Hamile olma ihtimalim var mı

Teşekkür ederim gerçekten doğru söylüyorsunuz bi hata yaptım bedelini ödemekten çok korkuyorum ama regli bir hafta önce olmadım ilişkiden 3 hafta sonra kadar oldum

Teşekkür ederim gerçekten doğru söylüyorsunuz bi hata yaptım bedelini ödemekten çok korkuyorum ama regli bir hafta önce olmadım ilişkiden 3 hafta sonra kadar oldum
Tamam canım benim 3 hafta sonra olmuşsun değilsindir Allah'ın izniyle emin ol tövbe et ve yoluna bak yapma böyle şeyler sonra bedeli gerçekten çok daha ağır olur bir büyüğün olarak sana diyorum hayatını aileni geleceğini düşün daha çok küçüksün

Biraz önce peçeteye pembe gibi bi şey geldi ne demek oluyor bu

Hamile olma ihtimalinin oldunu sanmıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşamıştım o karnında atan şeyin de bebek olma ihtimali düşük ilişkiden sonra strese girdin için ve düşünce kurdun için beyin kendini sartlqmis ve senin tedirgin olacağın herseyi vücuduna yansitmis olabilir o atma sebebide insanız sonuzta vicut tepkisiz kaldinda ola bilir ayrıyetten göz segirmesi gibi vücudun her yerinde kas yapısıyla tepki veriyor göğüslerindeki karincalanma hakkında bı bilgim yok diğer adet gününe kadar bekle ve olmassan bir hafta sonra yeniden test yaptır yada en mantıklı yoldan ultrasyon için randevu al :) ama korkmanin doğru oldunu dusunmuyorum bence şüphelerin askıda kalıcak

Biraz psikolojik gibi geldi bana bu arada ilk idrar ya da son idrar fark etmez, gebelik testini günün her saatinde yapabilirsin.
Lütfen yardım edin çok zor durumdayım. Yaşım 20 sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nasıl olacak derseniz sadece özel bölgelerimiz birbirine deydi ama boşalma olmadı. Aklıma takıldı ve zevk suyuyla hamile kalınır diye bilgiler okudum internetten hemen ertes72 ertesi gün hapını kullandım. Yumurtalama hünüme 1 gün gösteriyordu ilişkiyi yaşadığımda. Nolur yargılamadan cevap verin çok korkuyorum. Bu hapa rağmen böyle bir ihtimal varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…