bende ve iki üç gündür halsizim. İnanın kendimde belirti aramıyorum. Ben adet olacam sanıyordum son günlerde çünkü adet ağrılarım vardı. Çok şaşırdım olmadım hala. Sadece tek değişiklik ne diye veya seni ne düşündürdü diye sorarsanız alt karın bölgeme vuran ağrılar ve göğüslerime ara ara kendini belli edecek şekilde giren sızılar. Bilmiyorum bakın hala emin olamıyorum hayal gibi bişey yaşayan bilir yani. Ben sizi merak ediyorum adet gibi ağrı çektiniz mi yani şaşırdınız mı nasıl oldu

Öncelikle Allah hakkınızda en hayırlısını versin.Ben 6 ay istedim her ay umutlandim sonra baktım olmuyor o ay saldım eşimle dogru düzgün birlikte olmadigim ay hamile kaldım.Adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrısı vs gibi belirtilerim oldu.Adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Ayrica baş dönmesi mide bulantısı öyle ha deyince olmuyor 7-8 haftalarda başlıyor.Ben bebeğimi kaybettim.Sizin varsa hayırla kucağınıza alın inşallah.Yoksa da üzülmeyin her nasip vaktine esirdir.Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bebislerle doldursun kucagimizi.

Ben her ay adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum hamileyken ilk haftalar ağrım olmamıştı 1. Aydan sonra kasıklarım ağrımıştı. Kısaca yerleşme ağrısı 1. Ayda falan oluyor geciktiysen test al biliyorum testlerden bıktın ama geciktiğini için bakman gerekiyor

Öncelikle Allah hakkınızda en hayırlısını versin.Ben 6 ay istedim her ay umutlandim sonra baktım olmuyor o ay saldım eşimle dogru düzgün birlikte olmadigim ay hamile kaldım.Adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrısı vs gibi belirtilerim oldu.Adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Ayrica baş dönmesi mide bulantısı öyle ha deyince olmuyor 7-8 haftalarda başlıyor.Ben bebeğimi kaybettim.Sizin varsa hayırla kucağınıza alın inşallah.Yoksa da üzülmeyin her nasip vaktine esirdir.Allah en hayırlı vakitte sağlıklı bebislerle doldursun kucagimizi.
Allah rahmet eylesin melek olmuş 🙏 çok üzüldüm okurken Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum. Ben de ilk kasık ağrılarından şüphelenmiştim. Reglime 10 gun varken başlamıştı. Arkadan memede ağrı, meme başı cevresinde renk değişikliği yaşamıştım

Allah en kısa zamanda ve en hayırlı zamanda seni sevindirecek haberi versin inşallah. Ben çok üzüldüm kendim içinde benim gibi olanlar içinde ama 6 ay hiçbirşey biliyormusun ve bir bebek oluşmuş yani hamile kalabiliyorum diyebilmek var. Ben inan onu da diyemiyorum belirsizlik içindeydim ki hala bişey belli değil hala belirsiz herşey. Allah hayırlısını versin herzaman güzellikler seninle olsun

Ben her ay adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum hamileyken ilk haftalar ağrım olmamıştı 1. Aydan sonra kasıklarım ağrımıştı. Kısaca yerleşme ağrısı 1. Ayda falan oluyor geciktiysen test al biliyorum testlerden bıktın ama geciktiğini için bakman gerekiyor
İniallah yarın almayı düşünüyorum ( adet olmaz isem )

Merak ediyorum gerçekten mutlaka paylaş 😍
IMG_6829.jpeg

Sanırım var bakın anında çıktı

X