Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 yasinda bir insan evlenmeden seks yapmis diye bu kadar elestirilmez. Biraz rahat birakin insanlari, bu baskilar, korkutmalar yuzunden sonra yillarca vajinismus ile ugrasiyor kadinlar. Teknik bir tavsiyeniz varsa verin, ucu size dokunmuyorsa herkesin ahlaki kendine.

O zaman siz kusuruma bakmayın. Ben söylenen şeylerin beni ima ettiğini düşündüm ve bu yüzden tepki gösterdim. Söylediğiniz şeyler icin teşekkür ederim ama bir hamilelik durumu olduysa doğurmayi düşünmüyorum. Günün birinde çocuğum olmasına karar verirsem onu kimseye muhtaç olmadan, gerekli bütün şartları sağlayarak maddi, manevi ve hayatımdaki adama değil sadece kendime güvenerek yaparım. Dünyanın binbir türlü hali var. Gerekli şartlar oluşmadan çocuk sahibi olup onun hayatını da mahvetmek istemem. Bu yüzden şu an sırası değil. Umarım böyle bir sıkıntı olmaz ama olduysa da bir çocuğun hayatını mahvetmek bana fazlasıyla ağır gelir.

Arkadaşlar yorumlar için tekrar teşekkür ederim. Fakat bugün hamile olmadığım ortaya çıktı. Sonunda regl oldum. Dilerim bebek sahibi olmak isteyen herkes en kısa sürede bu isteğine kavuşur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…