Eleştiren arkadaslara anlam veremiyorum. Herkesin günahı sevabı kendine. Dini bu kadar onemsiyorsak hoşgörünün de dinde ne kadar önemli olduğunu unutmayın. Yüksek lisans yapacak kişi belirli yasa gelmiş insandır zaten doğrusunu yanlışını biliyordur. Neyse. Yumurtlama dönemin olmadığı için ve hap kullandığın icin büyük ihtimal değilsindir. Reglin stresten gecikmiş olabilir. Ama tıpta kesin diye bir şey yoktur sürtünmeden bile hamile kalan var :) iyi akşamlar. Sevgi dolu ,güzel geceler.
Her maydanozu yeyin, sonra ben hamile kalmak istemiyorum, kürtaj olmak zorunda olacağım vs.
Eşin değil, bişeyin değil, 5 dakikalık bir zevk için kendinizi bu hale sokmak ... neyse. Beni ilgilendirmez.
Ufak bir senaryo:
- sonuç : pozitif.
- sevgiline hamile olduğu söylersin, adam geri adım atar
- doktor arayışına girersin
- doğmamış çocuğun günahına girersin
- aldırdıktan sonra bişey olmamış gibi hayatını devam sürdürürsün.
- ve sonra tekrar ilişki..
- tekrar pozitif..
- tekrar aynı yola başvurulur.
Olsun, alışıldı nasılsa.
Allah ıslah etsin.
Merhaba ella gecikme yapabilir ancak tedbiri elden bırakmayın. Ve ciddi bir korunma yöntemi seçiniz sağlığınız için. 7 haftalık gebelik idrar testinde çıkar. Gebelik yok ise elladan dolayı döngünüz bozulmuş olabilir. SaygılarArkadaşlar merhabalar. Geçen ay başıma bir sıkıntı geldi. Erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Fakat geçen ay ilişki sırasında yırtılma olduğunu fark ettik. İlişki reglim bittikten 3 gün sonra olmuştu. Fark ettiğimiz zaman yaklaşık 4 saat sonra hemen ella kullandım. Fakat ister istemez içimde bir kuşku oluştu. Bu ayki regl tarihim 11'inde olacaktı fakat ben kafam rahat etsin diye dün hamilelik testi yaptım. İlk yaptığım test ucuz bir testti. Baktığım zaman silik bir ikinci çizgi gördüm. Bunun üzerine yeniden test aldım. Days comfort isimli bir testti. Bunu yaptığım zaman ise negatif çıktı. Diğer çizgi hiç oluşmadı. Regl belirtilerim var; göğüs ağrısı gibi ama hala olmadım. Hamile olma ihtimalim çok düşük biliyorum ama yine de kafamda soru işaretleri oluştu. Tüm tedbirlere rağmen hamile kaldıysam benim için büyük bir sürpriz olacak.
Bebek sahibi olmak düşündüğüm bir şey değil. Eğer hamile kaldıysam kürtaj olmak zorunda kalacağım. Yüksek lisans eğitimim için şimdilik küçük bir şehirde bulunuyorum. Önümüzdeki ay bir nedenle il dışına çıkacağım. Bu esnada hamileliğin 7. haftası olacak. Burada kan testi yaptırmam pek mümkün değil bu yüzden hamilelik testleri kullanıyorum. Fakat testler ciddi anlamda kafamı karıştırdı. Biliyorum çoğu kadın anne olmak uğraşıyor ama ben henüz buna hazır değilim. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
Aa bi de evleneceği kişiye bunları söylemeyip ortaya çıkınca intihar edicem eşim beni öldğrecek tipleri de mevcutHer maydanozu yeyin, sonra ben hamile kalmak istemiyorum, kürtaj olmak zorunda olacağım vs.
Eşin değil, bişeyin değil, 5 dakikalık bir zevk için kendinizi bu hale sokmak ... neyse. Beni ilgilendirmez.
Ufak bir senaryo:
- sonuç : pozitif.
- sevgiline hamile olduğu söylersin, adam geri adım atar
- doktor arayışına girersin
- doğmamış çocuğun günahına girersin
- aldırdıktan sonra bişey olmamış gibi hayatını devam sürdürürsün.
- ve sonra tekrar ilişki..
- tekrar pozitif..
- tekrar aynı yola başvurulur.
Olsun, alışıldı nasılsa.
Allah ıslah etsin.
Evet evet o da var sahi eklemeyi unutmuşumAa bi de evleneceği kişiye bunları söylemeyip ortaya çıkınca intihar edicem eşim beni öldğrecek tipleri de mevcut
Herkesin hayatı elbette kendine ttlım biz bazı model ablalardan bahsettik. Ama sana bi arkadaş tavsiyesi kulağını aç iyi dinle.!!Cevaplar için tekrar teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta her ihtimal için hem kan testi vereceğim hem de yeniden test yapacağım. Eğer başıma geldiyse de bunu halledeceğim.
Dalga geçen arkadaşlara gelince, yaşım 27 kendi kariyerini yapan bir insanım. Bugüne kadar kimseden birşey saklamadim. Günün birinde evlenecek olursam da yaşadığım her şeyi o insanla paylaşırım. Kimseden bir korkum yok. Beni bacak arasından akacak kan yüzünden istemeyecek bir adamı zaten ben yanıma yaklaştırmam ve en ufak bir imada kapıyı açıp bizzat ben hayatımdan def ederim. Kimseye muhtaç değilim, kimseye ihtiyacım yok ve evlenmek gibi de bir derdim de yok. Üzgünüm ama bütün kadınlar sizin sandığınız kadar pasif ve çaresiz değiller. Her insan yaşadığı kadar bilirmiş derler. Bu yüzden herkesin hayatı kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?