• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olupta sol kaburga altında şiddetli ağrı duyanlar

bendede var sırtıma vuruyo bazen içerden bıçaklanıyomuşum gibi bi his.bebek aşağıya inince geçermiş dr dedi.uzanıp sola yatınca azalıyo biraz..

20. Haftada başladı ama benim sağ kaburgam nefes aldırmıyo 1 haftadır nası geçeceğini bilen yokmu :2:

2 kez sağ kaburga altında müthiş bi ağrı oldu bende de.nefes alırken bile batma hissi oluyodu acıdan ağladım resmen:(uzun sürede devam etti.

arkadaşlar merhba ben 19 haftalık hamileyim sol göğsümün altında bıçal saplanır gibi şiddetli bir ağrı oluyor yorumları okudum genelde daha ileriki haftalarda oluyor acaba benim normal mi ölecek gibi oldum ağrıdan...

36. haftamdayım ve bu kaburga ağrısı iyice şiddetlenmeye başladı.benim tam göğüs altımda değil daha sırta doğru bi nokta ve her türlü hareketimde bıçaklanmışım hissine kapılıyorum :43: artık o kadar zorlaştı ki herşey!!

36. haftamdayım ve bu kaburga ağrısı iyice şiddetlenmeye başladı.benim tam göğüs altımda değil daha sırta doğru bi nokta ve her türlü hareketimde bıçaklanmışım hissine kapılıyorum :43: artık o kadar zorlaştı ki herşey!!

Hadiborazan seninle aynı haftadayız ve sıkıntılarımız aynı :) Benim sol kaburgamın altından başlayan sırta doğru yayılan bıçak saplanma hissi öksürürken, hapşırırken ve nefes alırken bile o kadar şiddetli ki anlatamam. Bir gece bu ağrının şiddetinden Acillik bile oldum. Yatmakta çok güçlük çekiyorum. Uyku düzenim bozuldu. Üstelik şimdi sağ tarafımda da aynı ağrı musallat oldu. Benim HER İKİ BÖBREĞİMDE DE BÜYÜME olmuş, ağrının sebebi buymuş. Şu an ürolojide takip ediliyorum. Sende bir üroloğa danış çünkü ihmal edilirse vücut idrarın tamamını dışarı atamadığından böbrek enfeksiyonuna yol açıp Allah korusun böbrekleri bile çürütebilirmiş. Eğer durum çok acilse stent takabilirler.

Hadiborazan seninle aynı haftadayız ve sıkıntılarımız aynı :) Benim sol kaburgamın altından başlayan sırta doğru yayılan bıçak saplanma hissi öksürürken, hapşırırken ve nefes alırken bile o kadar şiddetli ki anlatamam. Bir gece bu ağrının şiddetinden Acillik bile oldum. Yatmakta çok güçlük çekiyorum. Uyku düzenim bozuldu. Üstelik şimdi sağ tarafımda da aynı ağrı musallat oldu. Benim HER İKİ BÖBREĞİMDE DE BÜYÜME olmuş, ağrının sebebi buymuş. Şu an ürolojide takip ediliyorum. Sende bir üroloğa danış çünkü ihmal edilirse vücut idrarın tamamını dışarı atamadığından böbrek enfeksiyonuna yol açıp Allah korusun böbrekleri bile çürütebilirmiş. Eğer durum çok acilse stent takabilirler.

sadece sıkıntılarımız mı? doğuracağımız tarih bile aynı görünüyor :) eğer kızın olacaksa beşik bile kertebiliriz :)
ben de bu ağrının pek masum bi ağrı olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü arka plana atılamayacak kadar çok hayatımı etkilemeye başladı.dediğin gibi her hareketimde (ani bi hareket olması şart değil) oturup kalkarken bile bağıra bağıra hareket ediyorum.yaklaşık bi hafta öncesine kadar şeker dışında hiç bi sorunum yoktu, hoplayıp zıplıyodum, her işimi kendim görebiliyodum ama son bi haftadır mızmız bi insan oldum bu ağrılardan dolayı.en kısa zamanda bi ürolağa danışmam lazım, çok sağol uyarın için canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 24.haftadayım ve sol göğüs kısmı sola yatınca çok ağrıyo, kalp felan olmasın korkuyorum, gebelikle ilgili bir sorunsa korkmuyum:)))

Benimde olmuştu hatta ağrı olan yerin rengi değişmişti. Benim ki doğumdan sonra geçti ama.

