Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

4+5 deyim bende benim iştahim öğrenmeden öncesinden açılmışti surekli bişeyler yiyordum eğer bu bi gebelik belirtisi ise tek iştah acikligim vardı :) hala öyle ağzım hiç bOS kalmasa girip çıkıp yiyorum 48 kiloyum. Son 2 gündür ama başım çok fena ağır hissediyorum ben sol kasigimda da sabahları agrim oluyor bunlar normal mi sizce

4+5 deyim bende benim iştahim öğrenmeden öncesinden açılmışti surekli bişeyler yiyordum eğer bu bi gebelik belirtisi ise tek iştah acikligim vardı :) hala öyle ağzım hiç bOS kalmasa girip çıkıp yiyorum 48 kiloyum. Son 2 gündür ama başım çok fena ağır hissediyorum ben sol kasigimda da sabahları agrim oluyor bunlar normal mi sizce
Hayırlı olsun :) bence normal o haftalards ayniydim bende.kasik ağrım çok oldu 5 haftaya kadar sonra azaldı

hayırlı

Hayırlı olsun canım gayet iyi ama elinden geldigince istirahat et yürüyüş üç aydan sonra daha önemli doktor bana istirahat daha iyi dedi ilk haftalar.bende o haftalarda çok iyiydim şuan 8 haftalık ve iştah yok zorla yemeğe çalışıyorum :KK43: çok şükür kusma falan yok Umarım seninde hep böyle güzel gider d benim gibi tiksinmezsin yemeklerden
Teşekkür ederim. Ben yürüyüş yapmadan duramam ki. Allah korusun düşük riski falan olmadığı sürece yürüyüşe devam . Mutsuz olurum çünkü. Zaten çok zor karar verdim bebek işine, hayatım birden değişirse depresyona girerim sanırım

Teşekkür ederim. Ben yürüyüş yapmadan duramam ki. Allah korusun düşük riski falan olmadığı sürece yürüyüşe devam . Mutsuz olurum çünkü. Zaten çok zor karar verdim bebek işine, hayatım birden değişirse depresyona girerim sanırım
Allah korusun inşallah sağlıklı bir hamilelik olur.bende istemiyordum ama bir yıl olmayınca eşimden bile çok istemeye başladım:))

Benimde ne kusmam var ne aşırı bulantim. Ama 2 3 saatten cok aç kalirsam yorgun düşüyorum bunu fark ettim ara öğünlü beslenme düzeni kurdum. 7 kg fazlam varken hamile kaldim ve 12 15 kg arasi almak istiyorum sonrasi icin. Yoğurt direk tuketemedim nedense surekli ayran içiyorum. Yumurta yiyemiyorum bu ara ama salatasini yiyebildim. Hep birseyi karistir ya da yerine koy şeklinde gidiyor. Insallah 1 ay sonra tamamen biter

Allah korusun inşallah sağlıklı bir hamilelik olur.bende istemiyordum ama bir yıl olmayınca eşimden bile çok istemeye başladım:))

Canım alıntıladığım konuyla ilgili yazmıycam. İdrar yolu enfeksiyonum var dedin. Seni korkutmak istemem ama uyarmaya geldim. Hafife alınacak bir durum değil mutlaka doktorunla konuşmalısın. Hamileliğin her döneminde riskli idrar yolu enfeksiyonu. Olumsuz numuneler çekip seni çok korkutmak istemiyorum ama mutlaka doktora görün. Rabbim bebeğini korusun.

pembejaponbaligi pembejaponbaligi merhaba canım. Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşaALLAH. Yorumunu okudum doktor ikiz olabilir demiş değere göre. Merak ettim acaba doktora gittin mi tekrar? Son durum nedir?

Canım alıntıladığım konuyla ilgili yazmıycam. İdrar yolu enfeksiyonum var dedin. Seni korkutmak istemem ama uyarmaya geldim. Hafife alınacak bir durum değil mutlaka doktorunla konuşmalısın. Hamileliğin her döneminde riskli idrar yolu enfeksiyonu. Olumsuz numuneler çekip seni çok korkutmak istemiyorum ama mutlaka doktora görün. Rabbim bebeğini korusun.
Çok teşekkür ederim canım yazdığın için.dun gittim azalmış dedi doktor bu sefer ilaç falan vermedi su iç bol bol dedi.umarim geçer :( benim hep tekrarlıyor o yüzden moralim bozuk yani ve tamamende geçmemiş

Günaydın kızlar, bulantılarınız ara ara kesiliyor mu?
Mesela dün öğleye kadar bulantım vardı, akşam kesildi iyiydim..
NormL mi acaba merak ettim!!
Kontrolüm yArın..

