Hamile olduğunuzu kaçıncı haftada yakınlarınıza söylediniz?

Bende kalp atışını bekledim duyunca ailelere soyledik onlarda saolsun herkese yetiştirdi ozellikle kayınvalidem. ısrarla ikiz olduğunu kimseye soyleme dedim ondanda şüpheliyim onu bile solemiş olabilir.

Dediğim gibi heyecanla söylenebiliyor bizim ağzımız yandığından 2. de daha temkinli olduk hatta biz söylemedik annem ve kv şüphelenmişler bi şeylerden ama onlarda soramıyordu öğrenmeleri baya geç oldu yani. Umarım sağlıcakla alırsınız sizde kucağınıza. Tekrar hayırlı olsun ama ilk 3 ay kritik derler ya hani gene de çok yayılmamasına dikkat edin :KK68:

Dediğim gibi heyecanla söylenebiliyor bizim ağzımız yandığından 2. de daha temkinli olduk hatta biz söylemedik annem ve kv şüphelenmişler bi şeylerden ama onlarda soramıyordu öğrenmeleri baya geç oldu yani. Umarım sağlıcakla alırsınız sizde kucağınıza. Tekrar hayırlı olsun ama ilk 3 ay kritik derler ya hani gene de çok yayılmamasına dikkat edin :KK68:
Amin inş sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi

Canım ben 23. Haftadayım. Ailelere ve 1 . Derece çooook yakın akrabalara 3 aydan sonra , Arkadaşlarıma ve komşularıma da 2 gün önce söyledim. Önce bi kaybım olmuştu o Yüzden çok tedirgin olduk :KK66: Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş

kızlar ben 6buçuk haftalık hamileyim. Kalp atışlarını duyunca çevremizdekilere hamile olduğumu söyledik. Şimdi bir yakın akrabam neden herkese yaydın kanamanda varmış bebeğe nazar değer diyor. Biraz moralim bozuldu. Sizler naptınız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Valla sana kim bunu dedişyse zaten ilk önce ondan uzak derim ben. İçini ferah tut, nazar değecek olsa her ayda nazar değebilir. Ben 3 aylıkken falan söyledim ama bunun nedeni önce bebek olayına biz iyice ıs.sınalım dedik, iyice araştıralım doktor hastane falan vs.

6 haftalıkken ailelere söyledik. nazara inanırım ama bu düşük işi de biraz bünyeyle alakalı zaten düşük bebek eğer vücuda uyum sağlayamadıysa olurmuş bu nedenle biraz da akışına bırakmak lazım olacağı varsa olur :) allaha bol bol dua et yine de sen allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

İlk 3 ay düşük riski olur diye (risk yoktu, doktor iyi yerleşmiş dedi ama biz yine de temkinli davrandık) annem ve kayınvalidem hariç kimseye söylemedik. 3. aydan sonra akrabalara, arkadaş ve komşulara söyledik. Ama sanırım kayınvalidem sevincinden dayanamamış, tembihlememe rağmen 3 aydan önce söylemiş akrabalarına.

X