• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak isteyip ve hamile olanlar burda bulusalim 😇

Bu testler adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım ve 1 test bozuk çıktı hiç çizgi cikmadi sonrada bir şey anlamıyorum diye canım sıkıldı çünkü 4 gün boyuncada hep cift çizgi çıktı yok olmadı anormal geldi tuhaf geldi insanların forumlarda yazdığı gibi olmadı nedeni ne acaba
Pardon Adetim bittikten 3 gün sonra yapmisim şimdi takvimden baktim

Yok canım önemli değil sen mutlu ol yeter 😊benimde öyle aşırı yorgunum bu ay ve dediğin akinti var geçen ay çok çok çoktu bu ay baya az ama dediğin şekilde geliyo ve evet ihtimal giderek artiyo🥰 ben genelde duygusal olunca bilmiyorum artık kendimden çıkarım yapamiyorum🤣🤣 bende işte birde 2 gün kemik agrisi cektim ama usuttugumden olabilir onun dışında da belirti yok ama hiçbir şey yapasım gelmiyor değişik bir şekilde aman bosver modundayim
Canımsınn🥰ya benimde dediğim akıntı geçen ay çoktu ondan bir kaç gün sonrada adet oldum ama bu ay dediğin gibi az az geliyor ve rengi birazcık beyaza kaçıyor 🥹şimdi de ben sende belirti bulucam😁kıyamam ki gerçekten ruh halini bile değiştiriyor insanın 😊

Bu testler adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım ve 1 test bozuk çıktı hiç çizgi cikmadi sonrada bir şey anlamıyorum diye canım sıkıldı çünkü 4 gün boyuncada hep cift çizgi çıktı yok olmadı anormal geldi tuhaf geldi insanların forumlarda yazdığı gibi olmadı nedeni ne acaba
Haaa şimdi anladım kusura bakma lütfen ben yumurtlama geçiyorda belki gebeliği çıkarır diye yapmaya devam ediyoruz ya öyle bir şey sandım🥹acaba markası nedir testlerinin
Ve yumurtlamanı yakalayamadan yapmayı bıraktın mı 😊

Pardon Adetim bittikten 3 gün sonra yapmisim şimdi takvimden baktim
Lh hormonunu ölçüyor ya zaten vücudumuzda o hormon var kimisinde çok kimisinde az 😊o yüzden testler böyle çıkabilir sen her gün yapıp hepsini karşılaştırıp en en koyu çıkan günü yumurtlama günü olarak baz alacaktınn canımm🥹

Haaa şimdi anladım kusura bakma lütfen ben yumurtlama geçiyorda belki gebeliği çıkarır diye yapmaya devam ediyoruz ya öyle bir şey sandım🥹acaba markası nedir testlerinin
Ve yumurtlamanı yakalayamadan yapmayı bıraktın mı 😊
Valla markanın ismini hatırlamıyorum ama beğenmedim aynen bıraktım çünkü hemen hemen her gün iliski yaşadık 😊gerek duymadım sonradan test yapmaya

Lh hormonunu ölçüyor ya zaten vücudumuzda o hormon var kimisinde çok kimisinde az 😊o yüzden testler böyle çıkabilir sen her gün yapıp hepsini karşılaştırıp en en koyu çıkan günü yumurtlama günü olarak baz alacaktınn canımm🥹
Tamam canım bu ay tutmazsa bir ay boyunca öyle yapiyim en son kışın gittiğimde kadin doğumda sorun olmadığını ve yumurtam tam çatlamisken gitmisim o zamanda degerlendirmemistik çocuk istemediğimiz için en azından yumurtam catliyo yumurtluyom vs 🤣

Canımsınn🥰ya benimde dediğim akıntı geçen ay çoktu ondan bir kaç gün sonrada adet oldum ama bu ay dediğin gibi az az geliyor ve rengi birazcık beyaza kaçıyor 🥹şimdi de ben sende belirti bulucam😁kıyamam ki gerçekten ruh halini bile değiştiriyor insanın 😊
Ayyy bu ayımız aynı desene inşallah bende hamisimdir🤣🥰

Merhaba kizalar birsey sorabilir miyim benim her ay normalde yumurtlama zamani göğüs ağrısı olur adet oldugu
mda geçerdi ama bu ay adet olmadım daha 5 günüm.var göğüs agrım azaldı normalde adet zamanı beyaz akintim olurdu her ay bu ay oda yok aksine kuruluk var bunlar gebelik belirtisi olabilirmi yasayan varmı aranızda

Valla markanın ismini hatırlamıyorum ama beğenmedim aynen bıraktım çünkü hemen hemen her gün iliski yaşadık 😊gerek duymadım sonradan test yapmaya
O zaman iyi yapmışsın canım ben laboquick marka kullanmıştım benimde testlerim buraya atılanlar gibi kopkoyu çıkmamıştı diğerlerine göre en koyu olan günü yumurtlama olarak değerlendirdim tuttu inşallah 😊💙

Tamam canım bu ay tutmazsa bir ay boyunca öyle yapiyim en son kışın gittiğimde kadin doğumda sorun olmadığını ve yumurtam tam çatlamisken gitmisim o zamanda degerlendirmemistik çocuk istemediğimiz için en azından yumurtam catliyo yumurtluyom vs 🤣
Ya kötü ihtimali düşünmemek istiyorum ama olurda tutmassa laboquick markasını öneririm inşallah zaten gerek kalmazda hamişsindir ne güzel bir sorunun da yokmuş 😍

Merhaba kizalar birsey sorabilir miyim benim her ay normalde yumurtlama zamani göğüs ağrısı olur adet oldugu
mda geçerdi ama bu ay adet olmadım daha 5 günüm.var göğüs agrım azaldı normalde adet zamanı beyaz akintim olurdu her ay bu ay oda yok aksine kuruluk var bunlar gebelik belirtisi olabilirmi yasayan varmı aranızda
Her insanda gebelik belirtileri farklı oluyor her zamankinden daha farklı şeyler yaşıyorsanız gebelik ihtimaliniz vardır bence zaten az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsınız😊

Valla gebelik dusundugumuzden beri benimde vucudum senin gibi tam tersini yapmaya başladı hayır olsun benimde hiç agrimazdi gogsum 2 aydır yumurtlamadan adete kadar agriyo

Sen yeniden test yaptın mı canım 🥰
Eveeet yaptım başka bir marka bu seferde böyle çıktı pazartesi adet günüm bakalım o günde koyu çıkarsa hemen kana gidicem🥹💜çizgide 10 saniyede gözlerimin önünde belirdi tabi yine ağladım pıtpıt🥹

Eklentiler

• 20230701_073324.jpg
    20230701_073324.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 45
Eveeet yaptım başka bir marka bu seferde böyle çıktı pazartesi adet günüm bakalım o günde koyu çıkarsa hemen kana gidicem🥹💜çizgide 10 saniyede gözlerimin önünde belirdi tabi yine ağladım pıtpıt🥹
Sana karışmak gibi olmasın da test yapmana bile gerek yok minnoşumuz geliyo Allahin izniyle kan ver ben catladimmmm seni dusunemiyom🤣

Back