Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 yasinda bir insan evlenmeden seks yapmis diye bu kadar elestirilmez. Biraz rahat birakin insanlari, bu baskilar, korkutmalar yuzunden sonra yillarca vajinismus ile ugrasiyor kadinlar. Teknik bir tavsiyeniz varsa verin, ucu size dokunmuyorsa herkesin ahlaki kendine.
 
Herkesin hayatı elbette kendine ttlım biz bazı model ablalardan bahsettik. Ama sana bi arkadaş tavsiyesi kulağını aç iyi dinle.!!
Her ieyin en iyisini ben bilirim her şeyin en iyisini ben yaparım ben asla düşmem ben asla tqkılmam ben asla şöyle olmam ben asla böyle olmam ben çaresiz değilim ben pasif değilim ven sizler gibi değilim deyip kendini de kandırma böyle.. Hayat bu.. Bugün asla dediklerine yarın muhtaç kalacağın günler gelir.. O zaman hee ben zamanında bunu dediydim şunu ettiydim bak şimdi başıma bu geliyo diye düşün tamam mı... Kimse dalga geçmedi senle bunlar dünya gerçekleri ne yazık ki.. Sen de aklını başına topla kariyerine odaklan ve hamileysen de ricam bu kadar karakterli bi kadın bu duruşuyla bi bebeğe bizlerden daha iyi anne olur. Lütfen o bebeği aldırma okur mu? Sen harika bi anne olucaksın çünkü. Dünyamızın senin gibi çelik gibi kadınlara ve onların yetiştirdiği evlatlara çok ihtiyacı olacak..
O zaman siz kusuruma bakmayın. Ben söylenen şeylerin beni ima ettiğini düşündüm ve bu yüzden tepki gösterdim. Söylediğiniz şeyler icin teşekkür ederim ama bir hamilelik durumu olduysa doğurmayi düşünmüyorum. Günün birinde çocuğum olmasına karar verirsem onu kimseye muhtaç olmadan, gerekli bütün şartları sağlayarak maddi, manevi ve hayatımdaki adama değil sadece kendime güvenerek yaparım. Dünyanın binbir türlü hali var. Gerekli şartlar oluşmadan çocuk sahibi olup onun hayatını da mahvetmek istemem. Bu yüzden şu an sırası değil. Umarım böyle bir sıkıntı olmaz ama olduysa da bir çocuğun hayatını mahvetmek bana fazlasıyla ağır gelir.
 
Arkadaşlar yorumlar için tekrar teşekkür ederim. Fakat bugün hamile olmadığım ortaya çıktı. Sonunda regl oldum. Dilerim bebek sahibi olmak isteyen herkes en kısa sürede bu isteğine kavuşur:)
 
Back