- 7 Aralık 2018
- 51
- 59
- 3
- 31
- Konu Sahibi karanmasal
Bende 8 haftalık hamileyim hiç iştahım yok canım çekerse yiyebiliyorum ymek yapamıyorum bile koku gelince kötü oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şuan 6+3 deyim. Deliler gibi yemek yiyorum ama nasıl.. bu bi gün bitecek mi yoksa böyle devam edecekmi sizce ?
Acaba bu iştah ilk aylarda mı böyle oluyor diye düşünmüştüm.. yoksa 9 ay böyle yersek bittik biz![]()
Al benden de o kadar ...Benim iştahım yok hiçbirşey yiyemiyorum hala herşeyden tiksiniyorum nezaman iştahım yerine gelicek acaba![]()
Canım kaç haftalık hamilesin bende ilk zamanlar öyleydim. Sana tavsiyem yemeği başkasında ye yağlı ve salçalı olmasın hatta ben iki hafta sadece patates haşlaması yedim sende dene istersenNe yesem(tatlı,tuzlu,ekşi) istisnasız çıkarıyorum suyu bile Artık yemek yemeye korkuyorum sanki yediğim bir lokma ekmeği bile sindiremiyorum sanki mideme gitmiyor aynı hızla çıkıyor![]()
Şuan siz 11. Ya da 12. Haftanizdasiniz ben 5. Haftamdayim bat öncesi ve sonrasında acayip mide yanmam olduğu için sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyordum aşırı kilo almamak için hep sağlıklı şeyler yedim kuru yemiş tarçınlı polen tozlu yoğurt meyve vs ama şu son günler sanki hamile bile değilim yani ne mide yanmam kaldı ne başka bişey şuan iştahımda eskisi gibi . Önümüzdeki hafta randevum var ayrıca diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum bu süreci doğru yönetip aşırı kilo almak istemiyorum ama tabiki asla aç kalmak da istemiyorum zaten onu yapamamda bi uzmanla ilerlemek istiyorumMerhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum
Böyle giderse çok kilo alacağım..
Sizler neler yaptınız? Diyet yaptınız mı?
Fazla kilo almamak İçin Neler yaptınız ?
Canım 11 hafta oldu bugün kısmetse maalesef ailemden farklı şehirdeyim kayınvalidemde yakın değil yani yemeğimi başkasının yapma gibi bir şansım yokCanım kaç haftalık hamilesin bende ilk zamanlar öyleydim. Sana tavsiyem yemeği başkasında ye yağlı ve salçalı olmasın hatta ben iki hafta sadece patates haşlaması yedim sende dene istersen
Bende de aynı durum . Ben mutfaga giremiyorum malesef . En kötü evre suan geçmesini bekliyorum9+1 haftalık hamileyim 4 haftalıkken canım ne istiyorsa yapıyordum halimde vardı taa ki 6. haftaya kadar sonra bir mide bulantısı halsizlik başladı sürekli yattım yemek yapamıyorum zaten yapmış olsam yaptığımıda yiyemiyorum tadını alamıyorum. Asermiyorum şu an istahimda yok zaten sürekli bulantı şişkinlik ve mide kazınması bunları bir arada yaşıyorum.
Hayırlı olsun canım bende kanda beta ile öğrendim hamile olduğumu bende 1.62 boy ve 67 kilo ile hamile kaldımKızlar bende yeni hamileyim.daha kaç haftalık bilmiyorum haftasonu acil de öğrendim beta 756.haftaiçi kadın doğuma gidecegm inşallah.ilk gebeliğin ve korkuyorum çok kilo almaktan çünkü zaten istahima çok düşkünüm. Şimdiden bile eşim ne istiyorsun canın birşey istiyor mu diyip duruyor.boyum 1.59 kilom 67 yani zaten kiloluyumdoğuma kadar yuvarlanirimben kesin yani.tam diyet yapacaktım spor yapacaktım ki gebeliğimi öğrendim
(hep öyle olur zaten dimi kızlar
)
Canım senin de hayırlı olsun.simdi kaçıncı haftan ve kaç kilo aldin canim?Hayırlı olsun canım bende kanda beta ile öğrendim hamile olduğumu bende 1.62 boy ve 67 kilo ile hamile kaldım
Geçer inşallah biraz sabır gerekiyorBende de aynı durum . Ben mutfaga giremiyorum malesef . En kötü evre suan geçmesini bekliyorum![]()
İnşallahGeçer inşallah biraz sabır gerekiyor![]()
Canım ben öğreneli daha 1 hafta oldu son adet tarihime göre 5+4 ama bize göre 3+4Canım senin de hayırlı olsun.simdi kaçıncı haftan ve kaç kilo aldin canim?
Canım benimde öğreneli2-3gun oldu.normalde adet tarihim bugündü.ben 2 gün önce beta baktirdim 756 cıktı. Doktora bu cumartesi randevu aldim canım erken gitmek istemiyorum çünkü kese görmeden doktorlar birşey demiyor.bir de daha önce kürtaj olmuştum onda da erken öğrenmiştim değerlerim kötü gitmişti sonunda kürtaj oldum diye korkuyorum bu defa hemen girmicem dedim adet im 1 hafta geçsin öyle gidicem dedim.bu deda değerim bayağı yüksek çıktı yani inşallah bu defa sağlık bir gebeliktir. Buarada 5 6 ay önce gebelik düşündüğüm zaman doktora gitmiştim folik vermişti şimdi hala daha folik kullanıyorum bask a birsey kullanmıyorum canım.Canım ben öğreneli daha 1 hafta oldu son adet tarihime göre 5+4 ama bize göre 3+4
İlk öğrendiğimde beta 183 dü Dr gittik kan verdim yine hiç bakmadı 540 çıktı Dr 1500 olmadan bir şey diyemem dedi yarın tekrar kan verip sonrasında Dr gideceğim bakalım sonuç ne olacak
Henüz kilo alımım olmadı
Sende nasıl gidiyor durumlar
Dr ilaç verdi mi sana kullanıyor musun
Buarada benimde önceki adet tarihine göre 4+1 bugün.Canım ben öğreneli daha 1 hafta oldu son adet tarihime göre 5+4 ama bize göre 3+4
İlk öğrendiğimde beta 183 dü Dr gittik kan verdim yine hiç bakmadı 540 çıktı Dr 1500 olmadan bir şey diyemem dedi yarın tekrar kan verip sonrasında Dr gideceğim bakalım sonuç ne olacak
Henüz kilo alımım olmadı
Sende nasıl gidiyor durumlar
Dr ilaç verdi mi sana kullanıyor musun