Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

Canım benimde öğreneli2-3gun oldu.normalde adet tarihim bugündü.ben 2 gün önce beta baktirdim 756 cıktı. Doktora bu cumartesi randevu aldim canım erken gitmek istemiyorum çünkü kese görmeden doktorlar birşey demiyor.bir de daha önce kürtaj olmuştum onda da erken öğrenmiştim değerlerim kötü gitmişti sonunda kürtaj oldum diye korkuyorum bu defa hemen girmicem dedim adet im 1 hafta geçsin öyle gidicem dedim.bu deda değerim bayağı yüksek çıktı yani inşallah bu defa sağlık bir gebeliktir. Buarada 5 6 ay önce gebelik düşündüğüm zaman doktora gitmiştim folik vermişti şimdi hala daha folik kullanıyorum bask a birsey kullanmıyorum canım.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım hayırla sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip olsun

Merhaba ben de 16+4 günlük hamileyim 56 ile hamile kaldım şuanda 54,5 kilo oldum. İlk üç ay hiç birşey yiyemedim günde bir kase çorba yedim sadece. Şimdi de çok yiyemiyorum hala canım hiç bişey istemiyor. Çok garip taze pişen yemek yiyebiliyorum ama aynı yemeği ertesi gün ısıtınca yiyemiyorum :) inşallah birgün iştahla yemek yemek dileğiyle.

Merhaba ben de 16+4 günlük hamileyim 56 ile hamile kaldım şuanda 54,5 kilo oldum. İlk üç ay hiç birşey yiyemedim günde bir kase çorba yedim sadece. Şimdi de çok yiyemiyorum hala canım hiç bişey istemiyor. Çok garip taze pişen yemek yiyebiliyorum ama aynı yemeği ertesi gün ısıtınca yiyemiyorum :) inşallah birgün iştahla yemek yemek dileğiyle.
Gerçekten bu süreç zor ama insallah sabırla atlatalım . Ben suan 55 kilo kaldım . 60 kilodayken . Hastanede yattım bulantı yuzunden . Hala da bulanır ilaç kullanıyorum aşırı bulantım olduğu günler 😞

Gerçekten bu süreç zor ama insallah sabırla atlatalım . Ben suan 55 kilo kaldım . 60 kilodayken . Hastanede yattım bulantı yuzunden . Hala da bulanır ilaç kullanıyorum aşırı bulantım olduğu günler 😞
İnşallah atlatırız tam anlamıyla geçmedi benim hala çok az yiyebiliyorum. Doktorum kilo almama durumuma gayet iyi bakıyo hiç bir sakınca görmüyo. İleriki haftalarımız olsun doğumumuz olsun bence daha az sıkıntı yaşarız. Dinlediğim doktorlar okuduğum yazılar da hep bu yönde. Bebekler sağlıklı olsun da herşey unutulur :)

İnşallah atlatırız tam anlamıyla geçmedi benim hala çok az yiyebiliyorum. Doktorum kilo almama durumuma gayet iyi bakıyo hiç bir sakınca görmüyo. İleriki haftalarımız olsun doğumumuz olsun bence daha az sıkıntı yaşarız. Dinlediğim doktorlar okuduğum yazılar da hep bu yönde. Bebekler sağlıklı olsun da herşey unutulur :)
Ah ah bende normalde kilo verdiğim zaman sevinirdim 😆 ama suan diyorum bulantı kusma olmasın 100 kilo olayım 😅 o kadar yemeye hasret kaldım . Eşime üzülüyorum bir yandan atıstırmakla geçiriyor arada annemlerde yiyor yavrum göçebe gibi oldu 😞

Kızlar ben 72yle hamile kaldım :/ şu anda 7+4hamileyim 75kiloyum :(( normalinkinden fazla yiyorum :/ çok kısa Bi sürede 58den 70lere çıktım ve kilo vermeye çalıştıkça kilo aldım meğer hamileymişim.. Gece yemeklerinden abur cubur ve hamur işlerinden kilo alıyorum.. Bu gidişle doğuma çok kilolu Bi şekilde gideceğim :( ne yapmam lazım.. Çok aç kalamıyorum çok başım dönüyor üstelik acıkınca midem bulanıyor.. Help ://

Merhaba.Ben de 6 haftalik hamileyim.iki kilo verdim.Hicbir sey yiyemiyorum.2 gundur meyve disinda hicbir seyi almiyor midem.Et,süt,yumurta,tavuk,balik,corba bunlardan tiksiniyorum..Adini duyunca bile midem bulaniyor.Sadece borek,puaca tarzi besinlerle besleniyorum.Bir de kuruyemis,meyve..Bunlari da midem aliyor yiyorum ama istifra ediyorum..

Bu bulantı benide zorluyor bazen yataktan çıkmıyorum. Eşimin ailesiyle kalıyorum adım fırsatçıya çıktı yoğurt salatalık yiyebiliyorum sadece şu an kayın babam bir ay mide bulantısı oluyormuş diyor ya sabır çekiyorum.

Bu bulantı benide zorluyor bazen yataktan çıkmıyorum. Eşimin ailesiyle kalıyorum adım fırsatçıya çıktı yoğurt salatalık yiyebiliyorum sadece şu an kayın babam bir ay mide bulantısı oluyormuş diyor ya sabır çekiyorum.
Sabret canım elbet kurtulacaksın imalardan . Zor bir süreç bir de insanların bu şekilde konuşması gerçekten sabır zorluyor .

Merhaba.Ben de 6 haftalik hamileyim.iki kilo verdim.Hicbir sey yiyemiyorum.2 gundur meyve disinda hicbir seyi almiyor midem.Et,süt,yumurta,tavuk,balik,corba bunlardan tiksiniyorum..Adini duyunca bile midem bulaniyor.Sadece borek,puaca tarzi besinlerle besleniyorum.Bir de kuruyemis,meyve..Bunlari da midem aliyor yiyorum ama istifra ediyorum..
Muz,armut ve yeşil elma iyi geliyor . Mercimek çorbasını dene salçasız yağı az sindirilmesi kuvvetli . Ben uzun süredir beslenmem bu şekilde allah yardımcımız olsun tez zamanda geçer insallah 🙏

Muz,armut ve yeşil elma iyi geliyor . Mercimek çorbasını dene salçasız yağı az sindirilmesi kuvvetli . Ben uzun süredir beslenmem bu şekilde allah yardımcımız olsun tez zamanda geçer insallah 🙏
Merhaba.Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim..Bir deneyeyim..Insallah..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Bende 5+3 üm
163 boy 55 le hemile kaldım
Hala aynıyım
Bende bişi yiyemiyorum
Henüz istifar etmedim hiç ama midem bişi almıyo
Hiç bişey canım istemiyo
Açkende midem bulanıyo
Ne yiceğimi bilemiyorum
İştahlı yediğim şeyden sonra da yine midem rahatsız oluyor
Geçer mi artar mı bu durum bilemedim

Ben sürekli cacık yiyorum yoğurt ve salatalık beni benden alıyor mide bulantım yok denecek kadar azaldı.

Bende 5+3 üm
163 boy 55 le hemile kaldım
Hala aynıyım
Bende bişi yiyemiyorum
Henüz istifar etmedim hiç ama midem bişi almıyo
Hiç bişey canım istemiyo
Açkende midem bulanıyo
Ne yiceğimi bilemiyorum
İştahlı yediğim şeyden sonra da yine midem rahatsız oluyor
Geçer mi artar mı bu durum bilemedim
Canım senin haftada bulantım başlamıştı sadece geceleri peynir domates marul veya salatalıktan küçük avuç içi kadar her akşam yatmadan sandivic yerdim. Gündüz kusardim sürekli canım bişey istemezdi sana tavsiyem ekmek yemeye calis çünkü ekmek yemedigimde hep daha çabuk acıkır mide bulantım daha fazla olurdu.

Back
X