Gebelikte Kalçadan bele vuran ağrı bakar mısınız ? Lütfen !

pelintosun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
70
15
88
33
4 aylık hamileyim arkadaşlar Allah’a bin şükür hiçbir bulantı kusma olmadan mis gibi geçiyordum gebelik sürecini ama 2 gündür önce sol kalçamda başlayan bir ağrı oldu ayağımın üstüne bastıkça resmen kalçam acıyordu. Bugün acile gittim siyatik ağrı olabilir hamile olduğun için sadece prof kullan bi fizik tedavi baksın ded . Eve geldim ağrı bacağıma yayıldı ve saatlerdir ağlıyorum böyle bir ağrı olamaz üzerine yatmıyorum ama çok ağrı yapıyor . Böyle bir ağrı yşAyan var mıydı

ya sizi üzmek korkutmak istemem her beden de aynı değil zaten ama ben düşük yapmadan önce öyle ağrı çekiyodum yani sizinkiyle uyar mı bilmiyorum ama sanki kalçamın içine kanca takmışlar dışardan biri iple onu çekiyor gibiydi bir de sanki onu takip eden bi damar da belime vuruyo gibiydi belimle kalçam arasında o damar geriliyor gibiydi. panikle koşturdum hastanelere sonra ağrı rahmime vurdu düşük yaptım bence siz hiç ordan oraya gezmeden yatın uzanın ağrınız geçene kadar hiç bir iş de yapmayın

ya sizi üzmek korkutmak istemem her beden de aynı değil zaten ama ben düşük yapmadan önce öyle ağrı çekiyodum yani sizinkiyle uyar mı bilmiyorum ama sanki kalçamın içine kanca takmışlar dışardan biri iple onu çekiyor gibiydi bir de sanki onu takip eden bi damar da belime vuruyo gibiydi belimle kalçam arasında o damar geriliyor gibiydi. panikle koşturdum hastanelere sonra ağrı rahmime vurdu düşük yaptım bence siz hiç ordan oraya gezmeden yatın uzanın ağrınız geçene kadar hiç bir iş de yapmayın
Allah korusun ya benim belimde ağrım yok yani varsa da kalçamın ağrısından bilmiyorum inanın ama böyle ayak bileğimde bacağımın arkasında inanılmaz şiddetli ağrı var siyatik ağrı olabilir dedi doktorum baktım çoğu kadın yaşamış rahim genişlemesinden dolayı . Senin için de çok üzüldüm rabbim tekrar kucağına almayı nasip etsin

4 aylık hamileyim arkadaşlar Allah’a bin şükür hiçbir bulantı kusma olmadan mis gibi geçiyordum gebelik sürecini ama 2 gündür önce sol kalçamda başlayan bir ağrı oldu ayağımın üstüne bastıkça resmen kalçam acıyordu. Bugün acile gittim siyatik ağrı olabilir hamile olduğun için sadece prof kullan bi fizik tedavi baksın ded . Eve geldim ağrı bacağıma yayıldı ve saatlerdir ağlıyorum böyle bir ağrı olamaz üzerine yatmıyorum ama çok ağrı yapıyor . Böyle bir ağrı yşAyan var mıydı
Benim hamileliğimin başından beri bu ağrı var ama ayakta çok durduğumda oluyor genelde ne oturabiliyorım ne adım atabiliyorum ne yatabiliyorum böyle olduğunda. Doktoruma söyledim magnezyum eksikliğinden oluyormuş hamileliklerde çok sık görülürmüş. Bebişler bizim kanımızdan besleniyor sonuçta haliyle de vitamin depolarımız boşalıyor. Sakın korkmayın, doktorunuz olumsuz birsey demedikçe aklınıza kötü birşey getirmenize hiç gerek yok, doktorunuza güvenin ve bence burda yazılanları okumayın. Herkesin hamileliği farklı geçiyor, buradakileri okuyup strese giriyoruz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için . Doktorum magnezyum yazdı ama bu kramplar için erken dedi magnezyuma çok bağlama dedi . Bizde eklem romatizması genetik annemde anneannemde var galiba o bacağıma tutunda ama Allah kimseye vermesin gece 3 saat ağladım bacağımı koparsalar sesim çıkmazdı öyle bir ağrı

Back
X