Hamile olma ihtimalim var mı

Degilsindir hamile merak etme heps pskolojik bu korkuları yasamaman için canım yanlış şeyler yapmamalisin Rabbim iyiyi doğruyu göstersin hepimize ..hamile olsaydın teste silik de olsa çizgi çıkardı ve bir hafta önce regl olmuşsun yani mümkün değil hamile olman vede pcosken hiç değil...
Teşekkür ederim gerçekten doğru söylüyorsunuz bi hata yaptım bedelini ödemekten çok korkuyorum ama regli bir hafta önce olmadım ilişkiden 3 hafta sonra kadar oldum

Teşekkür ederim gerçekten doğru söylüyorsunuz bi hata yaptım bedelini ödemekten çok korkuyorum ama regli bir hafta önce olmadım ilişkiden 3 hafta sonra kadar oldum
Tamam canım benim 3 hafta sonra olmuşsun değilsindir Allah'ın izniyle emin ol tövbe et ve yoluna bak yapma böyle şeyler sonra bedeli gerçekten çok daha ağır olur bir büyüğün olarak sana diyorum hayatını aileni geleceğini düşün daha çok küçüksün

Merhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha 🥺
Biraz önce peçeteye pembe gibi bi şey geldi ne demek oluyor bu

Merhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha 🥺
Hamile olma ihtimalinin oldunu sanmıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşamıştım o karnında atan şeyin de bebek olma ihtimali düşük ilişkiden sonra strese girdin için ve düşünce kurdun için beyin kendini sartlqmis ve senin tedirgin olacağın herseyi vücuduna yansitmis olabilir o atma sebebide insanız sonuzta vicut tepkisiz kaldinda ola bilir ayrıyetten göz segirmesi gibi vücudun her yerinde kas yapısıyla tepki veriyor göğüslerindeki karincalanma hakkında bı bilgim yok diğer adet gününe kadar bekle ve olmassan bir hafta sonra yeniden test yaptır yada en mantıklı yoldan ultrasyon için randevu al :) ama korkmanin doğru oldunu dusunmuyorum bence şüphelerin askıda kalıcak

Biraz psikolojik gibi geldi bana bu arada ilk idrar ya da son idrar fark etmez, gebelik testini günün her saatinde yapabilirsin.
Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

X