Arkadaşlar ben 31. Haftadayım.3-4 gündür şiddetlendi.sol kaburgam ama sırtım.böbrekten kaynaklanabilir mi? Kemiğim de çok ağrıyor

27 haftalik gebeyim. 10 gündür sol göğsümün aşagısında kaburgamda ara ara feci bir acı oluyor. Oraya hafif bastırınca geçiyor elimi çekiyorum aynı acı.. Özellikle çok yemek yediğimde karnım biraz daha şişince. Doktora söyledim bebeğin bacaklarından kaynaklanıyodur dedi ultrasonlada baktığında bacakları tamda ordaydı. Sanırım 36. haftaya kadar yani bebek doğum yoluna girip aşagı inmeye başlayana kadar bu böyle devam edecek. Gerçekten çok acı veriyor Allah banada bu acıyı çekenede sabır versin. Yine de şükür diyelim :)

27 haftalik gebeyim. 10 gündür sol göğsümün aşagısında kaburgamda ara ara feci bir acı oluyor. Oraya hafif bastırınca geçiyor elimi çekiyorum aynı acı.. Özellikle çok yemek yediğimde karnım biraz daha şişince. Doktora söyledim bebeğin bacaklarından kaynaklanıyodur dedi ultrasonlada baktığında bacakları tamda ordaydı. Sanırım 36. haftaya kadar yani bebek doğum yoluna girip aşagı inmeye başlayana kadar bu böyle devam edecek. Gerçekten çok acı veriyor Allah banada bu acıyı çekenede sabır versin. Yine de şükür diyelim :)

Bende aynı durumdayım 26. Haftadayım ve bebek hareket ettikçe kaburgalarım parçalanıyor sanki. Bazen öyle bir vuruyor ki uzun sure sızlıyor. Allahım hepimizi kurtarsın sağ sağlim bebişlerimizle 👼😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 18. haftamdayım benimde sol kaburga altında dalağımdan böbreğimden bile şüphe duymaya başladım batar tarzda ağrı oluyor özellikle yemeklerden sonra bi de ara ara karıncalaşma hissi oluşuyor mideye doğru üst kısımlarda solda. Pek kola asitli şeyler felan da içmemeye özen gösteriyorum ama çok kötü bişe ben tek bende böyledir sanıyordum doktora sormadım henüz ama mideme böbreklerime felan da baktırmayı düşünüyorum kendinizi ihmal etmeyin bu dönemlerde sağlıklı kalın hamişler ;)

Ben22 haftalik hamileyim gecen haftalar gogus kismi kaburgaralarim agriyodu bi kac gundur sirtimin kaburgalari agriyorcneden boyle oluyo hanimlar uyku zehir oldu

annesi bebeğin ayaklarını yada poposunu falan kaburgana dayıyordur bende de aynısı var :KK24:

Kızlar ağrılarınız geçti mi? Sabah 5.30 da uyandım bu ağrıdan ben de ya sol kaburga ağrısı.. Eşim işe giderken ağlıyordum resmen acıdan. Bebiş büyüyor ondan dedi.. Sıcak su koy dedi ama.. Bu böyle gidecekse ayvayı yedik çok fena :mad::mad:

Kızlar ağrılarınız geçti mi? Sabah 5.30 da uyandım bu ağrıdan ben de ya sol kaburga ağrısı.. Eşim işe giderken ağlıyordum resmen acıdan. Bebiş büyüyor ondan dedi.. Sıcak su koy dedi ama.. Bu böyle gidecekse ayvayı yedik çok fena :mad::mad:

bende sol kaburga ağrısı şimdiden başladı... sol tarafıma zar zor yatıyorum... hatta sol popom ve bacağımada ağrı vuruyor... zor çok zoooooooooooor... Rabbim yardımcımız olsun:KK42:

rftggggggggggg222222222222222222gggggggggggg
bende sol kaburga ağrısı şimdiden başladı... sol tarafıma zar zor yatıyorum... hatta sol popom ve bacağımada ağrı vuruyor... zor çok zoooooooooooor... Rabbim yardımcımız olsun:KK42:

Amin canım inşallah yaa.. Eşimden kalsiyum magnezyum istedim öğlen getirdi bakalım ya böyle gitmez inşallah :((

Sol ayağımın davul gibi olması yetmedi sol gögüs altından başlayan ve sırtıma bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrım var. 3 haftadır vardı ama Bugün had safhada. Midem devamlı ekşime yapıyor. Oda yetmiyormuş gibi bugün bel ağrım başladı sağ bacağımı sürüklemek zorunda kalıyorum. Bu ağrıları çeken ve dr.una danışan var mı?
Bir keresinde ağrı kesici almıştım ama fayda etmemişti. Gece sağa sola dönemiyorum.

Back
X