- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 103
- 35
- Konu Sahibi Shakespearinlove
-
Ben bebek istediğim için biraktim. Özellikle sabah uyanınca arıyorum ama senin gibi uzun zamandır icmiyordum.merhabalar. ben sigara iciyorum nerdeyse 6 7 senedir. hamilelik de hic beklemedigim bir ay geldigi icin sigarayi birakmaya programlamayadim kendimi. 4 gundur biliyo olmama ragmen azaltilmis bir sekilde icmeye devam ediyorum. hic oyle soylenildigi gibi tiksinme flan yok. elektornige mi gecsem dha mi az zararlidir. bu durumda olanlar nasil biraktiniz. 4 haftaligim bu arada
Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bırakamam diyordum ama işte oyle6bi programlı ki vücudumuz bebek.kendini korumaya alıyor. 5 ya da 6 ydi sanırım birgün aniden bir tiksindim aman Allahım korkunç. Hatta eşim içiyor ve ilk 1 ay kokuya hiç tahammül edemedigimden yikanip girdi yatağa.kokusuna bile tahammül edemiyorum. Allahtan artık eşimin banyo yapmasına gerek kalmayacak kadar tahammul edebiliyorummerhabalar. ben sigara iciyorum nerdeyse 6 7 senedir. hamilelik de hic beklemedigim bir ay geldigi icin sigarayi birakmaya programlamayadim kendimi. 4 gundur biliyo olmama ragmen azaltilmis bir sekilde icmeye devam ediyorum. hic oyle soylenildigi gibi tiksinme flan yok. elektornige mi gecsem dha mi az zararlidir. bu durumda olanlar nasil biraktiniz. 4 haftaligim bu arada
Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bırakamam diyordum ama işte oyle6bi programlı ki vücudumuz bebek.kendini korumaya alıyor. 5 ya da 6 ydi sanırım birgün aniden bir tiksindim aman Allahım korkunç. Hatta eşim içiyor ve ilk 1 ay kokuya hiç tahammül edemedigimden yikanip girdi yatağa.kokusuna bile tahammül edemiyorum. Allahtan artık eşimin banyo yapmasına gerek kalmayacak kadar tahammul edebiliyorum
Valla ben de aynisini düşünüyordum dedigim.gibi 5 ya da 6. Haftada bıçak gibi kesildiya keske benim de boyle olsa
ben de oldukca azaltmistum aubatta baslayinca ama nasip olmadi. sinra denemelerden vazgecip diyete baslayip sigaraya basladim olduElektroniğe geçme derim. Kendine seçenek aramak gibi oluyor bu.
Alternatifler aramaktansa kestirip atmaya odaklan.
Benim planlıydı. Ocak ayında sigarayı bıraktım,denemelere sonra başladık. Şimdi şükür hamileyim.
İnan isteyince,insanın böyle de güzel sebebi olunca, zor olmuyor. Yapabilirsin :)
Bırakırsın kendini suçlama,çaresiz de hissetme. Pozitif ol.ben de oldukca azaltmistum aubatta baslayinca ama nasip olmadi. sinra denemelerden vazgecip diyete baslayip sigaraya basladim oldu
cok tesekkur ederim bu pozitif yorumunuz icin. yuzumu guldurdunuzBırakırsın kendini suçlama,çaresiz de hissetme. Pozitif ol.
Mecburmuşsun gibi yaklaşırsan istemye devam edersin.
İsteyerek bırak. Şimdi hazır değilsen kendine biraz zaman tanı. Ama iki sigara arasında en az 5 saat bırak. Günde 3-4 ü aşma. Yakın zamanda da insallah tamamen kesersin
canım ne durumdasın bırakabildin mi sigarayıcok tesekkur ederim bu pozitif yorumunuz icin. yuzumu guldurdunuz
Yok azaltmis da olsam birakamadim. Simdi okulum acildi ise basladim kafa mesgul olunca daha kolay olur die umut ediyorumcanım ne durumdasın bırakabildin mi sigarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?