• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim

İnsan ilk denemede hemen tutacağını düşünüyor değil mi :) 13 yaşımdan beri hiç aksatmazdı regl bu ay beklediğim için ve psikolojik olarak kesin hamileyim dediğim için 3 gün gecikti stres yapıyor insan haliyle:)
Ya kanda negatifi de gördüm aslında beklentim yoktu sonrasında ama anlamadım neden gecikiyor şimdi :) ya ilk deneme heyecanı çok farklı evet hemen olmuş gibi geliyor insana bundan sonraları aynı olmaz :) cevremde de ilk seferde olan çok arkadaş var onlardan etkilendim biraz da :)

Ya kanda negatifi de gördüm aslında beklentim yoktu sonrasında ama anlamadım neden gecikiyor şimdi :) ya ilk deneme heyecanı çok farklı evet hemen olmuş gibi geliyor insana bundan sonraları aynı olmaz :) cevremde de ilk seferde olan çok arkadaş var onlardan etkilendim biraz da :)
Benim de çok yskın arkadaşlarım ilk secerde oldu cay be ne kokaymış dedim. Adetten 2 gün önce test yaptım begatif adet günü daysnsmadım kan verdim yine negatif çok moralim bozuldu 3 güne anca oldu. Gerçekten anladım ki bu süreç psikolojik ve belirtiler bile öyle ortaya çıkıyor

Benim de çok yskın arkadaşlarım ilk secerde oldu cay be ne kokaymış dedim. Adetten 2 gün önce test yaptım begatif adet günü daysnsmadım kan verdim yine negatif çok moralim bozuldu 3 güne anca oldu. Gerçekten anladım ki bu süreç psikolojik ve belirtiler bile öyle ortaya çıkıyor
Benim midem bile bulandı ya günlerdir. Psikoloji korkunç bir şey her şeye sebep olabiliyor

Benim midem bile bulandı ya günlerdir. Psikoloji korkunç bir şey her şeye sebep olabiliyor
Benim başım bile dönüyordu. Normalde regl öncesi göğsüm filan hiç acımazdı höğüs ağrısı mı kasık bayması mı dersin heyecandan ölüyordum kesin oldu düye 😂 meğer ilk seferde tutturmak çok büyük şansmış 😂

Benim başım bile dönüyordu. Normalde regl öncesi göğsüm filan hiç acımazdı höğüs ağrısı mı kasık bayması mı dersin heyecandan ölüyordum kesin oldu düye 😂 meğer ilk seferde tutturmak çok büyük şansmış 😂
Ya inanmıyorum beni anlatıyorsun sanki:)))) bir sonraki aylar bu kadar saf olmayız bence :))))))

Kızlar folik asit önerisi olan var mı ? Inofolic iyi diye duydum ama sadece polikistik over olanlar mi kullanabiliyor bilgisi olan var mı ?
Bende kullandim 1 yila yakin hamile kalamiyorum normal yolla diye doktor banada o ilactan verdi hem yumurta kalitesini artiriyor hemse hamilelik olmasi durumunda folik asit rezervuarini katliyor.. ama cok da gereklimi 70-80 tl veriosun onun yerine saglikli beslen falbion mu ne war folik asit ve icinde bayag fazla var devlet veriyor onu al.. para tuzaklari gibi gelio bana

Adetimin yıllardır geciktiğini bilmem hep tam vakti veya 1 gün sonrası mutlaka olur. 3gün gecikti belirti de yok. Kanda negatifi de gördüm hala neyi bekliyor adetim acaba:)))
Canım inşallah bir dahaki aya🙏🏻❣ benim bir keresinde 11 gün gecikmişti ve kan vermeye gittim eve geldiğimde adet olmuştum. 🙈

Back