olabiliyor ipek, kuzenimin çocuk sahibi olması imkansızdı, regl olamıyordu hiç, denemedikleri yöntem kalmadı ama olmadı, zaten aşırı kiloluydu, ve hiç ümidi yoktu, evlendikten tam 21 yıl sonra halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.Nasıl olur ya?
Yani 1 tane bile mi tekme yememiş.
İçinde hiç dönmemiş?
İnsanın cahil ötesi olması lazım. Çok enteresan.
Bağırsak hareketidir demiş demek ki her seferindeNasıl olur ya?
Yani 1 tane bile mi tekme yememiş.
İçinde hiç dönmemiş?
İnsanın cahil ötesi olması lazım. Çok enteresan.
Canim 6 aylık olana kadar farkedilmeyebilir. İlk gebelikse 6.aya kadar bebeğin hareketini filan hissetmiyorsun. 6.aya kadar karnım da çok şişmedi benim. Ama özellikle ondan sonraki aylarda hissetmemek imkansız. Su an 35 haftaligim, Karnimin içinde bıcır bıcır hareket ediyor resmen... yani bu hareketleri neye yorarlar ki anlamıyorumolabiliyor ipek, kuzenimin çocuk sahibi olması imkansızdı, regl olamıyordu hiç, denemedikleri yöntem kalmadı ama olmadı, zaten aşırı kiloluydu, ve hiç ümidi yoktu, evlendikten tam 21 yıl sonra halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.
Hayirli dogumlarin olur insallah heranini guzel yasa cok guzel ve her kula nasil olmayan bir mucizeyle birliktesin.Canim 6 aylık olana kadar farkedilmeyebilir. İlk gebelikse 6.aya kadar bebeğin hareketini filan hissetmiyorsun. 6.aya kadar karnım da çok şişmedi benim. Ama özellikle ondan sonraki aylarda hissetmemek imkansız. Su an 35 haftaligim, Karnimin içinde bıcır bıcır hareket ediyor resmen... yani bu hareketleri neye yorarlar ki anlamıyorum
Saol, Allah razı olsun :) isteyenlere Allah hayırlısı ile nasib etsinHayirli dogumlarin olur insallah heranini guzel yasa cok guzel ve her kula nasil olmayan bir mucizeyle birliktesin.
Aminnn Allahim olmayanada nasip etsin bende iki boyu varSaol, Allah razı olsun :) isteyenlere Allah hayırlısı ile nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?