Hamile olma ihtimalim nedir ?

acemiblogger

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
8
1
28
Canlar bana bi akıl verin. Adetime henüz zaman olmasına rağmen baş dönmem ve acayip gögüs ağrım var. Gebelikten şüphelenip kan verdim ama sonuç 3.02 çıktı. Yani şuan öyle bi durum yok. Acaba bu değer yükselir mi hamile olma ihtimalim var mıdır ? Adetime nerden baksanız 2 hafta var

Canlar bana bi akıl verin. Adetime henüz zaman olmasına rağmen baş dönmem ve acayip gögüs ağrım var. Gebelikten şüphelenip kan verdim ama sonuç 3.02 çıktı. Yani şuan öyle bi durum yok. Acaba bu değer yükselir mi hamile olma ihtimalim var mıdır ? Adetime nerden baksanız 2 hafta var
Adetinize cok varmis yukselebilir.

Değer yükselebilir ama baş dönmenizin bunla alakası yok inşallah güzel haberler alırsın

Adet döngünüz nasıl erken mi yumurtladınız acaba 🤔 3 şüpheli bir sonuç yükselebilir ama adate 2 hafta kala mimkinmi bilemedim 🧐😅

Merhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi

Merhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi
İlişkinin üzerinden 12 gün geçtiyse Bi test yapmanı öneririm hamile olabilirsn

Yani 58 gun once gordum en son 13 subatta gttim doktora yumurtam catlamisti 12 subatta korunmasiz iliski olmustu aslinda sorum su 2 aydir adet gormeyip hamile kalmis olabilirmiyim 12 subatta

Ben cok idrar testi yaptim negatif kan testini erken yaptim oda negatif gec dollenme oldu ama malesf ilk gebeligim olduğu için gitti çok etkilendi baya kotuydum o zmn
Gecmis olsun allah birdaha yasatmasin benim 3 yasinda oglum var boyle bi durumla ilk kez karşılaştım internetten bakiyorum menopoz belirtisi diyo

X