Bi acayip midem benimde kendimi bi tuhaf hiss ediyorum ağlamak gelio icimden kasıgim da batıyor geçmedi daha ne zaman geçer acaba 5+1 bugün yarın dr kontrolüm içim huzursuz

Bi acayip midem benimde kendimi bi tuhaf hiss ediyorum ağlamak gelio icimden kasıgim da batıyor geçmedi daha ne zaman geçer acaba 5+1 bugün yarın dr kontrolüm içim huzursuz
Canım bende 5. haftadan itibaren sürekli kustum felaket diş ağrısı çektim. Sen daha ağlamadın mı ben oturdum her gün ağladım:) Ama ne mide bulantısı hapı verdi doktorlar nede dişimi yapan oldu mahvoldum. Ama 3 ay bitti 16 haftalık oldu benim tüm şikayetlerim kesildi. Ki ben yediğimi en fazla 5 dakika sonra tamamen çıkarıyordum. Yemeği kayınvalidem yapıyordu ben yemek kokusunu alınca kusuyordum. Yemek yiyemiyordum bu süreçte kusmaktan 5 kilo verdim ve 19. haftadayım şu an hala almadım kilo. Karnım kocaman oldu ama kilom aynı. O yüzden korkma hepsi geçiyor:) Sadece biraz sabret. Ben uykumdan kalkıp kusuyordum sabah uyanır uyanmaz sarı sarı kusuyordum hepsi geçti şimdi keyfini sürüyorum. Bu dönemde yemek yapma yapılan yerde durma ve genellikle salçalı ve yağlı şeylerden uzak dur. ben iki hafta sadece haşlanmış patates yedim onu da tuzlamadan yedim tuz yiyince bile kusuyordum. Azıcık sabret sonu güzel olacak inşallah

Merhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum:KK43:
Böyle giderse çok kilo alacağım..
Sizler neler yaptınız? Diyet yaptınız mı?
Fazla kilo almamak İçin Neler yaptınız ?
Ben hamile değilim ama hamile oldugumu sandigim zaman da istahim artmisti. Yani benim hamileliği düşünmem yetiyor bana:KK45:

7 + 6 haftalık hamileyim ilk 3 hafta cok istahliydim ama son 2 haftadir mide bulantim var yiyemiyorum.

7 + 6 haftalık hamileyim ilk 3 hafta cok istahliydim ama son 2 haftadir mide bulantim var yiyemiyorum.
Canım çok normal benimde öyle oldu. Bu yüzden yemek kokusundan uzak dur ve yağlı salçalı şeyler yeme. Bende 6. haftadan itibaren kustum 5 kilo verdim ama zamanla geçiyor sadece sabret. Bu dönemde yemeği başkasında ye yada başkası sana yapsın. 19. haftadayım 16. haftadan beri mide bulantım kusmalarım ve tiksinmelerim geçti.

Canım çok normal benimde öyle oldu. Bu yüzden yemek kokusundan uzak dur ve yağlı salçalı şeyler yeme. Bende 6. haftadan itibaren kustum 5 kilo verdim ama zamanla geçiyor sadece sabret. Bu dönemde yemeği başkasında ye yada başkası sana yapsın. 19. haftadayım 16. haftadan beri mide bulantım kusmalarım ve tiksinmelerim geçti.

Inşallah geçer.Kusmam yok çok nadir oluyor ama bu mide bulantisi beni ruhsal olarak da çok etkiliyor.Durmadan ağliyorum.Anne olmak zor diyorlar ya minikler vücudumuza adim attiği andan itibaren başlıyor zorluklar.

Inşallah geçer.Kusmam yok çok nadir oluyor ama bu mide bulantisi beni ruhsal olarak da çok etkiliyor.Durmadan ağliyorum.Anne olmak zor diyorlar ya minikler vücudumuza adim attiği andan itibaren başlıyor zorluklar.
Canım vücut alışkın olmadığı için normal ruhsal değişiklikler hepsi geçiyor. Ben çok ağladım çünkü iki hafta yemek yemediğimi biliyorum kusmaktan. Üstelik hastaneye gitsem bile doktorlar hiç bir şey yapmadı sabret dedi. Ama emin ol 3. ay bitince artık hem kendini hemde bebeğini çok seviyorsun ve onun için hazırlık yapma telaşına düşüyorsun:)

Bende aynı durumdayim canım şükür halimize gecer elbet :)

Inşallah canım.Tabi ki şükür.içimizde bir canlı taşiyoruz.
Canım vücut alışkın olmadığı için normal ruhsal değişiklikler hepsi geçiyor. Ben çok ağladım çünkü iki hafta yemek yemediğimi biliyorum kusmaktan. Üstelik hastaneye gitsem bile doktorlar hiç bir şey yapmadı sabret dedi. Ama emin ol 3. ay bitince artık hem kendini hemde bebeğini çok seviyorsun ve onun için hazırlık yapma telaşına düşüyorsun:)
Allah razi olsun canım inan biraz olsun rahatladim.Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah

pembejaponbaligi pembejaponbaligi merhaba canım. Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşaALLAH. Yorumunu okudum doktor ikiz olabilir demiş değere göre. Merak ettim acaba doktora gittin mi tekrar? Son durum nedir?
Sağ ol canım seninde inşallah, gittik tek kese göründü ikiz değilmiş

Back
X