Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede var sırtıma vuruyo bazen içerden bıçaklanıyomuşum gibi bi his.bebek aşağıya inince geçermiş dr dedi.uzanıp sola yatınca azalıyo biraz..
36. haftamdayım ve bu kaburga ağrısı iyice şiddetlenmeye başladı.benim tam göğüs altımda değil daha sırta doğru bi nokta ve her türlü hareketimde bıçaklanmışım hissine kapılıyorumartık o kadar zorlaştı ki herşey!!
Hadiborazan seninle aynı haftadayız ve sıkıntılarımız aynı :) Benim sol kaburgamın altından başlayan sırta doğru yayılan bıçak saplanma hissi öksürürken, hapşırırken ve nefes alırken bile o kadar şiddetli ki anlatamam. Bir gece bu ağrının şiddetinden Acillik bile oldum. Yatmakta çok güçlük çekiyorum. Uyku düzenim bozuldu. Üstelik şimdi sağ tarafımda da aynı ağrı musallat oldu. Benim HER İKİ BÖBREĞİMDE DE BÜYÜME olmuş, ağrının sebebi buymuş. Şu an ürolojide takip ediliyorum. Sende bir üroloğa danış çünkü ihmal edilirse vücut idrarın tamamını dışarı atamadığından böbrek enfeksiyonuna yol açıp Allah korusun böbrekleri bile çürütebilirmiş. Eğer durum çok acilse stent takabilirler.
27 haftalik gebeyim. 10 gündür sol göğsümün aşagısında kaburgamda ara ara feci bir acı oluyor. Oraya hafif bastırınca geçiyor elimi çekiyorum aynı acı.. Özellikle çok yemek yediğimde karnım biraz daha şişince. Doktora söyledim bebeğin bacaklarından kaynaklanıyodur dedi ultrasonlada baktığında bacakları tamda ordaydı. Sanırım 36. haftaya kadar yani bebek doğum yoluna girip aşagı inmeye başlayana kadar bu böyle devam edecek. Gerçekten çok acı veriyor Allah banada bu acıyı çekenede sabır versin. Yine de şükür diyelim :)
Kızlar ağrılarınız geçti mi? Sabah 5.30 da uyandım bu ağrıdan ben de ya sol kaburga ağrısı.. Eşim işe giderken ağlıyordum resmen acıdan. Bebiş büyüyor ondan dedi.. Sıcak su koy dedi ama.. Bu böyle gidecekse ayvayı yedik çok fena![]()
bende sol kaburga ağrısı şimdiden başladı... sol tarafıma zar zor yatıyorum... hatta sol popom ve bacağımada ağrı vuruyor... zor çok zoooooooooooor... Rabbim yardımcımız olsun![]()