Hamile özel sektör çalışan

Tugcee1524

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
6
Merhabalar sorum biraz uzun kusura bakmayın şimdiden

Ben özel güvenlik görevlisi olarak çok bilinen bi firmada çalışıyorum normal çalışma şartlarım 4 gün çalışma 2 gün izin 4 gün boyunca 12 saat çalışıyorum ve şuan 3 aylık hamileyim günlük 7.30 çalışma saatlerinin biz güvenlikler içinde geçerli oldugunu yeni öğrendim. Gebelikte güvenlik işinde çalışan veya daha önce çalışmış olan varsa tecrübelerinizi anlatırmısınız nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilirsiniz güvenlik şirketleri biraz uyanık oluyor doktorun gebe olduguma dair verdiği raporu şirkete vermem yeterlimidir kendileri saatlerimi düzenlermi yoksa illa hatırlatmammı gerekiyor

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

normalde hamile olduğunuzu gösteren raporu verdiğinizde evet ona göre saatlerinizin düzenlemeleri yapılır ama maalesef salağa yatıyorlar ve siz hakkınızı isteyene kadar vermiyorlar. Tabii hemen söylemeyin. Siz ilk raporunuzu iletin ve bekleyin düzenleme yapacaklar mı diye baktınız olmuyor hakkınız olan her şeyi iletip bu şekilde çalışmanız gerektiğini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…