Hamile olduğunuzu kaçıncı haftada yakınlarınıza söylediniz?

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
kızlar ben 6buçuk haftalık hamileyim. Kalp atışlarını duyunca çevremizdekilere hamile olduğumu söyledik. Şimdi bir yakın akrabam neden herkese yaydın kanamanda varmış bebeğe nazar değer diyor. Biraz moralim bozuldu. Sizler naptınız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canim sen bosver cevreyi milletin agzi torba degil malum ben iki gebeligimide ogrendigimde 3 haftalikti soyledim annemlere kaynanamgile hicte bise olmadi cok sukur sen duani et gerisi allahin bilecegi is birsey olmaz hayirlisiyla rabbim kucagina almayi nasip etsin ins

Ediyorum cnm dua inş kucağımıza almak nasip olur bende anneme ve kaynanama söyledim kaynanam butun bursaya yaymış annemde yakın akrabalara Allah korusun nazarlardan yavrularımızı

NEDEN NAZAR DEĞSİN CANIM
SEN FELAK NAS OKU BİŞEY OLMAZ

Ediyorum cnm dua inş kucağımıza almak nasip olur bende anneme ve kaynanama söyledim kaynanam butun bursaya yaymış annemde yakın akrabalara Allah korusun nazarlardan yavrularımızı
Hehe bende bursadan bana söylemem kaynanan:) cnm bende şimdiden söyledim Allahın izniyle birsey olmaz inş içini ferah tut

Akrabamız oyle deyince kafama taktım canım hata mı yaptım ya bişey olursa bebişlere diye. okuyorum bol bol
BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM KALP ATIŞINI DUYDUĞUMUZDA SADECE ANNE BABA VE KARDEŞLERE SÖYLEDİK VE HALA BAŞKALARI BİLMİYOR
SIKMA CANINI BİŞEY OLMAZ ALLAH SAĞLIKLICA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

HEPİMİZE İNŞALLAH

Benimde tüp cnm kimse bilmiyo tüp bebek yaptığımızı ama benim ikiz ikiz olduğunu sadece anne babalarasöyledik. Allaha emanet dusununce millet öğrendiği gibi face e yazıyor

6 haftalıkken söyledik doktor bi sorun yok dediği için. Düşük riski filan olsa söylemeyecektim

hayirli olsun bebeğin canim biz 3 haftalikken oyrrendik kan testiyle.herkesede soyledik mutluliktan:) Rabbim korudukdan sonra gerisi boş

Adetim 3 gün geçince beta bçg de öğrendim. Eşime diyordum daha önceden kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyim diye ama öğrendiğimiz gün herkese söyledik

ben iki hamileliğimde de test yapar yapsam aileme,arkadaşlarıma, halama ve rahmetli babaanneme söylemiştim. yalnız ikincide oğluma, kardeşi olacağını kalp atışını duyunca söyledim. içini ferah tut, birşey olmaz.

Lekelenmelerim oluyo cnm oyuzden korkuyorum bişey olursa diye

Ben 8.ci haftaya dogru soyledim cunku devamli lekelnmelerim vardi. Kaynanamda kimseye soyleme dedi ki ben nazara cok inanirim. Inan ki hala diken ustundeyim 9.cu haftada kanamam kesildi, 15.ci haftada yine lekelenmelerim oldu hep dinlenerek geciriyorum gebeligi.

Lekelenmelerim oluyo cnm oyuzden korkuyorum bişey olursa diye
ben de ilk çocuğumda hemen söyledim 6. ya da 7. haftada doktor kalp atışı yok alacağız dedi. aklıma gelen herkese söyledim şimdi herkes geçmiş olsun diye arayacaklar diye geldi. benim de ilk hamileliğimde bir aydan fazla kanamam oldu. çok şükür sorun olmadı. inşallah sende de sorun olmaz

Benimde lekelenmelerim var her tuvalete girdiğimde silince geliyor inş biter artık çok korkuyorum bende nazara cok inanıyorum inş Allah meleklerimizi korur.

İlk gebeliğimde o anki heyecanla aileleri toplayıp söylemiştik tabi sonrasında herkes çok çabuk öğrenmişti. Ama 9. haftada boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ne yazık ki hevesler kursağımızda kaldı. Şükürler olsun rabbim çok bekletmedi 1 adet sonrası tekrar hamile kaldım ama bu defa dersimizi almıştık keseyi gördük kalp atışını duyduk derken yaklaşık 3. aydan sonra söylemeye başlamıştık

Bende kalp atışını bekledim duyunca ailelere soyledik onlarda saolsun herkese yetiştirdi ozellikle kayınvalidem. ısrarla ikiz olduğunu kimseye soyleme dedim ondanda şüpheliyim onu bile solemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…