- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi Dormicum00
Herkes benzer şeyler yaşamışCanım inşallah bir dahaki aya❣ benim bir keresinde 11 gün gecikmişti ve kan vermeye gittim eve geldiğimde adet olmuştum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes benzer şeyler yaşamışCanım inşallah bir dahaki aya❣ benim bir keresinde 11 gün gecikmişti ve kan vermeye gittim eve geldiğimde adet olmuştum.
![]()
İnşaAllah canımHerkes benzer şeyler yaşamışnasip ya gerçekten herkese nasip olsun bi an önce
![]()
İşallah bende 2.de oldu derimİnşaAllah canımbenim de 2. Denememde oldu. Bu ikinin dışında bi de en ilki var o zaman yumurtlama günlerime dikkat etmemiştm o yüzden onu saymıyorum
en hayırlı ve doğru zamanda allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hatta fırsatınız varsa 2 ya da 3 günde bir olsun ayıptır söylemesi tüm ay adetin bitince hemen başla derim benİşallah bende 2.de oldu derimgerçi bu ilkinde tam yumurtlama günümü kaçırmışım öncesi ve sonrasını değerlendirebildim ramazan dolayısı ile biraz
bu ay dikkat edicem mutlaka:)
Tüm tavsiyelere uyucamHatta fırsatınız varsa 2 ya da 3 günde bir olsun ayıptır söylemesi tüm ay adetin bitince hemen başla derim benhatta sabahları tavsiye ederim
![]()
Neden sabahları pekiHatta fırsatınız varsa 2 ya da 3 günde bir olsun ayıptır söylemesi tüm ay adetin bitince hemen başla derim benhatta sabahları tavsiye ederim
![]()
Hadi hayırlısı canım ben o ile girmwdim inşallah olur olmazsa onu da deneyeceğim onu da yazdım aklımaBat 19 temmuz adet oldum çok şükür :))) ilk senden bekliyorum gebelik haberini
Sperm daha kaliteli ve taze oluyormuş sanırımNeden sabahları peki
Kanaman ne sekilde oluo rengi yogunlugu falanMerhaba arkadaşlr araniza yeni katildim.bi sorum olacak 19 gündür göğüs ağrisi çekiyorum normalde yarin adet olmam lazimdi ben dün oldum. Işin acikcasi adet miyim yoksa ustune görmemi tam bilmiyorum.günlerdir de uyuyorum fazlasiyla . Göğüs agrım adetime 1 hafta kala baslardi normalde ama bu ay dedigim gbi 19 gün sürdu ve hala da devam ediyo uzerine yatakaz haldeyim cinsel hayatimizi da oldukça olumsuz etkiledi sizce neden hamile olabilir miyim tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi
Cnm eger yogun olmazsa kirmiziya donmezse yerlesme kanamasi olabilir. Cogu kisinin adet gununde gelio bazilarinin da bikac gun once. Dewam etmezse kan testi yaptr anlarsinKoyu renk ama 2. Gün olmasina ragmen çok az geliyo
Insllh cnm. Bi gelisme olursa yaz sen deTamam canim teşekkürler ins bebişimizin gabercisidir
Hadi yaaNick adetmiş o yine olmadiı![]()
Noldu cnm hayrolaKızlar bu doktorlar oyalıyolar ya sinirlerini iyice bozuyolar ya bıktım valhi ☹☹