bu kadar erken belirtiler genelde psikolojik oluyor. günün her anı hamileliği düşünmeseniz bile bilinçaltınıza yerleştiriyse bi şekilde böyle olabiliyor. yarın veya cuma günü sabah ilk idrarla test yapabilirsin varsa çıkar :) tabi geç döllenme değilse.
bence korunmasız ilişki farkındalığı, çocuk istiyor olma bile yeterli psikoloik belirti yaşamak için. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ama dayanamıyor insan kendimden biliyorum :) sen de birkaç güne test yapabilirsinBende o psikolojik olanı Anlamıyorum Olabilir tabi mümkün gittim bütün testleri yaptırdım gebelik dışında hiç bişe çıkmadı gebelik yaptırmak aklıma bile gelmediHayırlısı artık olursa olur olmazsa daha erken zaten
bence korunmasız ilişki farkındalığı, çocuk istiyor olma bile yeterli psikoloik belirti yaşamak için. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ama dayanamıyor insan kendimden biliyorum :) sen de birkaç güne test yapabilirsin
şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severimUcuz testlerden almıştım evde dursun diye bişe olursa eczane aramayım diye onla belli olur mu dersin varsa bişeNasıl bi psikoloji var biz kadınlarda ya
şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severim
hahaha. heyecanın buraya kadar yansıdı. insallah vardırrİşte 23-24 ünde adet olmam gerekiyor bekleyim ben şimdi yoktan yere heycan yapmayım 24 de de olmazsam test yapim paylaşırım burdanda Zannetmiyorum da işte ne olur ne olmaz Ay bakamam da ben neyse teşekkür ederimmmm
Evdeki testini yap canım varsa silik cikar
3 çocuğum var hepsinide adet günüm gelmeden silik çizgi ile öğrendimŞimdi onu yapsam durduk yere her öle hissettiğimde test yapmak isticem O yüzden var olma ihtimaline karşı dikkatli davranıp beklemedeyim
3 çocuğum var hepsinide adet günüm gelmeden silik çizgi ile öğrendim
hahaha. heyecanın buraya kadar yansıdı. insallah vardırr
ilk gece kalanlar var neden kalınmasın bende korunmayı bırakınca ilk ay kalıyorum evleneli 3 ay olmuş bi sorun olmadıkça neden kalmis olmayasın canim4 gün çok ama erken gebelik testi lazım ona diyebiliyorumBi de onu yok yere kullnmak istemiyorum alırken utanmıştım çok Kadın olduğu halde Hem bu kadar çabuk hamile kalınır mı ya
ilk gece kalanlar var neden kalınmasın bende korunmayı bırakınca ilk ay kalıyorum evleneli 3 ay olmuş bi sorun olmadıkça neden kalmis olmayasın canim
ilk gece kalanlar var neden kalınmasın bende korunmayı bırakınca ilk ay kalıyorum evleneli 3 ay olmuş bi sorun olmadıkça neden kalmis olmayasın canim
şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severim
sırf bu bahsettiğin batmalardan falansa gitme tabi ki. bende de hemen hemen her ay oluyor artık onları belirtiden görmüyorum bile. bazen hiçbir sorun olmuyor sadece yumurtayı kaçırıyoruz mesela. aslında en önemlisi yumurtlama günündeki ilişki sıklığını ayarlamak.Gaza geldim yaptım 10 dk oldu bak bişe yok 3 gün kala yaptımBir kadın doğuma gitmeli miyim aceba neden oluyor diye abartıyor muyum
sırf bu bahsettiğin batmalardan falansa gitme tabi ki. bende de hemen hemen her ay oluyor artık onları belirtiden görmüyorum bile. bazen hiçbir sorun olmuyor sadece yumurtayı kaçırıyoruz mesela. aslında en önemlisi yumurtlama günündeki ilişki sıklığını ayarlamak.
zor valla. belki de hamilesindir henüz testte belli olmamıştır. adetinin gecikmesini bekle insallah vardırBu ay 7 ilişki oldu yumurtlama dönemde en çok bende ilk defa bu kadar belirti oldu belki de evliliğe alışamamışımdıray ne bilim ne olur ne olmaz dedim kaynanamda aradı hamile misin rüyamda gördüm diye 2 gündürde ondan işkillendim Kadın olmak zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?