- 5 Ocak 2022
- 21
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi Monaroosaa
Adet günün ne zamanMerhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha
Alay edilmeK hoşunuza gitmiş belli ki. Böyle devam edin.Merhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama
22 ocakAdet günün ne zaman
Şubattayız biz henüz olmadınız mı adet22 ocak
Yaptım ilişkiden 21 gün sonra idrar testi negatiftiTest yap belirtiler psikolojik olabilir
AnlamadımAlay edilmeK hoşunuza gitmiş belli ki. Böyle devam edin.
Yok ben senede 3-4 kere oluyorum zaten düzenli olmuyorumŞubattayız biz henüz olmadınız mı adet
Bira daha bekle sonra yeniden test yap hamile olmayabilirsinYok ben senede 3-4 kere oluyorum zaten düzenli olmuyorum
Olmak istemiyorum zatenBira daha bekle sonra yeniden test yap hamile olmayabilirsin
1 hafta boyunca regl olmuşsunuz hamile olmanız bence mümkün değil testler de negatif diyorsunuz, zaten pcos tanısı olan birinin gebelik ihtimali daha düşük oluyorMerhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha
Teşekkür ederim cevap için1 hafta boyunca regl olmuşsunuz hamile olmanız bence mümkün değil testler de negatif diyorsunuz, zaten pcos tanısı olan birinin gebelik ihtimali daha düşük oluyor
Negatiftir o zamanYaptım ilişkiden 21 gün sonra idrar testi negatifti
Peki lh ve fsh değerlerinizi öğrenebilir miyim acabaBen pcosla 3 sene hamile kalmadım senin tek ilişkide kalman zor tabi Allah'ın takdiri birşey diyememama yılda 3 4 kere adet gördüğün için yumurtlama da çok sağlıklı olmuyor bazen hiç olmuyor tedavisiz, adetlerin düzene girmeden hamile kalman zor
Lh biraz yüksek FSH normal değerde demişti doktor bilmiyorum değerleriPeki lh ve fsh değerlerinizi öğrenebilir miyim acaba
Degilsindir hamile merak etme heps pskolojik bu korkuları yasamaman için canım yanlış şeyler yapmamalisin Rabbim iyiyi doğruyu göstersin hepimize ..hamile olsaydın teste silik de olsa çizgi çıkardı ve bir hafta önce regl olmuşsun yani mümkün değil hamile olman vede pcosken hiç değil...Merhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha