Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

Bende 8 haftalık hamileyim hiç iştahım yok canım çekerse yiyebiliyorum ymek yapamıyorum bile koku gelince kötü oluyorum

Benim iştahım yok hiçbirşey yiyemiyorum hala herşeyden tiksiniyorum nezaman iştahım yerine gelicek acaba:işsiz:

Ne yesem(tatlı,tuzlu,ekşi) istisnasız çıkarıyorum suyu bile Artık yemek yemeye korkuyorum sanki yediğim bir lokma ekmeği bile sindiremiyorum sanki mideme gitmiyor aynı hızla çıkıyor :(

Ne yesem(tatlı,tuzlu,ekşi) istisnasız çıkarıyorum suyu bile Artık yemek yemeye korkuyorum sanki yediğim bir lokma ekmeği bile sindiremiyorum sanki mideme gitmiyor aynı hızla çıkıyor :KK43:
Canım kaç haftalık hamilesin bende ilk zamanlar öyleydim. Sana tavsiyem yemeği başkasında ye yağlı ve salçalı olmasın hatta ben iki hafta sadece patates haşlaması yedim sende dene istersen

Merhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum:KK43:
Böyle giderse çok kilo alacağım..
Sizler neler yaptınız? Diyet yaptınız mı?
Fazla kilo almamak İçin Neler yaptınız ?
Şuan siz 11. Ya da 12. Haftanizdasiniz ben 5. Haftamdayim bat öncesi ve sonrasında acayip mide yanmam olduğu için sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyordum aşırı kilo almamak için hep sağlıklı şeyler yedim kuru yemiş tarçınlı polen tozlu yoğurt meyve vs ama şu son günler sanki hamile bile değilim yani ne mide yanmam kaldı ne başka bişey şuan iştahımda eskisi gibi . Önümüzdeki hafta randevum var ayrıca diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum bu süreci doğru yönetip aşırı kilo almak istemiyorum ama tabiki asla aç kalmak da istemiyorum zaten onu yapamamda bi uzmanla ilerlemek istiyorum

Canım kaç haftalık hamilesin bende ilk zamanlar öyleydim. Sana tavsiyem yemeği başkasında ye yağlı ve salçalı olmasın hatta ben iki hafta sadece patates haşlaması yedim sende dene istersen
Canım 11 hafta oldu bugün kısmetse maalesef ailemden farklı şehirdeyim kayınvalidemde yakın değil yani yemeğimi başkasının yapma gibi bir şansım yok :( Çok farklı benim durumum bugün rahatça yediğim bir şeyi ertesi gün yediğimde çıkarabiliyorum o yüzden şunu yiyebiliyorum diyemiyorum.Farklı şeyler deniyorum ama sanki hiçbir şeyi hazmedemiyorum hepsi boğazımda midemde yumruk gibi kalıyor sonra da çıkıyor

Kızlar bende yeni hamileyim.daha kaç haftalık bilmiyorum haftasonu acil de öğrendim beta 756.haftaiçi kadın doğuma gidecegm inşallah.ilk gebeliğin ve korkuyorum çok kilo almaktan çünkü zaten istahima çok düşkünüm. Şimdiden bile eşim ne istiyorsun canın birşey istiyor mu diyip duruyor.boyum 1.59 kilom 67 yani zaten kiloluyum😥doğuma kadar yuvarlanirimben kesin yani.tam diyet yapacaktım spor yapacaktım ki gebeliğimi öğrendim 🙈 (hep öyle olur zaten dimi kızlar 🤣)

Hamileliğim boyunca 4 ay hiç kilo Almadım son beş ayda 6.6 kilo aldım psikolojik olarak yiyiyor sunuz yapmayın sonra kilo veremediginiz de depresyona girersiniz

9+1 haftalık hamileyim 4 haftalıkken canım ne istiyorsa yapıyordum halimde vardı taa ki 6. haftaya kadar sonra bir mide bulantısı halsizlik başladı sürekli yattım yemek yapamıyorum zaten yapmış olsam yaptığımıda yiyemiyorum tadını alamıyorum. Asermiyorum şu an istahimda yok zaten sürekli bulantı şişkinlik ve mide kazınması bunları bir arada yaşıyorum.

9+1 haftalık hamileyim 4 haftalıkken canım ne istiyorsa yapıyordum halimde vardı taa ki 6. haftaya kadar sonra bir mide bulantısı halsizlik başladı sürekli yattım yemek yapamıyorum zaten yapmış olsam yaptığımıda yiyemiyorum tadını alamıyorum. Asermiyorum şu an istahimda yok zaten sürekli bulantı şişkinlik ve mide kazınması bunları bir arada yaşıyorum.
Bende de aynı durum . Ben mutfaga giremiyorum malesef . En kötü evre suan geçmesini bekliyorum 😞

Kızlar bende yeni hamileyim.daha kaç haftalık bilmiyorum haftasonu acil de öğrendim beta 756.haftaiçi kadın doğuma gidecegm inşallah.ilk gebeliğin ve korkuyorum çok kilo almaktan çünkü zaten istahima çok düşkünüm. Şimdiden bile eşim ne istiyorsun canın birşey istiyor mu diyip duruyor.boyum 1.59 kilom 67 yani zaten kiloluyum😥doğuma kadar yuvarlanirimben kesin yani.tam diyet yapacaktım spor yapacaktım ki gebeliğimi öğrendim 🙈 (hep öyle olur zaten dimi kızlar 🤣)
Hayırlı olsun canım bende kanda beta ile öğrendim hamile olduğumu bende 1.62 boy ve 67 kilo ile hamile kaldım

Canım senin de hayırlı olsun.simdi kaçıncı haftan ve kaç kilo aldin canim?
Canım ben öğreneli daha 1 hafta oldu son adet tarihime göre 5+4 ama bize göre 3+4
İlk öğrendiğimde beta 183 dü Dr gittik kan verdim yine hiç bakmadı 540 çıktı Dr 1500 olmadan bir şey diyemem dedi yarın tekrar kan verip sonrasında Dr gideceğim bakalım sonuç ne olacak
Henüz kilo alımım olmadı
Sende nasıl gidiyor durumlar
Dr ilaç verdi mi sana kullanıyor musun

Canım ben öğreneli daha 1 hafta oldu son adet tarihime göre 5+4 ama bize göre 3+4
İlk öğrendiğimde beta 183 dü Dr gittik kan verdim yine hiç bakmadı 540 çıktı Dr 1500 olmadan bir şey diyemem dedi yarın tekrar kan verip sonrasında Dr gideceğim bakalım sonuç ne olacak
Henüz kilo alımım olmadı
Canım benimde öğreneli2-3gun oldu.normalde adet tarihim bugündü.ben 2 gün önce beta baktirdim 756 cıktı. Doktora bu cumartesi randevu aldim canım erken gitmek istemiyorum çünkü kese görmeden doktorlar birşey demiyor.bir de daha önce kürtaj olmuştum onda da erken öğrenmiştim değerlerim kötü gitmişti sonunda kürtaj oldum diye korkuyorum bu defa hemen girmicem dedim adet im 1 hafta geçsin öyle gidicem dedim.bu deda değerim bayağı yüksek çıktı yani inşallah bu defa sağlık bir gebeliktir. Buarada 5 6 ay önce gebelik düşündüğüm zaman doktora gitmiştim folik vermişti şimdi hala daha folik kullanıyorum bask a birsey kullanmıyorum canım.

Henüz kilo alımım olmadı
Buarada benimde önceki adet tarihine göre 4+1 bugün.

Back
X